לדוח של חברה פעילה?אני מכירה ממש טובים שהמחיר שלהם נע בין 800-1000
לא חברה, בן אדם פרטי ורגיללדוח של חברה פעילה?
אין חיה כזו.
ואם יש, זה חאפר.
ובסוף גם מרוויחות אותו דבר, אבל היא עובדת פחות שעות!!תלוי. אני וחברתי עוסקות באותו תחום. תחום שבו ניתן לקחת לשעה 80-350. היא לא תיקח פחות מ300-ותעבוד שעה או שתיים בשבוע בתחום. אני לוקחת 130 ועובדת כל יום.בתכלס-אותה מעט מכירים, וגם אלו שכן מגדירים כיקרנית, אותי מכירים המון ומגדירים כשווה. ומה שאנחנו עושות זה בדיוק אותו הדבר.
נכון, אבל בהתחשב בעובדה שיש לה פחות לקוחות גם פחות מכירים אותה והיא בירידה. אותי מכירים יותר ואני בעליה. לטווח הרחוק זה שווה לי.ובסוף גם מרוויחות אותו דבר, אבל היא עובדת פחות שעות!!
נכון.נכון, אבל בהתחשב בעובדה שיש לה פחות לקוחות גם פחות מכירים אותה והיא בירידה. אותי מכירים יותר ואני בעליה. לטווח הרחוק זה שווה לי.
סתם שאלה אם כבר פתחו את הנושא, אני תמיד תוהה עד כמה מחיר יקר שווה, נניח שהלכנו לחברה גדולה ובסוף לקחו לנו על דוח שנתי מחיר מופרז ממש, יותר ממה שצויין כאן, ולדעתי זה לא שווה, כי נכון שהחברה בעלת שם וכו' אבל סהכ מי שערכה את הדוח עם נסיון בינוני.
אני מכירה ממש טובים שהמחיר שלהם נע בין 800-1000 אז באמת לא נראה לי הגיוני לשלם יותר.
אני טועה?
מדובר לגבי דוח עם הכנסות שכיר+ מלגת כולל + הכנסה נוספת לא מעבודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים