דרוש מידע האם כשנרשמים לאלי אקספרס מקבלים באמת 3 דולר?

• הוסף לסימניות
אם כן למה צריך לרשום גם מספר אשראי? אפשר לקנות מה שרוצים עד שלש דולר?
אם כן איך פותחים חשבון?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
וכל המוצרים שעולים שם פחות מ10 אגורות עם משלוח חינם. זה אמיתי?
זה באמת מגיע? משום מה זה נראה לי מחשיד..
זה לא באמת עולה רק 10 אגורות... , זה מחיר ליחידה במארז של 100.
תכנס לקישורים ותבין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נינסתי הגעתי לשלב התשלום (שמקישים את האשראי) ועדין היה רשום לי 10 אגורות משלוח חינם.
המוכרים משלמים סכום חדשי קבוע לדואר לא משנה כמה הם שולחים, לכן לא אכפת להם לתת משלוח חינם גם למוצרים זולים.

• הוסף לסימניות
המוכרים משלמים סכום חדשי קבוע לדואר לא משנה כמה הם שולחים, לכן לא אכפת להם לתת משלוח חינם גם למוצרים זולים.
אוקי. אבל איך אתה מסביר שיש מוצר ב10 אגורות?
ואגב כמה אחוזים צריך להיות למוכר כדי לדעת שהוא לא גנב ? 97 אחוז?(אני שואל את זה בכוונה, כי משהו עם ה10 האגורות האילה לא נראה לי...).

• הוסף לסימניות
ואגב כמה אחוזים צריך להיות למוכר כדי לדעת שהוא לא גנב ? 97 אחוז?(אני שואל את זה בכוונה, כי משהו עם ה10 האגורות האילה לא נראה לי...).
96 אחוז ומעלה נחשב סוחר אמין, איזה מוצר אתה קונה ב-10 אגורות?

• הוסף לסימניות
אני לא הצלחתי לרכוש עם ההנחה של ה 3 דולר,
זה רשם לי שגיאה על ההזמנה, והמוכר אמר לי לרכוש ללא ההטבה,
אז קחי בחשבון שלא בטוח שתקבלי את ההטבה הזאת..

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אוזניות בלוטוס בחצי דולר ומשלוח חינם
ו--- היא אכן הגיעה (לאחר חודשיים - כפי שהובטח...)
היא אמנם דפוקה וכמעט בלי קליטה
אבל היא באמת הגיעה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה