מידע שימושי האם יש עדיין חיסונים של חברת פייזר למישהו שרוצה להתחסן מנה ראשונה?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח.....(כי כרגע אני עצמי עם קורונה) אבל אם זכור לי טוב [ביום שישי האחרון] חיסנו מחלימים בפייזר
אני מחלים + פייזר
כשבאתי לשלישי בדקו במחשב מה קיבלתי קודם וזה מה שנתנו גם שלישי ,פייזר.

• הוסף לסימניות
מה הלהיטות אחרי פייזר התפרסם מחקר כלשהוא שמודרנה יותר יעיל נגד המגפה החדשה "דלתא"
אולי הזנב שלהם יותר יפה...

• חחח
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
א. מחלימים מקבלים היום שתי חיסונים
ב.במרכזי חיסון כמו למשל שעיריית בני ברק עשתה שבוע שעבר לילה ירוק יש רק חיסונים פייזר ולכן כל מי שמגיע מקבל פייזר כולל חיסון ראשון

• הוסף לסימניות
אני הבנתי ממכבי שמי שלא התחסן עד עכשיו ורוצה מנה ראשונה - זה רק מודרנה
רק מי שהתחסן כבר פייזר, מביאים לו פייזר
לא יודעת על מתחת לגיל 16, זה התשובה שענו על מבוגר.
כנ"ל במאוחדת.
גם מחלימים מקבלים רק מודרנה? ואם מישהו מתעקש על פייזר?
במאוחדת אמרו לי שמחלימים מקבלים בעיקרון מודרנה.
חוץ אם יש להם כרגע פייזר שהולך להיזרק.
אולי מי שרוצה רק פייזר שילך בסוף היום

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
כמו"כ נצפו בו יותר תופעות לוואי בשריר הלב מאשר אצל פייזר
פורסם אתמול.

• הוסף לסימניות
במכבי מחסנים רק מודרנה לחיסון ראשון מנסיון לא עזר לי להתעקש... ניסיתי מה שיכולתי.
במקביל חברה שגם מחלימה התחסנה במאוחדת חיסון ראשון ונתנו לה לבחור....

• הוסף לסימניות
יצאה הוראה מטעם משרד הבריאות לאפשר לאנשים שמתעקשים לקבל חיסון פייזר גם אם הם מחלימים.
אם בכל זאת הקופה לא מאשרת - טריק נחמד: המוקדים העירוניים מטעם העיריות מחסנים רק פייזר (כי פייזר מותר לכולם). פשוט ניגשים לשם ומתחסנים שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה