נכתב ע"י אפרתה;924491:בלי קשר למעון המדובר- מקרים וסיפורים יש בכל מקום, במעון מסתובבים אנשים נוספים בלי שליטתך, ודאי אם לא מדובר במקום חרדי. שמעתי על סיפורים מצמררים במעונות. בכל מקום צריך להיזהר ואם יש לך מטפלת שאת מכירה או מבררת עליה היטב וגם לוקחת שבוע ניסיון עם כמה ביקורי פתע- נראה לי שאפשר להיות רגועים.
נכתב ע"י מנגו;924500:תמיד השתמשתי במטפלת, וזו הייתה באמת שכנה שאני סומכת עליה לחלוטין.
אבל כעת, לראשונה, אני יוצאת לעבוד ליותר שעות וצריכה להסתייע בשרותי משפחתון.
ואין לי שום מכרה שיש לה משפחתון.
בקיצור, התחלתי לרחרח.
כל מי שאני שואלת אומר משהו אחר.
מצד אחד סיפורים על מעונות, מצד שני סיפורים על משפחתונים.
יש כאלו שמבטיחות לי שעתידה הורוד של ביתי הוא רק במעונות
ויש כאלו שנותנות לי להבין שגורלה נחרץ אם לא תלך למשפחתון.
אוף!
התבלבלתי לגמרי.
נכתב ע"י מנגו;924502:היא כתבה "בלי קשר למעון המדובר"
ממש לא דיברה על מעון אמונה.
נכתב ע"י תילתן;924506:עמידה בתקנים של בטיחות, הסמכה פורמלית לכל הצוות. גננת מוסמכת, מעליה מנהלת מעון בעלת תואר, מעליה פיקוח חינוכי פדגוגי, ומעלים פיקוח אזורי וארצי.
מזו: אספקה טרייה איכותית ומסודרת עם כל אבות המזון המומלצים ע"י תזונאית בכירה.
בטיחות: עמידה בכל התקנים תחת ביקורת קפדנית, מתקני החצר נבדקים בצורה מקצועית ע"י חברה חיצונית כל חודש.
פיקוח נוסף ע"י משרד מת"מת והבריאות, ביקורי פתע ודרישה לעמידה בסטנדרטים מחמירים.
הצוות.
שום מסגרת פרטית שבה המטפלת/המישפחתון מתנהלת לפי הסטנדרטים שהיא קבעה לעצמה לא תתקרב לרמה של מעון מוכר ומסודר.
נכתב ע"י שושיה;924527:וזה אחרי האשכול שפתחתי....![]()
נכתב ע"י אפרתה;924559:אדון תילתן, למה יש לי הרגשה שיש כאן איזשהו חוסר אובייקטיביות, במילים עדינות?
אני שמעתי מכלי ראשון על סיפורים מצמררים שקרו במעונות. במעון שהוא בעצם מוסד ולא בית פרטי אין להורה שליטה על הדמויות המסתובבות שם להבדיל ממטפלת שמוכרת אישית ואז ניתן לסמוך עליה עצמה. האם יש להורה שליטה על ממלאת מקום שתגיע? על מנקה שיגיע? אני שמעתי על התעללות במעונות, מכלי ראשון, אוקיי? ניתן לכתוב דעה אחרת אבל אין כל יכולת לשלול דעה כזו שהיא מבוססת בהחלט.
ושוב- זוהי דעתי וכל אחד מוזמן לשטוח את דעתו האישית על גבי במה זו![]()
נכתב ע"י אפרתה;924559:אדון תילתן, למה יש לי הרגשה שיש כאן איזשהו חוסר אובייקטיביות, במילים עדינות?
אני שמעתי מכלי ראשון על סיפורים מצמררים שקרו במעונות. במעון שהוא בעצם מוסד ולא בית פרטי אין להורה שליטה על הדמויות המסתובבות שם להבדיל ממטפלת שמוכרת אישית ואז ניתן לסמוך עליה עצמה. האם יש להורה שליטה על ממלאת מקום שתגיע? על מנקה שיגיע? אני שמעתי על התעללות במעונות, מכלי ראשון, אוקיי? ניתן לכתוב דעה אחרת אבל אין כל יכולת לשלול דעה כזו שהיא מבוססת בהחלט.
ושוב- זוהי דעתי וכל אחד מוזמן לשטוח את דעתו האישית על גבי במה זו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים