נכון וכתבתי זאת בתחילת האשכול.צפה בקובץ המצורף 1358000
לפי האמור כאן, השוטר לא יכול לבקש ממני להתלוות לתחנת משטרה (הזדהתי באמצעות רשיון נהיגה).
היא לא נתנה לי שום אפשרות לסרב להתלוות אליה!נכון וכתבתי זאת בתחילת האשכול.
אבל הוספתי שיכלה לעכב אותך עד שיבוא שוטר אחר, ובגלל שמיהרת היא הציעה לך אלטרנטיבה.
היה לך הזכות לסרב להתלוות אליה, אבל אז היית ממתין כאמור
אז את יכולה להתלונן!!היא לא נתנה לי שום אפשרות לסרב להתלוות אליה!
בתחנה עצמה ביקשתי ממנה להזדרז והסברתי לה שאני ממהרת אז היא אמרה שמותר לה לעכב אותי עד חצי שעה.
השאלה מה זה יתן לי?אז את יכולה להתלונן!!
![]()
הגשת תלונה למחלקה לחקירות שוטרים
שירות זה מאפשר להגיש תלונה למחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש).כל אדם רשאי להגיש תלונה במח"ש.מח"ש חוקרת עבירות פליליות של אנשי משטרה, בין אם במילוי תפקיד או שלא במילוי תפקיד. עבירות פליליות הן למשל עבירות אלימות, איומים, מין והטרדה מינית, שוחד, מרמה והפרת אמונים, רכוש, ועוד. תלונות שאינן בסמכות מח"ש...www.gov.il
אל תתלו בזה תקוות רבות...
כלום, אולי יעזור להרתעה שלה בעתידהשאלה מה זה יתן לי?
ביטול הדוחהשאלה מה זה יתן לי?
ע"י תלונה? או באמצעות הגשת ערעור?ביטול הדוח
השאלה אם יש הוכחה , אולי מצלמת גוף של השוטרתביטול הדוח
ממש לא...2. אם רכב שהוא לא ניידת היה חונה שאותו מקום, ללא ספק הוא זה שהיה סופג את הנזק,
אולי חוקיתממש לא...
גם ברכב שהוא לא ניידת אסור להיכנס בו, על אף שהוא חוסם.
צודק לכאורה.אולי חוקית
הלכתית יש את הדין של 'ממלא רשות הרבים כולה חביות'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים