דרוש מידע האם מידות חולצות הנשים של נקסט רגילות או גדולות?

• הוסף לסימניות
האם מידות חולצות הנשים של נקסט רגילות או גדולות?

• הוסף לסימניות
זה מאוד משתנה לפי גזרות הבגד.
אני מידה 38-40,
הזמנתי חולצה במידה 12 והיה מצויין, ופעם אחרת - היה ענקקקק.

• הוסף לסימניות
אני 36-38.
הזמנתי העונה כמה חולצות מידה 10,
החזרתי את כולן כי הן היו גדולות.

• הוסף לסימניות
לא קבוע.
אני לפני קניה שואלת נציגה בצ'אט מה המידות של הבגד הספציפי הזה בס"מ.

• הוסף לסימניות
בדקתי לפי הטבלה אני מקוה שקניתי טוב

• הוסף לסימניות
לרוב גדולות

• הוסף לסימניות
בד"כ גדולות ורחבות
אני מידה 36 בחולצות בארץ - קונה מידה 34 בנקסט (מידה 6)

• הוסף לסימניות
גדולות, ושל ההריון ענקייייות בלי פרופורציה...

• הוסף לסימניות
לא קבוע.
אני לפני קניה שואלת נציגה בצ'אט מה המידות של הבגד הספציפי הזה בס"מ.
והיא נותנת לך פרטים מדוייקים על כל בגד?
מה בדיוק את שואלת אותה?

פשוט פעם שאלתי בצ'אט על גובה סוליה ונעניתי שאין להם פרטים.

• הוסף לסימניות
והיא נותנת לך פרטים מדוייקים על כל בגד?
מה בדיוק את שואלת אותה?

פשוט פעם שאלתי בצ'אט על גובה סוליה ונעניתי שאין להם פרטים.
שואלת אותה מה המידות, ומקבלת תשובה.
יכול להיות שעל שאלות כמו מה גובה הסוליה אין להם תשובות, כי אלו לא שאלות שגרתיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה