דרוש מידע האם מותר לשוטר לבקש ממני להתלוות אליו לתחנת המשטרה ע"מ לתת לי דוח תנועה

• הוסף לסימניות
1682189416386.png

לפי האמור כאן, השוטר לא יכול לבקש ממני להתלוות לתחנת משטרה (הזדהתי באמצעות רשיון נהיגה).

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1358000
לפי האמור כאן, השוטר לא יכול לבקש ממני להתלוות לתחנת משטרה (הזדהתי באמצעות רשיון נהיגה).
נכון וכתבתי זאת בתחילת האשכול.
אבל הוספתי שיכלה לעכב אותך עד שיבוא שוטר אחר, ובגלל שמיהרת היא הציעה לך אלטרנטיבה.
היה לך הזכות לסרב להתלוות אליה, אבל אז היית ממתין כאמור

• הוסף לסימניות
נכון וכתבתי זאת בתחילת האשכול.
אבל הוספתי שיכלה לעכב אותך עד שיבוא שוטר אחר, ובגלל שמיהרת היא הציעה לך אלטרנטיבה.
היה לך הזכות לסרב להתלוות אליה, אבל אז היית ממתין כאמור
היא לא נתנה לי שום אפשרות לסרב להתלוות אליה!
בתחנה עצמה ביקשתי ממנה להזדרז והסברתי לה שאני ממהרת אז היא אמרה שמותר לה לעכב אותי עד חצי שעה.

• הוסף לסימניות
היא לא נתנה לי שום אפשרות לסרב להתלוות אליה!
בתחנה עצמה ביקשתי ממנה להזדרז והסברתי לה שאני ממהרת אז היא אמרה שמותר לה לעכב אותי עד חצי שעה.
אז את יכולה להתלונן!!

אל תתלו בזה תקוות רבות...

• תודה
Reactions: ELO
  • הוסף לסימניות
אז את יכולה להתלונן!!

אל תתלו בזה תקוות רבות...
השאלה מה זה יתן לי?

• הוסף לסימניות
תעייני בקובץ המצורף
בלי אחריות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• המדריך המלא להיפטר מדוחות תנועה.pdf
    KB 53.5 · צפיות: 91
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי חוקית
הלכתית יש את הדין של 'ממלא רשות הרבים כולה חביות'
צודק לכאורה.
אך יתכן וכאן זה אחרת כי יש לו אפשרות לפנות למשטרה, והם פונים לבעל הרכב שיפנה את זה, שם בחביות אין לו למי לפנות.
צריך עיון...

• הוסף לסימניות
  • על פי החוק שוטר רשאי לדרוש מאדם להילוות עמו לתחנת המשטרה או לזמנו לתחנת המשטרה למועד אחר שיקבע, כאשר נתקיימו שני התנאים הבאים:
א. יש יסוד סביר לחשד שהוא עבר עבירה או יש הסתברות גבוהה שהוא עומד לעבור עבירה כאמור בסעיף קטן (א).

ב. הזיהוי היה בלתי מספיק, או לא ניתן לחקור אותו במקום הימצאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה