האם יש שלא מרוצים מווינדוס 10 ועברו חזרה מ-10 ל-7 ??

• הוסף לסימניות
האם ווינדוס 10 מומלץ לגמרי? או שישנם שעזבו אתו, בחזרה ל-7 ?

תודה רבה!!
בחזרה לנושא האשכול:
אני החזרתי 3 מחשבים ישנים (בני 4\5+) ל7, מאחר ולא התמודדו עם 10 (את 8 וכן 8.1 אני לא סובל ברמה האישית, אז אין לי דעה לגביו ;)). וגם היו בעיות תאימות עם דרייברים.
במחשב חדש שיועד להקלדות ואימייל, הבעלים העדיף 7 לאחר תקופת הסתגלות ל10 של שנה. בינתיים הוא עובד יופי ללא בעיות.

אישית, אני משתמש ביום יום בשני מערכות ההפעלה (10 ו7 [לא על אותה המכונה]). אני עדיין מעדיף את 7, מבחינת נוחות שימוש ושליטה שלי על הנעשה במחשב.
[ניסיתי לתת רשימה של מה מפריע לי ב10, ללא הצלחה מסחררת].
שוב - אני לא משתמש בתוכנות כבדות או חדשות, אז הדעה שלי קצת שונה משל השאר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו מחשב חדש, ושמתי 7 אחרי שהמחשב הקודם היה 10.

• הוסף לסימניות
אין שום עניין להביא דברים ללא נימוק מדוייק. (זה לא נחשב לסיקור).
אני לא משווק של מייקרוסופט;) אבל כל דבר צריך נימוק מדוייק.

וגם היו בעיות תאימות עם דרייברים

לפי מה שנראה לי זאת רק הסיבה היחידה וזאת סיבה ידועה כי הכי בריא למחשב זה הדרייברים שלו ולא אוניברסליים ומחשב ישן שאין לו תמיכה מהחברה לווינ' 10 לא כדאי ברמה התכנית להעמיס עליו את ווינ' 10 (היה לי טאבלט מאוד חזק ברמת המפרט שלו והוא פשוט לא הסתדר עם ווינ' 10 מחוסר בדרייברים בלבד, ומכרתי אותו לתכנאי שפשוט החזיר אותו לווינ' 7).

[ניסיתי לתת רשימה של מה מפריע לי ב10, ללא הצלחה מסחררת].

לפי דעתי גם לא תצליח מסיבה מאוד פשוטה כי כל מה שיש לך בווינ' 7 יש לך ב10 ועוד בתוספות של שלל אפשרויות וכו' וכו'.

(את 8 וכן 8.1 אני לא סובל ברמה האישית, אז אין לי דעה לגביו ;)).

לגבי ווינ' אלו הם ידועים כפדיחות של מייקרוסופט ותו לא.

מבחינת נוחות שימוש ושליטה שלי על הנעשה במחשב.

מה אתה מתכוון למה אין לך את הנוחות והשליטה הזו בווינ' 10. (סתם התרגלות?)

אני קניתי עכשיו מחשב חדש, ושמתי 7 אחרי שהמחשב הקודם היה 10.

פרט למה? זה שחזרת זה לא אומר לאף אחד כלום.

• הוסף לסימניות
האם זה נכון מה ששמעתי שישנם מחשבים, בעיקר החדשים, הבאים עם ווינדוס 10 שלא ניתן להחליפם בווינדוס אחר ?? זה נכון הדבר??
או שבכל זאת ישנה אפשרות כן להסיר ולהחליף לווינדוס אחר, כדוגמת 7 ?

אשמח לשמוע מה אתם אומרים

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אין כזה דבר.
כל מחשב יש לו גישה ל UEFI (או ל BIOS) רק צריך לדעת איך לגשת לפעמים זה חור שצריך להכניס בו סיכה, לפעמים זה צירוף מקשים בעת הדלקת המחשב.
צריך לבדוק באתר היצרן.
בקיצור: רק שינו את שיטות הגישה לביוס, לא הסירו אותם.
(אי אפשר להגביל לקוח לגבי מערכת ההפעלה, ומה אם הלקוח ירצה לינוקס?).

• הוסף לסימניות
האם זה נכון מה ששמעתי שישנם מחשבים, בעיקר החדשים, הבאים עם ווינדוס 10 שלא ניתן להחליפם בווינדוס אחר ?? זה נכון הדבר??
או שבכל זאת ישנה אפשרות כן להסיר ולהחליף לווינדוס אחר, כדוגמת 7 ?

אשמח לשמוע מה אתם אומרים

תודה רבה!

אני הכרתי מחשבים שהם לא נתנו דרייברים למערכות הפעלה מתחת ל 10 (אחד מהם זה המחשב שאיתו אני כותב כעת)
אמנם ניתן להתקין אך המקלדת והעכבר וכו' לא יעבדו

• הוסף לסימניות
ובעצם אם נשלב בין שני הדברים של @יוסי מחשבים ו @אברךליטאי
ששניהם אמת לאמיתה.
העניין הוא כך שאף חברה לא יכולה להגביל אותך על מערכת הפעלה. אבל מה שכן הם עושים. הוא זה שאין לך דרייברים מתאימים לווינ' 7 שזה לכשעצמו נתון מאוד מאוד מחייב ברמה התכנית והביצועית וכו' של המחשב (מה שמחייב אותך להיות כפוף לווינ' שהמחשב שלך הגיע אתו) ולא משנה לאיזה צד הוא האם לווינ 7 או 10 כי ע"פ רוב הדרייברים אינם תואמים ולא יכולים לעבוד על שני סוגי המערכות הפעלה (אלא א"כ מצויין עליהם שהם לשניהם). חוץ מווינ' 8 ו8.1 שבדרך כלל (לא תמיד) הם מתאימים גם לווינ' 10.

• הוסף לסימניות
ברוך ה' זכיתי שהעדכונים של הווינדוס דפקו לי את המחשב לגמרי!!!!!!

כעת אני לא יודע מה לעשות, המחשב לא עולה!! יש הודעה של מסך כחול, נסינו להוציא את העדכון שדפק את המחשב אך ללא הצלחה. לא נותר ברירה ככל הנראה אלא לפרמט את המחשב, לצערנו.

זה המתנה הנפלאה של עדכוני הווינדוס!!

• הוסף לסימניות
ברוך ה' זכיתי שהעדכונים של הווינדוס דפקו לי את המחשב לגמרי!!!!!!

כעת אני לא יודע מה לעשות, המחשב לא עולה!! יש הודעה של מסך כחול, נסינו להוציא את העדכון שדפק את המחשב אך ללא הצלחה. לא נותר ברירה ככל הנראה אלא לפרמט את המחשב, לצערנו.

זה המתנה הנפלאה של עדכוני הווינדוס!!

האם עשיתם עדכוני גרסה על הגרסה הקודמת? דהיינו מה1803 ל1809?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה