נכתב ע"י פנינה מ;n4900413:כן. אבל במה זה יותר טוב מרוויט של אוטודסק?
נכתב ע"י חפץ חיים;n4896866:אני עובד על התוכנה כבר כמה שנים, יש בה הרבה מעלות שאין לאוטוקד מבחינת שהיא נוחה לשירטוט, וכמובן גם חסרונות.
נכתב ע"י eden7115;n4918843:מה החסרונות?
נכתב ע"י חפץ חיים;n4918912:זוהי תוכנה שנכתבה ע"י אדריכלים לשימוש אדריכלי, מהבחינה הזו היא נהדרת. שרטוט הדירה הולך במהירות כשכל הקירות הפתחים והבלוקים מובנים בשרטוט, קוי מידות נוחים. להכין גליון הדפסה לוקח 5 דקות.
גם התלת מימד (אני עובד בתלת בסדר גודל של מטבח, לא יותר) הוא מדהים וקל לשימוש. (אני לא עובד באופן של תכנון מבנה שלם בתלת מימד וצילום חתכים ותכניות ממנו - כך שלא אוכל להעיד ע"כ).
הבעיה של התוכנה בעיניי שהיא לא מספיק חזקה, כלומר, אם באוטוקד משרטטים בקובץ אחד בנין שלם על כל פרטיו, אז בארכ+ כל תכנית או חזית היא בקובץ נפרד.
וגם אז אם יש מידי הרבה בלוקים בתכנית (כמו 200 כסאות בבית כנסת) לוקח לזה זמן לזוז.
או למשל אם עושים במהירות כמה פעולות מורכבות מידי התכנה עלולה להירדם ל2 דקות או לפעמים נופלת.
לי אישית כבר יהיה קשה לחזור לאוטוקד. לא יודע מה להמליץ לאחרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים