כללי האם כדאי לי?

• הוסף לסימניות
יש לי adobe cs6 האם שווה לי לשדרג ל adobe CC ?

• הוסף לסימניות
ברור שכן
רק יקח לך קצת זמן להתרגל לזה...

• הוסף לסימניות
חובה!
וזה שווה את ההתרגלות.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין בעיית התרגלות.
זה כמו לעבור דירה לדירה באותו הבניין שבנויה כמעט אותו דבר פשוט עם עד איזה חדרון קטן (ומגניב)

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני שומעת שזה ממש חובה
ברשותכם, אפשר פירוט?

• הוסף לסימניות
תסעי על רכב משנות התשעים, ואח"כ על רכב חדש ותביני.:)

• הוסף לסימניות
אדובי הושיבו מומחים שבדקו מה העדכונים, מה הצרכים החדשים בשוק, עשו סקרים וקראו משוב מהמומחים שבתחום ולפי זה - שכללו ושידרגו את התוכנה.
אם התוכנה הנוכחית שלך מספקת לך את כל צרכי העבודה, אז אולי אין מה "לרוץ", אבל - זה חלק בלתי נפרד אם את רוצה להתקדם הלאה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
cs6 יש לי
אפשר לשמוע מה בעיקר השדרוגים?
כי ממש לא מזמן התקנתי.

• הוסף לסימניות
מה עוד שימושי ומעניין ביתרונות של CC חוץ מהעיגול פינות בקלות באילוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;2348245:
מה עוד שימושי ומעניין ביתרונות של CC חוץ מהעיגול פינות בקלות באילוס?

זה ממש לא העניין!
ברור שיש גם כמה חידושים כאלו,
אבל בגדול מה שמשמעותי זו צורת העבודה של הענן, שמאפשרת לשתף בקלות בין התוכנות, בלי צורך לשמור קובץ / לייצא בכלל. (למשל להעביר מאילוס' לפוטושופ, וכו') פשוט גוררים לחלון הליייבריז (עייני תמונה) ופותחים בתוכנה אחרת! כך גם ניתן להשתמש בקלות באלמנטים חלקיים מתוך מסמך שלם, בלי צורך לשמור כל פעם.
כמו כן, בפוטושופ יש גם כמה שידרוגים מטורפים, כמו האפשרות להשלים תמונה (השלמה אוטומטית, פקודת קונטקט אוור) מעבר לגבולות שלה.
ועוד ועוד.

בקיצור, כמו שאמרנו, חובה לעבור.

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 16.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בס"ד

בפוטושופ יש גם את הענין שאפשר לעשות שם כמה עמודים בקובץ(כמו באילוסטריטור) ולא צריך לעבוד עם שכבות של סקיצות וכו'.

• הוסף לסימניות
צריך למקד את השאלה:
1. מה הצרכים שלך?
2. מהם השיקולים בשדרוג (עלויות, באגים, תקופת מעבר וכו׳)
לא תמיד נכון וחובה לרוץ ולשדרג כפי שכתבו.
וגם צריך להביא בחשבון באגים מעצבנים בכל גרסה
ולפעמים קל ונוח יותר להשאר בקיים (הידוע, לפחות)

ואני אומרת את זה מתוך נסיון אני בעבודה על הגרסה המתקדמת ביותר.

• הוסף לסימניות
כל השדרוגים בגרסת CC

כמובן שעדיף CC (ראשי תיבות של Creative Cloud, ידעתם?:):))
רציתי לפרט את השידרוגים, אבל מרוב שיש הרבה פשוט הבאתי מאתר אדובי:)(שלאחרונה עבר מהפך מבחינת התמיכה בעברית)
תכונות חדשות פוטושופ CC

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;2348730:
צריך למקד את השאלה:
1. מה הצרכים שלך?
2. מהם השיקולים בשדרוג (עלויות, באגים, תקופת מעבר וכו׳)
לא תמיד נכון וחובה לרוץ ולשדרג כפי שכתבו.
וגם צריך להביא בחשבון באגים מעצבנים בכל גרסה
ולפעמים קל ונוח יותר להשאר בקיים (הידוע, לפחות)

ואני אומרת את זה מתוך נסיון אני בעבודה על הגרסה המתקדמת ביותר.

2017?

מה באמת
הבאגים והחסרונות שלה?

תודה
- דגאיש

• הוסף לסימניות
בעיקרון, בכל גירסא חדשה יותר אמור להיות פחות באגים.
ואמת, נפתרו מספר באגים שהיו לי בגרסאות קודמות(יש לי עניין כזה, למצוא באגים בתוכנות מיד כשהם יוצאות לשוק:))
אבל אליה וקוץ בה, יש באגים חדשים... לבינתיים מצאתי רק 2. אולי יש עוד.
(וזה עדיין פחות מהגרסאות הקודמות... ב CC 2015 מצאתי(לבד) 5 באגים שונים...)
למשל, אם כשמפעילים את פוטושופ(2017) ולפני שסביבת העבודה Start עולה משנים סביבת עבודה- לפעמים(!) זה תוקע את התוכנה, ואי אפשר להכניס תמונות חדשות וצריך להתקין מחדש. ראו הוזהרתם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PHSelf;2349886:
בעיקרון, בכל גירסא חדשה יותר אמור להיות פחות באגים.
ואמת, נפתרו מספר באגים שהיו לי בגרסאות קודמות(יש לי עניין כזה, למצוא באגים בתוכנות מיד כשהם יוצאות לשוק:))
אבל אליה וקוץ בה, יש באגים חדשים... לבינתיים מצאתי רק 2. אולי יש עוד.
(וזה עדיין פחות מהגרסאות הקודמות... ב CC 2015 מצאתי(לבד) 5 באגים שונים...)
למשל, אם כשמפעילים את פוטושופ(2017) ולפני שסביבת העבודה Start עולה משנים סביבת עבודה- לפעמים(!) זה תוקע את התוכנה, ואי אפשר להכניס תמונות חדשות וצריך להתקין מחדש. ראו הוזהרתם:)

תודה רבה!:)

מה start? התחל? איפה?

ומה עם הבעיה של ממשק המשתמש, פותר?

כל טוב
- דגאיש

• הוסף לסימניות
ומה התווסף ל2017?

תודה!
- דגאיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה