אנחנו קנינו דירה נוספת וחיברנו את שתי הדירות לדירה אחת גדולה בטאבו,ובשביל לחבר אותה לדירה ליד ע"פ חוק (להיחשב כדירה אחת), יעלה הרבה יותר ממס רכישה של דירה שניה
ועכשו אני שואל,כל עוד הדירה מוגדרת כיח"ד לעצמה, זה לא משנה מה אתם עושים איתה
ועכשו אני שואל,
האם במקרה כזה שזה הפך ליח"ד אחת,
יש מצב שלא היינו צריכים לשלם מס רכישה?
אשמח יותר להסבר, ולמקור,אם הדירה הראשונה היא דירה יחידה.
והדירה השניה מתחברת אליה ונהיית חלק ממנה וכהגדלה של הדירה הראשונה, זה ממוסה על פי מדרגות מס של דירה יחידה.
אם הדירה הראשונה היא לא דירה יחידה, אין זה משנה, ומס רכישה משלמים מלא.
חסום ליבבקשה
בסוף העמוד.
דירה יחידה - דירת מגורים יחידה לעניין מס רכישה | עמית ורד עו"ד
מהי דירת מגורים יחידה לעניין מס רכישה? מדריך משפטי שימושי על הגדרת המונח דירת מגורים יחידה, כולל טיפים לחסכון מס רכישה. בקרו עכשיו באתר >>www.amitvered.co.il
באמת?מכיר מלא מכרים שאנשים קנו דירה לידם וחיברו אותה הגיע אדם לראות את זה והם לא שילמו מס רכישה
א. האם הדירה הקיימת היתה דירה יחידה שלך?אכן שילמתי,
העו"ד הביא לי שובר לתשלום מס רכישה,
והוא ידע שאני מצרף את זה לדירה הקיימת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים