האם מישהו מכיר את התוכנה ארכ פלוס

• הוסף לסימניות
אני עובד על התוכנה כבר כמה שנים, יש בה הרבה מעלות שאין לאוטוקד מבחינת שהיא נוחה לשירטוט, וכמובן גם חסרונות.

• הוסף לסימניות
תלוי למה. יש כמה משרדים שעובדים איתה. בד"כ נחשב מיושן יותר מאוטוקאד.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את התוכנה ועכשיו גומרת את הקורס .
התחלתי לעבוד כבר על זה יותר אוהבת אותה מאוטוקד מקצר מאוד את העבודה כי הרבה דברים כבר מובנים בתוכנה. הבנתי שעכשיו זה תפס מאוד תאוצה.
יש לזה כל מיני דברים שטובים יותר מאוטוקד כשאת משרטטת בדו מימד זה אוטומטית הופך לתחת מימד וכן מפיק חתכיםוחזיתות אוטומטית.ואפשר לקחת מגלריה קירות מוכנים מראש וכ"ו
וכן אפשר גם ליצור בה הדמיה

• הוסף לסימניות
כן. אבל במה זה יותר טוב מרוויט של אוטודסק?

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא מכירה את רוויט אבל הבנתי שזה דומה וזה יותר זול הרוויט שמעתי שמשלמים כל חודש ואת זה קונים.
וכן התוכנה בעברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפץ חיים;n4896866:
אני עובד על התוכנה כבר כמה שנים, יש בה הרבה מעלות שאין לאוטוקד מבחינת שהיא נוחה לשירטוט, וכמובן גם חסרונות.

מה החסרונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;n4918843:
מה החסרונות?

זוהי תוכנה שנכתבה ע"י אדריכלים לשימוש אדריכלי, מהבחינה הזו היא נהדרת. שרטוט הדירה הולך במהירות כשכל הקירות הפתחים והבלוקים מובנים בשרטוט, קוי מידות נוחים. להכין גליון הדפסה לוקח 5 דקות.
גם התלת מימד (אני עובד בתלת בסדר גודל של מטבח, לא יותר) הוא מדהים וקל לשימוש. (אני לא עובד באופן של תכנון מבנה שלם בתלת מימד וצילום חתכים ותכניות ממנו - כך שלא אוכל להעיד ע"כ).
הבעיה של התוכנה בעיניי שהיא לא מספיק חזקה, כלומר, אם באוטוקד משרטטים בקובץ אחד בנין שלם על כל פרטיו, אז בארכ+ כל תכנית או חזית היא בקובץ נפרד.
וגם אז אם יש מידי הרבה בלוקים בתכנית (כמו 200 כסאות בבית כנסת) לוקח לזה זמן לזוז.
או למשל אם עושים במהירות כמה פעולות מורכבות מידי התכנה עלולה להירדם ל2 דקות או לפעמים נופלת.
לי אישית כבר יהיה קשה לחזור לאוטוקד. לא יודע מה להמליץ לאחרים.

• הוסף לסימניות
אני עובדת המון על מקוואות ששמה צריך לפחות 3 עד 6 חתכים לתוכנית אני בונה את המקווה בתלת מימד ואז מפיקה חתכים לכל הכיוונים בלחיצת כפתור (אחר כך צריך להוסיף מידות ומפלסים ומילוי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפץ חיים;n4918912:
זוהי תוכנה שנכתבה ע"י אדריכלים לשימוש אדריכלי, מהבחינה הזו היא נהדרת. שרטוט הדירה הולך במהירות כשכל הקירות הפתחים והבלוקים מובנים בשרטוט, קוי מידות נוחים. להכין גליון הדפסה לוקח 5 דקות.
גם התלת מימד (אני עובד בתלת בסדר גודל של מטבח, לא יותר) הוא מדהים וקל לשימוש. (אני לא עובד באופן של תכנון מבנה שלם בתלת מימד וצילום חתכים ותכניות ממנו - כך שלא אוכל להעיד ע"כ).
הבעיה של התוכנה בעיניי שהיא לא מספיק חזקה, כלומר, אם באוטוקד משרטטים בקובץ אחד בנין שלם על כל פרטיו, אז בארכ+ כל תכנית או חזית היא בקובץ נפרד.
וגם אז אם יש מידי הרבה בלוקים בתכנית (כמו 200 כסאות בבית כנסת) לוקח לזה זמן לזוז.
או למשל אם עושים במהירות כמה פעולות מורכבות מידי התכנה עלולה להירדם ל2 דקות או לפעמים נופלת.
לי אישית כבר יהיה קשה לחזור לאוטוקד. לא יודע מה להמליץ לאחרים.

איזה מחשב יש לך ?
שמתאים לתלת מימד
כי לי יש מחשב שמחזיק מאיה אולי זה יהיה יותר טוב
(i7 16 GB)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה