- הוסף לסימניות
איזה חיסון ?גם מחלימים מקבלים רק מודרנה? ואם מישהו מתעקש על פייזר?
1 - 2 - או שלישי ?
איזה חיסון ?גם מחלימים מקבלים רק מודרנה? ואם מישהו מתעקש על פייזר?
אני לא בטוח.....(כי כרגע אני עצמי עם קורונה) אבל אם זכור לי טוב [ביום שישי האחרון] חיסנו מחלימים בפייזרגם מחלימים מקבלים רק מודרנה? ואם מישהו מתעקש על פייזר?
אני מחלים + פייזראני לא בטוח.....(כי כרגע אני עצמי עם קורונה) אבל אם זכור לי טוב [ביום שישי האחרון] חיסנו מחלימים בפייזר
רפואה שלימה! אתם עושים עבודת קודשאני לא בטוח.....(כי כרגע אני עצמי עם קורונה) אבל אם זכור לי טוב [ביום שישי האחרון] חיסנו מחלימים בפייזר
איזה חיסון ?
1 - 2 - או שלישי ?
?יש אפשרות בכלל לקבל יותר מאחד?
שאלתי על החיסון הראשון
מרגשת ההבנה הבהירה של גדו"י, שכל מטרת בריאות הגוף, היא כדי שנוכל לעבוד את הקב"ה כמו שצריך.
דובר פה על מחלימים ולכן השאלה 'איזה חיסון, ראשון, שני או שלישי', לא תקפה לגבם
ראשון הם קיבלו מהקב"ה..דובר פה על מחלימים ולכן השאלה 'איזה חיסון, ראשון, שני או שלישי', לא תקפה לגבם
כנ"ל במאוחדת.אני הבנתי ממכבי שמי שלא התחסן עד עכשיו ורוצה מנה ראשונה - זה רק מודרנה
רק מי שהתחסן כבר פייזר, מביאים לו פייזר
לא יודעת על מתחת לגיל 16, זה התשובה שענו על מבוגר.
במאוחדת אמרו לי שמחלימים מקבלים בעיקרון מודרנה.גם מחלימים מקבלים רק מודרנה? ואם מישהו מתעקש על פייזר?
פורסם אתמול.כמו"כ נצפו בו יותר תופעות לוואי בשריר הלב מאשר אצל פייזר
?כמו"כ נצפו בו יותר תופעות לוואי בשריר הלב מאשר אצל פייזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים