האם כדאי לקחת מחיר זול ?

• הוסף לסימניות
תלוי. אני וחברתי עוסקות באותו תחום. תחום שבו ניתן לקחת לשעה 80-350. היא לא תיקח פחות מ300-ותעבוד שעה או שתיים בשבוע בתחום. אני לוקחת 130 ועובדת כל יום.בתכלס-אותה מעט מכירים, וגם אלו שכן מגדירים כיקרנית, אותי מכירים המון ומגדירים כשווה. ומה שאנחנו עושות זה בדיוק אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
תלוי. אני וחברתי עוסקות באותו תחום. תחום שבו ניתן לקחת לשעה 80-350. היא לא תיקח פחות מ300-ותעבוד שעה או שתיים בשבוע בתחום. אני לוקחת 130 ועובדת כל יום.בתכלס-אותה מעט מכירים, וגם אלו שכן מגדירים כיקרנית, אותי מכירים המון ומגדירים כשווה. ומה שאנחנו עושות זה בדיוק אותו הדבר.
ובסוף גם מרוויחות אותו דבר, אבל היא עובדת פחות שעות!!

• הוסף לסימניות
ובסוף גם מרוויחות אותו דבר, אבל היא עובדת פחות שעות!!
נכון, אבל בהתחשב בעובדה שיש לה פחות לקוחות גם פחות מכירים אותה והיא בירידה. אותי מכירים יותר ואני בעליה. לטווח הרחוק זה שווה לי.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל בהתחשב בעובדה שיש לה פחות לקוחות גם פחות מכירים אותה והיא בירידה. אותי מכירים יותר ואני בעליה. לטווח הרחוק זה שווה לי.
נכון.
וגם בטווח הרחוק תוכלי להעלות מחירים, וחזרנו לתחילת האשכול.......

• הוסף לסימניות
סתם שאלה אם כבר פתחו את הנושא, אני תמיד תוהה עד כמה מחיר יקר שווה, נניח שהלכנו לחברה גדולה ובסוף לקחו לנו על דוח שנתי מחיר מופרז ממש, יותר ממה שצויין כאן, ולדעתי זה לא שווה, כי נכון שהחברה בעלת שם וכו' אבל סהכ מי שערכה את הדוח עם נסיון בינוני.
אני מכירה ממש טובים שהמחיר שלהם נע בין 800-1000 אז באמת לא נראה לי הגיוני לשלם יותר.
אני טועה?
מדובר לגבי דוח עם הכנסות שכיר+ מלגת כולל + הכנסה נוספת לא מעבודה

זו סוגיה רגישה...
לפעמים באמת במשרדים הגדולים, מי שעורכת את הדוח של העוסק המורשה הקטן, היא סטאז'רית שאתמול יצאה מהלימודים.
(לעובדים המומחים והוותיקים, נותנים תיקים סבוכים יותר).

לדעתי - לעוסק 'רגיל' אין סיבה ללכת למשרד רו"ח גדול ולהיאבד שם. עדיף למצוא משרד בוטיק, של רו"ח או יועץ מס שיעבוד איתכם אחד מול אחד, ויתן את הנשמה.

פגשתי כבר כמה עוסקים שהיה נורא חשוב להם לספר ש'הם אצל רואה חשבון X ממגדלי Y'.
בתכל'ס, השירות שקיבלו לא היה שווה את המחיר.

מצד שני, פגשתי גם כמה ששילמו פרוטות לדוח שנתי אצל 'יועצת מס אחת מעפולה', והפסידו חופשת לידה/הועברו מפטור למורשה נגד רצונם/חטפו קנסות.

• הוסף לסימניות
כרואת חשבון במשרד גדול ומקצועי, אני רואה בלי סוף איך אנשים נדפקים (אין לי ביטוי יותר מדויק) בגלל שחסכו בכסף בהוצאות המקצועיות.
בעלי עסקים, הזהרו! אולי שילמתם על הצהרת הון 250 ש"ח , אבל בהצהרת הון הבאה, כשמס הכנסה יחקור אתכם, תצרכו להוציא מכספכם עשרות אלפי שקלים למשרד מקצועי שייצג אתכם בדיונים..
אולי שילמת על הנה"ח 500 ש"ח בחודש, אבל החזרים של 40,000 ישכבו במס הכנסה כי יהיה לכם ליקוי בספרים..
אולי הגשת דוח שנתי לבד, כי מה זה להעתיק 106, אבל לא ידעת שיש גם נקודות זיכוי לילד עם הפרעות קשב..
ויש לי עוד אינספור דוגמאות אמיתיות, נתקלת בהם יומיום שאנשים אוכלים את הלב... פה הבאתי את המקרים הקטנים יחסית - כי זו הקהילה, (לא אספר לכם על אדם שיש לו רחובות שלמים או על חברות שמגלגלות מאות מיליוני שקלים).

בקיצור - במקרה הזה אל תתקמצנו. לכו על הטוב ביותר (ברמה של העסק שלכם)!

• הוסף לסימניות
רו"ח /יועץ מס צריך להיות מקצועי ולתת שירות אמין
הוא לא צריך להיות זול
הוא צריך לתמחר כלכלי כדי שיוכל להיות מקצועי ואמין

• הוסף לסימניות
דוגמה טרייה:
תחקיר ראשוני סטנדרטי ללקוחה חדשה על דוח 2016 העלה כי לא קיבלה נ.ז. על ילד פגוע ת.ד. ל"ע. קיבלה החזר רטר' (שכמובן נגסנו בו וחבל... היה צ"ל מטופל ע"י הקודם).
כמו-כן התגלו הפסדי הון בגין השקעות (ללא בבנק) שירדו לטימיון בסך 180,000 ש"ח ולא באו לידי ביטוי כלל!!
אתמול בהכנת הדוח של 2018 קוזזו ההפסדים המועברים ממס שבח וכך נחסך לה מס גבוה מאוד.
הלקוחה מדווחת לבד למע"מ ומשלמת סכום שנתי של 1,500 ש"ח בלבד. הוגן ומשתלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה