- הוסף לסימניות
???זה סכום מינמלי
בחיים לא ראיתי מקום ששומר לך על הכסף ובכל זאת גובה ממך סכום על זה. אם כבר, זה אמור להיות ההפך.
???זה סכום מינמלי
מה עם אינפלציה,זה דבר ודאי יותר מירידות בשוק ההון לטווח ארוך1. נותנים רק לדירה מסיבה הלכתית- ההלוואה במקרה הזה שהילד עוד לא 18 היא לך ולא לילד ויש בעיה חמורה של ריבית ('הלוויני ואלווך' זו ריבית קצוצה- ליודעים הלכה). ולכן חותמים על היתר עיסקא אבל היתר עיסקא אפשר לעשות רק אם קנית נכס ועשית עיסקא. ולכן מקפידים על זה.
2. חיסכון לכמה שנים בודדות בשוק ההון לא ייתן לך כלום! צריך לפחות 15-16 שנה כדי להתחיל לצבור סכומים משמעותיים בשוק ההון! וגם מי מבטיח לך שלא יהיו ירידות חדות בדיוק בשנים שתצטרך לחתן? גם אם הממוצע לשנים ארוכות הוא טוב אבל זה לא בטוח שזה יקרה בשנה שאתה תצטרך לחתן וזה סיכון מצידך!
אשמח לעזרה
פניתי לגמ"ח המרכזי לסגירת יחידות והקדמת הלוואה (משהו שהם הציעו לי בטלפון)
התכתבנו על זה עוד כמה זמן ושוחחנו בטלפון, הנציגה בדקה אישור מנהל על חלק עניינים
וציינה לי במייל
"היחידות שלך שנת יעוד 2029 היום מאשרים עד 2030 אבל אני לא יכולה להתחייב"
ואז בשיחה אמרתי לה שעוד לא תוציא לי את ההלוואה (לא ידעתי מה הפורצדורה בדיוק) וסיכמנו שאני יעדכן אותה
אחרי כמעט 3 שבועות שלחתי לה למייל את המסלול שאני בוחרת ואז היא אומרת טעיתי היחידות שלך הם יותר מ2030-טעיתי
בפועל לא אישרו לי הקדמת הלוואה
יש מה לעשות בנידון?
מישהו יכול לעזור לי ? @הגמ"ח המרכזי
דחוףףותנים היום הקדמות הלוואות רק למי שהתאריך היעוד שלו לחתן את הילדים הוא עד 2030 ולא מעבר לזה. אבל אתה יכול לשלוח מייל חזרה לגמח ולכתוב מכתב לכבוד ועדת חריגים
נותנים הקדמות הלוואה רק למי שתאריך הייעוד שלו הוא עד 2030 ולא מעבר לזה.אשמח לעזרה
פניתי לגמ"ח המרכזי לסגירת יחידות והקדמת הלוואה (משהו שהם הציעו לי בטלפון)
התכתבנו על זה עוד כמה זמן ושוחחנו בטלפון, הנציגה בדקה אישור מנהל על חלק עניינים
וציינה לי במייל
"היחידות שלך שנת יעוד 2029 היום מאשרים עד 2030 אבל אני לא יכולה להתחייב"
ואז בשיחה אמרתי לה שעוד לא תוציא לי את ההלוואה (לא ידעתי מה הפורצדורה בדיוק) וסיכמנו שאני יעדכן אותה
אחרי כמעט 3 שבועות שלחתי לה למייל את המסלול שאני בוחרת ואז היא אומרת טעיתי היחידות שלך הם יותר מ2030-טעיתי
בפועל לא אישרו לי הקדמת הלוואה
יש מה לעשות בנידון?
מישהו יכול לעזור לי ? @הגמ"ח המרכזי
דחוףףף מאוד
באיזה גיל של הילד אפשרות להוציא את ההלוואה בכדי לקנות לו דירה להשקעה ?נותנים הקדמות הלוואה רק למי שתאריך הייעוד שלו הוא עד 2030 ולא מעבר לזה.
אתה יכול לכתוב מכתב לוועדת חריגים ולבקש להתחשב במצבך אם יש סיבות מספיקות לאשר אותך באופן חריג.
בהצלחה!
לקחת כבר הלוואה או לא? ("שולם כשנה" - ההפקדות או ההלוואה)מעוניין ג"כ למכור את היחידות. 8 יחידות, 320 לחודש, למשך 20 שנה. הלוואה 320,000 154 תשלומים, מענק 66 אחוז.
שולם כשנה וכמה חודשים.
לא לקחתי הלוואה. שילמתי את ההפקדות. הילדה שלי בת שנה וכמה חודשים.לקחת כבר הלוואה או לא? ("שולם כשנה" - ההפקדות או ההלוואה)
מכיר אישית מישהו שמכר יחידותהאם יש מישהו שהצליח למכור/לקנות יחידות?
והאם יש כאן מישהו שמעונין לקנות יחידות?
שולם עליהם 5 שנים
אנחנו נשמח גם למכור כנ"ל, אם מישהו מעוניין שישאיר הודעה.מכיר אישית מישהו שמכר יחידות
כמה זמן נותר עד לקבלת ההלוואה?אנחנו נשמח גם למכור כנ"ל, אם מישהו מעוניין שישאיר הודעה.
בערך 7-8 שנים (הלוואה עם פריסה מורחבת)כמה זמן נותר עד לקבלת ההלוואה?
סליחה שאני מאכזבהאם יש מישהו שהצליח למכוק/לקנות יחידות?
והאם יש כאן מישהו שמעונין לקנות יחידות?
שולם עליהם 5 שנים
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים