נכתב ע"י תובנה;2348245:מה עוד שימושי ומעניין ביתרונות של CC חוץ מהעיגול פינות בקלות באילוס?
נכתב ע"י רחל חסיד;2348730:צריך למקד את השאלה:
1. מה הצרכים שלך?
2. מהם השיקולים בשדרוג (עלויות, באגים, תקופת מעבר וכו׳)
לא תמיד נכון וחובה לרוץ ולשדרג כפי שכתבו.
וגם צריך להביא בחשבון באגים מעצבנים בכל גרסה
ולפעמים קל ונוח יותר להשאר בקיים (הידוע, לפחות)
ואני אומרת את זה מתוך נסיון אני בעבודה על הגרסה המתקדמת ביותר.
נכתב ע"י PHSelf;2349886:בעיקרון, בכל גירסא חדשה יותר אמור להיות פחות באגים.
ואמת, נפתרו מספר באגים שהיו לי בגרסאות קודמות(יש לי עניין כזה, למצוא באגים בתוכנות מיד כשהם יוצאות לשוק)
אבל אליה וקוץ בה, יש באגים חדשים... לבינתיים מצאתי רק 2. אולי יש עוד.
(וזה עדיין פחות מהגרסאות הקודמות... ב CC 2015 מצאתי(לבד) 5 באגים שונים...)
למשל, אם כשמפעילים את פוטושופ(2017) ולפני שסביבת העבודה Start עולה משנים סביבת עבודה- לפעמים(!) זה תוקע את התוכנה, ואי אפשר להכניס תמונות חדשות וצריך להתקין מחדש. ראו הוזהרתם![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים