avi chazak
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שלחתי לך בפרטיאודה לך אם תוכל לציין לי למקור אמין.
שלחתי לך בפרטיאודה לך אם תוכל לציין לי למקור אמין.
בחזרה לנושא האשכול:האם ווינדוס 10 מומלץ לגמרי? או שישנם שעזבו אתו, בחזרה ל-7 ?
תודה רבה!!
וגם היו בעיות תאימות עם דרייברים
[ניסיתי לתת רשימה של מה מפריע לי ב10, ללא הצלחה מסחררת].
(את 8 וכן 8.1 אני לא סובל ברמה האישית, אז אין לי דעה לגביו).
מבחינת נוחות שימוש ושליטה שלי על הנעשה במחשב.
אני קניתי עכשיו מחשב חדש, ושמתי 7 אחרי שהמחשב הקודם היה 10.
האם זה נכון מה ששמעתי שישנם מחשבים, בעיקר החדשים, הבאים עם ווינדוס 10 שלא ניתן להחליפם בווינדוס אחר ?? זה נכון הדבר??
או שבכל זאת ישנה אפשרות כן להסיר ולהחליף לווינדוס אחר, כדוגמת 7 ?
אשמח לשמוע מה אתם אומרים
תודה רבה!
ברוך ה' זכיתי שהעדכונים של הווינדוס דפקו לי את המחשב לגמרי!!!!!!
כעת אני לא יודע מה לעשות, המחשב לא עולה!! יש הודעה של מסך כחול, נסינו להוציא את העדכון שדפק את המחשב אך ללא הצלחה. לא נותר ברירה ככל הנראה אלא לפרמט את המחשב, לצערנו.
זה המתנה הנפלאה של עדכוני הווינדוס!!
נעבור לאשכול החדש שפתחת אי אפשר לרוץ מאשכול לאשכול.לא מבין מה אמרת?
אבל לא, מחשב חדש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים