זה פשוט לא נכון! הוצאת שם רע מיותרת ברבים!!!למה לוקח להם כזה הרבה זמן ופרוצדורה עד שהם מביאים את ההלואה מכיר מישהו שעוד מעט כבר מחתן את הבן שלו ועוד לא נתנו לו את ההלואה והוא ביקש מהם מיד אחרי שהוא התארס כבר איזה ארבע חודשים
פשוט הזיה!!!
זה פשוט לא נכון! הוצאת שם רע מיותרת ברבים!!!
הגמח נותן היום את ההלוואות למי שמחתן ילדים תוך שבוע שבועיים הכי הרבה!!
הגמח המרכזי ידוע בנאמנות שלו וכל אחד מקבל את המגיע לו באופן הכי ישר והגון שיש!!
ישנם אנשים שמתקשים בתהליך ומעדיפים להאשים בזה את הגמח, כאשר הבעיה בכלל שלקח לו חודש להביא שמות של ערבים או להחתים את הלווה, ואח"כ לקח לו עוד חודש להחתים אותם בפועל. ועוד חודש לשלוח הוק... ואז הוא מפרסם שלוקח לגמח 4 חודשים לתת הלוואות. זה פשוט עובדה לא נכונה!
אני כמובן מדבר על מקרים שביקשתם הלוואה לילד שעבורו הצטרפתם לגמח מראש!
לא מדבר על מי שמבקש אישורים מיוחדים והקדמות הלוואה ושלא מגיע לו כעת לבקש והוא מבקש בכל זאת משהו מיוחד, שם לפעמים באמת אי אפשר לתת ולוקח זמן עד שכן אפשר .
אנחנו לא צריכים את האישור של הגמ"ח המרכזיסליחה שאני מאכזב
הגמח המרכזי לא מאפשר למכור יחידות מאחד לשני מכמה וכמה סיבות
הנכון יותר אם אתם חושבים שזה פחות מתאים לכם לפנות למזכירות הם יידעו להבין יחד איתכם מה הסיבה והרצון לביטול והרבה פעמים יש להם פתרונות טובים יותר עבורכם מאשר סתם למכור... פתרונות שיואילו גם לכם!
ובאופן כללי אני יגיד מילה אחת:
הגמח המרכזי לא נגד השקעות באפיקים אחרים. חלקם טובים ויכולים לשאת פירות בהחלט. אבל חשוב לדעת שהם לא מתאימים לכל אחד, לא בכל סכום ולא בכל גיל ולא בלי לפזר סיכונים. ויש אנשים שצריכים לעשות רק בגמח ויש אנשים שצריכים לעשות בשוק ההון ויש אנשים שצריכים לעשות גם וגם.
ככלל יש 5 משתנים שונים שכל אחד חייב! אבל חייב לבחון את עצמו! וככל שהוא לא בדק את זה היטב ועושה באופן עיוור בשוק ההון בלי לבדוק את אותם 'משתנים' חשובים עבורו, הוא יכול למצוא את עצמו מגיע לחתונה ולא יהיה לו איך לחתן את הילדים. וכל ההבטחות... יישארו באויר! ולא יהיה לו למי להתלונן..
מי שרוצה באמת לשמוע (ולא על מנת לקנטר) מוזמן לשלוח לי מייל ואני ינסה להתאים לו מה מתאים בדיוק עבורו בתאמה למשתנים הקיימים בשוק הזה!
בהצלחה
במשפחתי לקחו כבר כמה וכמה הלוואות,אתם עושים מזה הרבה כסף ועד שאתם משחררים את ההלואה אתם מוציאים את הנשמה
והוא כבר לקח הלואות והוא אומר שהוא יחזיר כשישחררו לו את ההלואה
הלוואי והגמח היה מציין את הדברים בפרסומים שלו או בעת שמצטרפים אליו אנשים חדשים.ובאופן כללי אני יגיד מילה אחת:
הגמח המרכזי לא נגד השקעות באפיקים אחרים. חלקם טובים ויכולים לשאת פירות בהחלט. אבל חשוב לדעת שהם לא מתאימים לכל אחד, לא בכל סכום ולא בכל גיל ולא בלי לפזר סיכונים. ויש אנשים שצריכים לעשות רק בגמח ויש אנשים שצריכים לעשות בשוק ההון ויש אנשים שצריכים לעשות גם וגם.
ככלל יש 5 משתנים שונים שכל אחד חייב! אבל חייב לבחון את עצמו! וככל שהוא לא בדק את זה היטב ועושה באופן עיוור בשוק ההון בלי לבדוק את אותם 'משתנים' חשובים עבורו, הוא יכול למצוא את עצמו מגיע לחתונה ולא יהיה לו איך לחתן את הילדים. וכל ההבטחות... יישארו באויר! ולא יהיה לו למי להתלונן..
מי שרוצה באמת לשמוע (ולא על מנת לקנטר) מוזמן לשלוח לי מייל ואני ינסה להתאים לו מה מתאים בדיוק עבורו בתאמה למשתנים הקיימים בשוק הזה!
לדעתי 20000 אתה צריך להביא לבד, ועוד 20000 מלווים לך ,ע"מ שתקח הלוואה כנגד הקרן ותחזיר להם מיד את ההלוואה.100,000
אין דמיון בין התוכנית שכתבת, לבין המסמך שהבאת.שווה לקרוא
של קהילת בית השם בב"ב, אני אישית מעורה בתכנית
בקצרה, הרעיון הוא שמקבלים הלוואה ללא ריבית ע"ס 100,000 ש"ח, מחזירים עש 100 תשלומים, מכניסים במכה אחת כשהתינוק נולד לאס אנד פי, בגיל 21 מקבלים למעלה מ- 760,000 (לא הלוואה!)
ככל הידוע גם הגמ"ח המרכזי עושה את זה, אבל שומר את רוב הכסף וחלק ממנו 'מלווה'...
בוודאי ששווה להיכנס רק לשוק ההון!!!
בחוברת כתובים דברי הסבר כלליים וגם הדגמות על מספרים אחרים וכיו"באין דמיון בין התוכנית שכתבת, לבין המסמך שהבאת.
לדעתי גם מה שכתבת כמעט בלתי אפשרי, מאיפה הם מביאים סכום של 100K! לכל ילד?!
זה נשמע יותר מ'הסבר כללי' או 'הדגמה'בחוברת כתובים דברי הסבר כלליים וגם הדגמות על מספרים אחרים וכיו"ב
לצורך חידוד השאלה:ובנוגע לכסף- יש לו כמה תורמים כבדים מחו"ל, הוא כבר השיג כמה מיליונים לקופת הגמ"ח.
לצורך חידוד התשובה: א. זה נועד לבני הקהילה בלבד, כל מה שהבאתי את זה הוא לצורך ההדגמה. יש מספיק גמ"חים שמלווים בכיוון הזה. ב. כמה מיליונים, אני לא מתכוון למספר חד ספרתי.זה נשמע יותר מ'הסבר כללי' או 'הדגמה'
לצורך חידוד השאלה:
50 ילדים = 5 מליון דולר.
הבאת חוברת של קהילת בית ה'.לצורך חידוד התשובה: א. זה נועד לבני הקהילה בלבד, כל מה שהבאתי את זה הוא לצורך ההדגמה. יש מספיק גמ"חים שמלווים בכיוון הזה. ב. כמה מיליונים, אני לא מתכוון למספר חד ספרתי.
מעניין אנחנו קיבלנו את ההלוואה ממש מהר,למה לוקח להם כזה הרבה זמן ופרוצדורה עד שהם מביאים את ההלואה מכיר מישהו שעוד מעט כבר מחתן את הבן שלו ועוד לא נתנו לו את ההלואה והוא ביקש מהם מיד אחרי שהוא התארס כבר איזה ארבע חודשים
פשוט הזיה!!!
גם אני מכיר אנשים שאישרו להם מהר. לדעתי תבדוק את אותו אדם אם הביא ערבים נורמלים וכן אם הוא לא לווה בעייתילמה לוקח להם כזה הרבה זמן ופרוצדורה עד שהם מביאים את ההלואה מכיר מישהו שעוד מעט כבר מחתן את הבן שלו ועוד לא נתנו לו את ההלואה והוא ביקש מהם מיד אחרי שהוא התארס כבר איזה ארבע חודשים
פשוט הזיה!!!
כלומר?הבאת חוברת של קהילת בית ה'.
הם מביאים שם הסבר ברור על תהליך ההצטרפות - וסכום ההלוואה.
אתה טוען שבפועל הם עושים אחרת ממה שהם פירסמו?
מדובר שם על הלוואה מקופת גמל - בריבית.כלומר?
סכום ההלוואה אינו ספציפי, כל אחד שרוצה להצטרף לוקח מסלול על פי בחירתו
למה לוקח להם כזה הרבה זמן ופרוצדורה עד שהם מביאים את ההלואה מכיר מישהו שעוד מעט כבר מחתן את הבן שלו ועוד לא נתנו לו את ההלואה והוא ביקש מהם מיד אחרי שהוא התארס כבר איזה ארבע חודשים
פשוט הזיה!!!
מענין מאד מה שאתה כותב כאןאני פשוט בהלם מההתנהגות שלכם
אתם עושים מזה הרבה כסף ועד שאתם משחררים את ההלואה אתם מוציאים את הנשמה
והוא כבר לקח הלואות והוא אומר שהוא יחזיר כשישחררו לו את ההלואה
וזה עוד לא קרה
חבל שאין עליכם פיקוח
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים