האם כדאי לקחת מחיר זול ?

• הוסף לסימניות
אני מבינה שקהל היעד הזה יושב פה הרבה בפרוג:rolleyes:
נכון מאד.
התוכן אולי לא תואם בדיוק לאתר אבל זהו אשכול דיוני ולא פרסומי ולכן הוא בעצם כן מתאים.....

• הוסף לסימניות
נכון מאד.
התוכן אולי לא תואם בדיוק לאתר אבל זהו אשכול דיוני ולא פרסומי ולכן הוא בעצם כן מתאים.....
היה נדמה לי שמקודם כתבת שיש כאן גם מניעים שיווקיים.

אבל זה בסדר גמור שהגענו לדיון העניני הזה:
מיהם הלקוחות שאמורים לשלם מחיר יקר על שירותי רו"ח ויעוץ מס.

• הוסף לסימניות
היה נדמה לי שמקודם כתבת שיש כאן גם מניעים שיווקיים.
אבל זה בסדר גמור שהגענו לדיון העניני הזה:
מיהם הלקוחות שאמורים לשלם הרבה על שירותי רו"ח ויעוץ מס.
אני עדיין לא עוסקת כי אני עוד סטודנטית אבל אני בהחלט מכוונת גבוה, אני מתכוונת להשקיע בלימודים, לקצור ציונים טובים ולהיות פצצה בתחום ואני מודה שאני גם רוצה לקחת מחירים גבוהים כי בעצם כל המטרה שלנו בביזנס זה כסף.
ואני מניחה שאני לא יראה בין הלקוחות שלי עוסקים קטנים ושכבות יותר נמוכות - בהנחה שבאת אני יצליח, כן?:p
מחירים גבוהים - לשכבה הגבוהה, בדרך כלל.
וכשרו"ח קובע מחירון כזה הוא מניח שיהיו לו אולי פחות יותר לקוחות אבל הם ישלמו לו הרבה וככה הוא יצא עם אותו רווח.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד הי' שווה.
האשכול שכתבתי לא התכוונתי אלי, זה נועד לעזור לחברי הפורום לדרוש ולקבל את המגיע להם.
אם מישהו חושב שהתכוונתי למחירים שאני לוקח אני מתנצל מראש.

מכיר כאן הרבה מאוד שפוחדים לקחת את הכסף שמגיע להם ועושים הנחות רק כדי לקבל לקוחות, האם זה נכון לעשות ככה ?

לא ביקשתי הסכמה או אי הסכמה למחירים שלי ולא פירסמתי אותם בחלון ראווה רק הבאתי סיפור יפה שכל מי ששמע אותו הבין את המסר.
ואני בטוח שיש כאן כמה שהפנימו את זה והי' זה שכרי אם עזרתי להם.

• הוסף לסימניות
מיהם הלקוחות שאמורים לשלם מחיר יקר על שירותי רו"ח ויעוץ מס.
לא אמורים לשלם מחיר יקר. אלא מחיר הוגן בהתאם לרמת השירות הנדרשת והיקף העסקים.
והמציאות היא שהיום המחירים לא הוגנים.

• הוסף לסימניות
כשמאיירים/גרפיקאים/ כל פורום אחר פה, פותחים אשכול שמקונן על לקוחות שבורחים או לא משלמים או דורשים עבודה מקצועית בסכום זעום זה בסדר.
רק כשיועצי מס /רו"ח מסבירים בטוב טעם ודעת באשכול הזה וגם באחרים שגם להם מגיע שכר טרחה הוגן זה הופך ללא בסדר.
מדהים.

• הוסף לסימניות

המדהים הוא שאתם מתווכחים כאן, זה מה שמדהים. (אותי, בכל אופן).

שאנשים ימשיכו להגיש לבד דוחות, או לפנות ליועצי מס שמגישים דוח שנתי במאתיים שקל. מה אכפת לי?
מקסימום יהיו להם טעויות, ויגבו מהם קצת יותר מדי מיסים או קנסות, והמדינה תוכל לסלול עוד כבישים בכסף שתרוויח.

• הוסף לסימניות
שאנשים ימשיכו להגיש לבד דוחות, או לפנות ליועצי מס שמגישים דוח שנתי במאתיים שקל. מה אכפת לי?
שיפנו גם לרו"ח שמכינים דוח תמורת פיתה פלאפל+קולה קריסטל או ציור קיר של פו הדב.
זה לא העניין.
שלא יגיבו תגובות לא הוגנות ועוד בפורום הזה שמלא בבעלי מקצוע שעוזרים במאור פנים ובחינם אין כסף.

• הוסף לסימניות
כשמאיירים/גרפיקאים/ כל פורום אחר פה, פותחים אשכול שמקונן על לקוחות שבורחים או לא משלמים או דורשים עבודה מקצועית בסכום זעום זה בסדר.
רק כשיועצי מס /רו"ח מסבירים בטוב טעם ודעת באשכול הזה וגם באחרים שגם להם מגיע שכר טרחה הוגן זה הופך ללא בסדר.
מדהים.
לגמרי צודקת
הגרפיקאיות לא עבדוקשה כדי להוציא את התואר שאין להם, לא עברו מבחני מועצה מפרכים מכיון שזה לא נדרש אבל הם חוגגות על הדם של הלקוחות וגאות בזה וטוענות שה לגיטימי לגמרי לדרוש תעריף גבוה וכו'
אבל כשמגיעים לכזה מקצוע שהוא פרךךך ורק מי שמבין בתחום יודע כמה חשוב זה באמת עבודה מקצועית ומקיפה ודוחות מדויקים פתאום מקבלים רגליים קרות,
ההבדל המקצועי בין נותני השירות ופער המחירים הוא לא בגלל עם להשתמש בפוינט מסוים או להוסיף עוד טקסטורה - זה ענינים קריטיים לפעמים שיכולים לעלות בהרבה כסף ועוגמת נפש!!!

• הוסף לסימניות
לגמרי צודקת
הגרפיקאיות לא עבדוקשה כדי להוציא את התואר שאין להם, לא עברו מבחני מועצה מפרכים מכיון שזה לא נדרש אבל הם חוגגות על הדם של הלקוחות וגאות בזה וטוענות שה לגיטימי לגמרי לדרוש תעריף גבוה וכו'
אבל כשמגיעים לכזה מקצוע שהוא פרךךך ורק מי שמבין בתחום יודע כמה חשוב זה באמת עבודה מקצועית ומקיפה ודוחות מדויקים פתאום מקבלים רגליים קרות,
ההבדל המקצועי בין נותני השירות ופער המחירים הוא לא בגלל עם להשתמש בפוינט מסוים או להוסיף עוד טקסטורה - זה ענינים קריטיים לפעמים שיכולים לעלות בהרבה כסף ועוגמת נפש!!!
שאלת הלימודים איננה רלוונטית מבחינתי וגם לא הדם.
יש שירות ויש תמורה בעדו. זה הכל.

• הוסף לסימניות
שאלת הלימודים איננה רלוונטית מבחינתי וגם לא הדם.
יש שירות ויש תמורה בעדו. זה הכל.
גם נכון
אבל מבחינתי אם אני כ"כ מריקה דם בלימודים אני עושה את זה בגלל האופציה שאני יקבל תמורה הולמת למאמצים שלי.
אני לא אמורה ללמוד כ"כ קשה (מפורט באשכול הסמוך...) ולדרוש סכומים נמוכים לפחות.
במצב כזה אני יסתפק בתעודת הנה"ח 1+2 שיש לי ביד ואחיה בשלום עם שכר מינימום.

• הוסף לסימניות
אבל מבחינתי אם אני כ"כ מריקה דם בלימודים אני עושה את זה בגלל האופציה שאני יקבל תמורה הולמת למאמצים שלי.
יקירתי. בואי נבהיר מראש:
את אף אחד לא יעניין הדם, היזע והדמעות שתשקיעי בלימודי המקצוע.
אלא רק רמת השירות וגובה שכר הטרחה.
צריכים לדעת לתמחר בחוכמה בהתאם להשקעה. תורה היא ולימוד היא צריכה.
ובלי סייעתא דשמייא שום דבר לא יעזור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יקירתי. בואי נבהיר מראש:
את אף אחד לא יעניין הדם, היזע והדמעות שתשקיעי.
אלא רק רמת השירות וגובה שכר הטרחה.
צריכים לדעת לתמחר בחוכמה בהתאם להשקעה. תורה היא ולימוד היא צריכה.
ובלי סייעתא דשמייא שום דבר לא יעזור.
אני מבינה למה את מתכוונת ואת צודקת.
אבל כשאני קובעת תמחור אני לא מורידה תפריט מהאינטרנט אלא מתמחרת עם כל הפרמטרים שיש לי.
אני רוצה הרי ברמה מסוימת לכסות את הלימודים, מכניסה לשם את השווי שלי.
הרי מחיר מורכב מעלות + רווח.
מה גובה העלות? כל המרכיבים הרלוונטים מבחינתי.
ומי שלא טוב לו - כבר הגענו למסקנה שיפנה לנותן שירות נחות ושיהיה לו לבריאות.
כמובן אני לא אומרת שאני לא הולכת להמציא את הגלגל ולהיות הרואת חשבון הכי שווה בארץ - הלוואי, אבל עדיין לא...;)
אבל במידה ואני יכיר בערך עצמי וידע שאני מעולה אני יתמחר בהתאם לכל השיקולים שלי.

• הוסף לסימניות
אני רוצה הרי ברמה מסוימת לכסות את הלימודים, מכניסה לשם את השווי שלי.
עוד לא שמעתי על רו"ח שמשקלל בתמחור את עלות לימודיו :)
תלמדי בשנה ב' חשבונאות ניהולית ותמחיר ותביני :)

• הוסף לסימניות
עוד לא שמעתי על רו"ח שמשקלל בתמחור את עלות לימודיו :)
תלמדי בשנה ב' חשבונאות ניהולית ותמחיר ותביני :)
מקובל לגמרי
אני באמת מדברת מבורות גרידא ללא שום רקע מקצועי.
בשביל זה אני באמת צריכה ללמוד!!!
מעולם לא סתרתי את הצורך....
את רואת חשבון בפועל??

• הוסף לסימניות
לא מקובל.
לא שאני שמעתי.
אני שכירה ולא עצמאית אבל גם העצמאים לא משקללים זאת בתמחור.
לא הבנת למה התכוונתי
התכוונתי שמקובל עלי לגמרי מה שאת אומרת.
חלילה להפך....

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר את הדיון לאשכול אחר.
המטרה באשכול הזה הי' כמו שכתבתי לתועלת חברי הפורום כולו ולעזור לכל בעלי המקצוע (גרפיקאיות, צלמות, מתכנתות, מעמדות, אדרכליות, וכו') לדרוש ולקבל את המגיע להם.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה אם כבר פתחו את הנושא, אני תמיד תוהה עד כמה מחיר יקר שווה, נניח שהלכנו לחברה גדולה ובסוף לקחו לנו על דוח שנתי מחיר מופרז ממש, יותר ממה שצויין כאן, ולדעתי זה לא שווה, כי נכון שהחברה בעלת שם וכו' אבל סהכ מי שערכה את הדוח עם נסיון בינוני.
אני מכירה ממש טובים שהמחיר שלהם נע בין 800-1000 אז באמת לא נראה לי הגיוני לשלם יותר.
אני טועה?
מדובר לגבי דוח עם הכנסות שכיר+ מלגת כולל + הכנסה נוספת לא מעבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה