קליטה טובה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אם כן למה צריך לרשום גם מספר אשראי? אפשר לקנות מה שרוצים עד שלש דולר?
אם כן איך פותחים חשבון?
תודה מראש.
אם כן איך פותחים חשבון?
תודה מראש.
וכל המוצרים שעולים שם פחות מ10 אגורות עם משלוח חינם. זה אמיתי?הקופון תקף בקניה מעל 4 דולר.
תכנס לאתר ותלחץ על "הירשם".
זה לא באמת עולה רק 10 אגורות... , זה מחיר ליחידה במארז של 100.וכל המוצרים שעולים שם פחות מ10 אגורות עם משלוח חינם. זה אמיתי?
זה באמת מגיע? משום מה זה נראה לי מחשיד..
אני נינסתי הגעתי לשלב התשלום (שמקישים את האשראי) ועדין היה רשום לי 10 אגורות משלוח חינם.זה לא באמת עולה רק 10 אגורות... , זה מחיר ליחידה במארז של 100.
תכנס לקישורים ותבין.
שלח קישור בבקשה.אני נינסתי הגעתי לשלב התשלום (שמקישים את האשראי) ועדין היה רשום לי 10 אגורות משלוח חינם.
עוד מעט. רשום שם ההטבה למשתמשים חדשים בלבד.שלח קישור בבקשה.
המוכרים משלמים סכום חדשי קבוע לדואר לא משנה כמה הם שולחים, לכן לא אכפת להם לתת משלוח חינם גם למוצרים זולים.אני נינסתי הגעתי לשלב התשלום (שמקישים את האשראי) ועדין היה רשום לי 10 אגורות משלוח חינם.
אוקי. אבל איך אתה מסביר שיש מוצר ב10 אגורות?המוכרים משלמים סכום חדשי קבוע לדואר לא משנה כמה הם שולחים, לכן לא אכפת להם לתת משלוח חינם גם למוצרים זולים.
96 אחוז ומעלה נחשב סוחר אמין, איזה מוצר אתה קונה ב-10 אגורות?אוקי. אבל איך אתה מסביר שיש מוצר ב10 אגורות?
ואגב כמה אחוזים צריך להיות למוכר כדי לדעת שהוא לא גנב ? 97 אחוז?(אני שואל את זה בכוונה, כי משהו עם ה10 האגורות האילה לא נראה לי...).
לפני שלש שעות בערך, ראיתי שם שעונים, אוזניות, מגיני מסך לסמרטפון.96 אחוז ומעלה נחשב סוחר אמין, איזה מוצר אתה קונה ב-10 אגורות?
אגב אני נכנס דרך האפליקציה.לפני שלש שעות בערך, ראיתי שם שעונים, אוזניות, מגיני מסך לסמרטפון.
אני הזמנתי אוזניות בלוטוס בחצי דולר ומשלוח חינםאוקי. אבל איך אתה מסביר שיש מוצר ב10 אגורות?
ואגב כמה אחוזים צריך להיות למוכר כדי לדעת שהוא לא גנב ? 97 אחוז?(אני שואל את זה בכוונה, כי משהו עם ה10 האגורות האילה לא נראה לי...).
אבל רשום לך שזה עולה 10 אגורות?אני לא הצלחתי לרכוש עם ההנחה של ה 3 דולר,
זה רשם לי שגיאה על ההזמנה, והמוכר אמר לי לרכוש ללא ההטבה,
אז קחי בחשבון שלא בטוח שתקבלי את ההטבה הזאת..
שוב, לא הצלחתי בכלל לרכוש עם ההטבה של משתמש חדשאבל רשום לך שזה עולה 10 אגורות?
אוקי. אבל אולי מישהו יוכל להסביר לי מה הרווח שלו כשזה 10 אגורות?שוב, לא הצלחתי בכלל לרכוש עם ההטבה של משתמש חדש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים