דרוש מידע האם מעון יכול להכריז על יום חופשה?

• הוסף לסימניות
קיבלנו הודעה חגיגית ממיסטר גולדקנופף שמחובתינו ומרצונינו לתזז את התינוקות שלנו איתנו לעבודה ביום שלישי שאחרי שבועות. לחילופין אפשר כמובן לקחת יום חופש.
בנוסף, יום שני- איסרו חג, שלדבריו הוא בכלל יום פגרא, יהיה במתכונת חצי יום עם אפשרות סידור של מטפלות מ"מ למי שצריך.
כל זאת מתוך ההערכה המשותפת שלנו לעבודתן המסורה של המטפלות במעונות
היום חופשה יוחזר בי"ג אב.

אני מפרגנת מאוד למטפלת, באמת מפרגנת, אבל האם לא היה עדיף שתצא לחופשה בי"ג אב?

תגידו, זה חוקי?? זה מקובל?

(עה"ח אמא ל4 ילדים ובעל אחד שהספיקו להיות חולים כל אחד לפחות סבב אחד מפסח ועד היום ואני חפו פני אנה אני באה)

• הוסף לסימניות
בשנים עברו המטפלות יצאו למנוחה בסוף שבוע, כך שההורים יתבקשו לקחת את הילדים מוקדם ביום חמישי וחופש ביום שישי.
זה הסכם יחסית הוגן לציבור הנשים הנצרכות למעון שברובן חופשות ביום שישי.
אלא שהמטפלות לא אהבו את החופשה בשבת, בצדק, והעדיפו אמצע שבוע.
בית יעקב באו לקראתם על חשבון הציבור עם הסכם מגוחך של השבת יום בחופש הגדול, בידיעה שהם גוף חזק וגדול שאי אפשר עליו.

• הוסף לסימניות
אני בספק אם תלונה תעזור
לא מדובר על יוזמה חובבנית
הפיקוח חתום על הטופס
כך שזה כנראה מכוסה מבחינה חוקית

• הוסף לסימניות
אני בספק אם תלונה תעזור
הפיקוח חתום על הטופס

איזה פיקוח? של העמותה?
למה נראה לך שהם עושים רק דברים חוקיים?

• הוסף לסימניות
אני בספק אם תלונה תעזור
הפיקוח חתום על הטופס
אולי אם הפיקוח יקבל חלקיק מהזעם ברחוב הוא יחשוב פעמיים לפני השטיק הבא
ואם כל מה שהיה קורה במעונות בית יעקב היה חוקי סדר היום שלנו היה שונה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפני בדרכים הנ"ל ואל תזדהי (ותגידי גם לחברותייך לצרה, כך יהיה עליהם התקפה)
  • בדואר אלקטרוני: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
  • בדואר ישראל, עבור מר צחי פיין, הממונה על פניות הציבור,
    משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים,
    ת"ד 915, רחוב קפלן 2, ירושלים 9100801.
  • בפקס: 02-5085590
  • בטלפון: 118 - מוקד המידע והסיוע של המשרד

• הוסף לסימניות
וגם המטפלות עצמן תשמחנה,
מי רוצה לעבוד בי"ג אב?
תשאלי אותן והן יגידו לך מה הן מעדיפות...
ככה שאין שום קשר להערכה העצומה למטפלות.

אין לי מושג מה הוא רוצה להשיג בזה, אבל בטוח הוא לא שאל את המטפלות מה הן מעדיפות.

• הוסף לסימניות
הבוקר הסתכלתי שוב על המודעה

העתק:
מר אמיר מדינה, מנהל אגף מעונות יום ומשפחתונים, משרד הכלכלה.

לכאורה אומר שהכל מאושר ומסודר?

• הוסף לסימניות
קיבלנו הודעה חגיגית ממיסטר גולדקנופף שמחובתינו ומרצונינו לתזז את התינוקות שלנו איתנו לעבודה ביום שלישי שאחרי שבועות. לחילופין אפשר כמובן לקחת יום חופש.
בנוסף, יום שני- איסרו חג, שלדבריו הוא בכלל יום פגרא, יהיה במתכונת חצי יום עם אפשרות סידור של מטפלות מ"מ למי שצריך.
כל זאת מתוך ההערכה המשותפת שלנו לעבודתן המסורה של המטפלות במעונות
היום חופשה יוחזר בי"ג אב.

אני מפרגנת מאוד למטפלת, באמת מפרגנת, אבל האם לא היה עדיף שתצא לחופשה בי"ג אב?

תגידו, זה חוקי?? זה מקובל?

(עה"ח אמא ל4 ילדים ובעל אחד שהספיקו להיות חולים כל אחד לפחות סבב אחד מפסח ועד היום ואני חפו פני אנה אני באה)

אם הם מביאים ליום שני ממלאות מקום למה שלא יביאו גם ליום שלישי?

חופש כמו שנה שעברה חצי חמישי - שישי לא היה נורא לרוב ההורים - ביום שישי יותר קל להסתדר. אבל מה כל ההורים אמורים לעשות????
(חוץ מלקחת יום חופש , טוב? הורים שמציעים לי כך דורכים לי על היבלת אין לי ימי חופש הם מתנדפים לי עוד לפני שאני רואה אותם....)

ועם החלק הזה:

אני הכי מזדהה.....

• הוסף לסימניות
אם הם מביאים ליום שני ממלאות מקום למה שלא יביאו גם ליום שלישי?

חופש כמו שנה שעברה חצי חמישי - שישי לא היה נורא לרוב ההורים - ביום שישי יותר קל להסתדר. אבל מה כל ההורים אמורים לעשות????
(חוץ מלקחת יום חופש , טוב? הורים שמציעים לי כך דורכים לי על היבלת אין לי ימי חופש הם מתנדפים לי עוד לפני שאני רואה אותם....)

ועם החלק הזה:

אני הכי מזדהה.....
להביא מ"מ ליום שלם לרשת שלמה זה אומר להעסיק מאות עובדות, כולן חדשות ובלתי מנוסות, כשגם המנהלת לא נמצאת
עדיף שלא.

• הוסף לסימניות
להביא מ"מ ליום שלם לרשת שלמה זה אומר להעסיק מאות עובדות, כולן חדשות ובלתי מנוסות, כשגם המנהלת לא נמצאת
עדיף שלא.

אז שיביאו לחצי יום לפחות. או שיוציאו לנופש חצי ואח"כ עוד חצי.
או- שיציאו את המטפלות לנופש בי"ג אב

טוב. כאילו שלמשהו אכפת מהעיצות שלי......

• הוסף לסימניות
תפרגנו..
המטפלות עובדות כ"כ קשה כמעט ללא חופשים.
נותנים להן השנה פעם ראשונה חופשה בת יומיים (שהיום הראשון הוא אסרו חג)
תנו להן לצבור כוחות!!

אני שולחת למשפחתון ומקבלת 3 ימי חופשה בשנה שעלי לחפש סידור לילד בלי לקבל את היום חזרה ובלי אפשרות לשלוח ולקבל מ"מ נחמדה במעון המוכר!!
תפסקנה לחשוב רק על עצמיכן!!!!!!!!!!!!!!!

בקשר לתשלום המטפלות בבית יעקב-
זו אחת העמותות שמשלמות הכי הרבה למטפלות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה