האם מישהו מכיר מבפנים את מעון יום "אמונה" ברמות א'?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כל מידע לגביו!
איך המטפלות, היחס, האוכל, הניקיון וכו'...

• הוסף לסימניות
מעון חם ואוהב, ומעולה מכל הבחינות :)

• הוסף לסימניות
תבדקי את כשרות האוכל המוגש שם לילדים. בדץ הוא לא.

• הוסף לסימניות
אכן, זה לא מעון חרדי,
אלא ציוני - מזרחי,
[מתבטא בכשרות, חברה, צוות, מושגי לימוד וכדו']

אציין - אין לי ילד שם, זה מה שרואים מהתחנה...

למרות זאת, יש חרדים ששולחים לשם מאילוצים שונים...

• הוסף לסימניות
אנחנו ממתינות ביחד בתחנה?;)

זו תינוקת קטנטנה, כך שאוכל זה לא בעיה
לאחרונה שמעתי כל מיני סיפורים על מטפלות בבית
אז אני חוששת לשלוח אותה.
חשבתי שמעון זה בהכרח מפוקח וציבורי יותר. לא?

• הוסף לסימניות
יש מעון חדש ברמות א' חרדי למהדרין.
מעון מוצלח ממש!!!!!!!!!! מבחינת מטפלות, יחס חם, אוכל מעולה, חדרים מרווחים ומתוחזקים, מצויידים בכל השכלולים והפעילויות שאפשר לעשות עם ילדים.
קוראים לו - מעון קטנטנים.
אם את רוצה פרטים נוספים - באישי.

• הוסף לסימניות
בלי קשר למעון המדובר- מקרים וסיפורים יש בכל מקום, במעון מסתובבים אנשים נוספים בלי שליטתך, ודאי אם לא מדובר במקום חרדי. שמעתי על סיפורים מצמררים במעונות. בכל מקום צריך להיזהר ואם יש לך מטפלת שאת מכירה או מבררת עליה היטב וגם לוקחת שבוע ניסיון עם כמה ביקורי פתע- נראה לי שאפשר להיות רגועים.

• הוסף לסימניות
תמיד השתמשתי במטפלת, וזו הייתה באמת שכנה שאני סומכת עליה לחלוטין.
אבל כעת, לראשונה, אני יוצאת לעבוד ליותר שעות וצריכה להסתייע בשרותי משפחתון.
ואין לי שום מכרה שיש לה משפחתון.
בקיצור, התחלתי לרחרח.
כל מי שאני שואלת אומר משהו אחר.
מצד אחד סיפורים על מעונות, מצד שני סיפורים על משפחתונים.
יש כאלו שמבטיחות לי שעתידה הורוד של ביתי הוא רק במעונות
ויש כאלו שנותנות לי להבין שגורלה נחרץ אם לא תלך למשפחתון.:cool:
אוף!:confused:
התבלבלתי לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;924491:
בלי קשר למעון המדובר- מקרים וסיפורים יש בכל מקום, במעון מסתובבים אנשים נוספים בלי שליטתך, ודאי אם לא מדובר במקום חרדי. שמעתי על סיפורים מצמררים במעונות. בכל מקום צריך להיזהר ואם יש לך מטפלת שאת מכירה או מבררת עליה היטב וגם לוקחת שבוע ניסיון עם כמה ביקורי פתע- נראה לי שאפשר להיות רגועים.

מעניין, שתפי אותנו בסיפורים מצמררים במעונות אמונה...ומי האנשים שמסתובבים במעונות ללא שליטה...? ויותר מכך מי מסתובב במקומות לא חרדיים...?
הפתרון כאשר יש חוסר אמון במעונות....."שבוע ניסיון עם ביקורי פתע"....:cool:

• הוסף לסימניות
היא כתבה "בלי קשר למעון המדובר"
ממש לא דיברה על מעון אמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;924500:
תמיד השתמשתי במטפלת, וזו הייתה באמת שכנה שאני סומכת עליה לחלוטין.
אבל כעת, לראשונה, אני יוצאת לעבוד ליותר שעות וצריכה להסתייע בשרותי משפחתון.
ואין לי שום מכרה שיש לה משפחתון.
בקיצור, התחלתי לרחרח.
כל מי שאני שואלת אומר משהו אחר.
מצד אחד סיפורים על מעונות, מצד שני סיפורים על משפחתונים.
יש כאלו שמבטיחות לי שעתידה הורוד של ביתי הוא רק במעונות
ויש כאלו שנותנות לי להבין שגורלה נחרץ אם לא תלך למשפחתון.:cool:
אוף!:confused:
התבלבלתי לגמרי.

רק מעון, ואם מעון רק של רשת גדולה ומפוקחת, אמונה זה מצוין, עמידה בתקנים של בטיחות, הסמכה פורמלית לכל הצוות. גננת מוסמכת, מעליה מנהלת מעון בעלת תואר, מעליה פיקוח חינוכי פדגוגי, ומעלים פיקוח אזורי וארצי.
מזו: אספקה טרייה איכותית ומסודרת עם כל אבות המזון המומלצים ע"י תזונאית בכירה.
בטיחות: עמידה בכל התקנים תחת ביקורת קפדנית, מתקני החצר נבדקים בצורה מקצועית ע"י חברה חיצונית כל חודש.
פיקוח נוסף ע"י משרד מת"מת והבריאות, ביקורי פתע ודרישה לעמידה בסטנדרטים מחמירים.
הצוות.
שום מסגרת פרטית שבה המטפלת/המישפחתון מתנהלת לפי הסטנדרטים שהיא קבעה לעצמה לא תתקרב לרמה של מעון מוכר ומסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;924502:
היא כתבה "בלי קשר למעון המדובר"
ממש לא דיברה על מעון אמונה.

גם מה שאני כתבתי הוא "בלי קשר למעון המדובר"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;924506:
עמידה בתקנים של בטיחות, הסמכה פורמלית לכל הצוות. גננת מוסמכת, מעליה מנהלת מעון בעלת תואר, מעליה פיקוח חינוכי פדגוגי, ומעלים פיקוח אזורי וארצי.
מזו: אספקה טרייה איכותית ומסודרת עם כל אבות המזון המומלצים ע"י תזונאית בכירה.
בטיחות: עמידה בכל התקנים תחת ביקורת קפדנית, מתקני החצר נבדקים בצורה מקצועית ע"י חברה חיצונית כל חודש.
פיקוח נוסף ע"י משרד מת"מת והבריאות, ביקורי פתע ודרישה לעמידה בסטנדרטים מחמירים.
הצוות.
שום מסגרת פרטית שבה המטפלת/המישפחתון מתנהלת לפי הסטנדרטים שהיא קבעה לעצמה לא תתקרב לרמה של מעון מוכר ומסודר.

גם משפחתונים הם בפיקוח התמ"ת ויש בהם אותה רמת פיקוח ואפילו הדוק יותר [שמא תתרשל מנהלת המשפחתון] רק שהמסגרת היא ביתית
גם מעונות אחרים השיכים למגזר החרדי הם תחת אותו פיקוח בדיוק ויש להם את כל התקנים המחמירים.
מטפלת פרטית - אפשר לסמוך רק על סמך הכרות אישית.

• הוסף לסימניות
וזה אחרי האשכול שפתחתי....:mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
רק מסיפורים ששמעתי מנשים שעבדו בעצמן במעון אני לא מתכוונת לשלוח את ילדי למעון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;924527:
וזה אחרי האשכול שפתחתי....:mad::mad::mad::mad:

את מהווה לנו דוגמא למטפלת מיוחדת, מתיעצת ובאמת ניסית למצוא פיתרון כדי לעזור לתינוק...:)

• הוסף לסימניות
אדון תילתן, למה יש לי הרגשה שיש כאן איזשהו חוסר אובייקטיביות, במילים עדינות?
אני שמעתי מכלי ראשון על סיפורים מצמררים שקרו במעונות. במעון שהוא בעצם מוסד ולא בית פרטי אין להורה שליטה על הדמויות המסתובבות שם להבדיל ממטפלת שמוכרת אישית ואז ניתן לסמוך עליה עצמה. האם יש להורה שליטה על ממלאת מקום שתגיע? על מנקה שיגיע? אני שמעתי על התעללות במעונות, מכלי ראשון, אוקיי? ניתן לכתוב דעה אחרת אבל אין כל יכולת לשלול דעה כזו שהיא מבוססת בהחלט.
ושוב- זוהי דעתי וכל אחד מוזמן לשטוח את דעתו האישית על גבי במה זו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;924559:
אני שמעתי מכלי ראשון על סיפורים מצמררים שקרו במעונות. במעון שהוא בעצם מוסד ולא בית פרטי אין להורה שליטה על הדמויות המסתובבות שם להבדיל ממטפלת שמוכרת אישית ואז ניתן לסמוך עליה עצמה. האם יש להורה שליטה על ממלאת מקום שתגיע? על מנקה שיגיע? אני שמעתי על התעללות במעונות, מכלי ראשון, אוקיי? ניתן לכתוב דעה אחרת אבל אין כל יכולת לשלול דעה כזו שהיא מבוססת בהחלט.

בשביל זה מבררים הייטב על כל מקום,
אך אין ספק שבמקום שמסתובבים בו אנשים רבים הסבירות למקרים מעין אלו נמוכה יותר.

• הוסף לסימניות
מצד שני מקום שמסתובבים בו כל מיני אין לך שליטה על מה שעלול לקרות בשונה מהיכרות אישית עם מטפלת.
ו-גילוי נאות, אני לא מטפלת:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;924559:

מצחיקה, זה יכול לקרות בכל מקום , גם בבי"ס (שלשם אין לך ברירה אלא לשלוח...) אבל אם יש פיקוח הדוק מכמה גורמים וכו'.... כמה השתדלות אנחנו חייבים לעשות?? להזכירך זה יכול לקרות גם בגינה:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....