- הוסף לסימניות
למטפלות יש יותר חופשים מאשר לרוב האמהות ששולחות למעון.המטפלות עובדות כ"כ קשה כמעט ללא חופשים
למטפלות יש יותר חופשים מאשר לרוב האמהות ששולחות למעון.המטפלות עובדות כ"כ קשה כמעט ללא חופשים
רשמתי תלונה אנונימית"תולעת (בית) יעקב אין כוחה אלא בפיה".
מצו"ב טופס תלונה למשרד העבודה המפקח על המעונות.
http://www.molsa.gov.il/Shimushon/ContactUs/Public/Pages/ContactUsForm.aspx
כל הכבוד!רשמתי תלונה אנונימית
השתמשתי בשם שתמיד חלמתי לתת לבת שלי
לא דיווחתי על מעון מסוים אלה על רשת מעונות בית יעקבכל הכבוד!
אני בעד, האמת בתחילה מעדיפה לשאול מה החוק בענין בלי "ללכלך" על המעון אח"כ ללכת להנהלה ורק כשאין ברירה להתלונן לתמ"ת
אצלינו לא כתוב. רק לגבי יום שני שבו יסיימו ב12:00 "יאויש צוות חלופי לפי דרישה"כתוב במפורש בפתק שאם תהיה דרישה במעון מההורים המעון יהיה פתוח וישיגו מטפלות.
כל מטפלת שבאה לעבוד במעון יודעת מראש את התנאים של העבודה ולוקחת בחשבון כמה ימי חופשה יהיו לה וכולי.תפרגנו..
המטפלות עובדות כ"כ קשה כמעט ללא חופשים.
נותנים להן השנה פעם ראשונה חופשה בת יומיים (שהיום הראשון הוא אסרו חג)
תנו להן לצבור כוחות!!
אני שולחת למשפחתון ומקבלת 3 ימי חופשה בשנה שעלי לחפש סידור לילד בלי לקבל את היום חזרה ובלי אפשרות לשלוח ולקבל מ"מ נחמדה במעון המוכר!!
תפסקנה לחשוב רק על עצמיכן!!!!!!!!!!!!!!!
בקשר לתשלום המטפלות בבית יעקב-
זו אחת העמותות שמשלמות הכי הרבה למטפלות!!!
תחשבי על עצמך ותתנגדי לכך.כל מטפלת שבאה לעבוד במעון יודעת מראש את התנאים של העבודה ולוקחת בחשבון כמה ימי חופשה יהיו לה וכולי.
הנושא של פרגון למטפלת או לא, ממש לא קשור!
ואני כן יחשוב על עצמי!
אני הולכת לעבודה במשרה מלאה, ושולחת למעון שאמור להיות מתאים לאישה שעובדת במשרה מלאה,
הא, זה לא מעניין את המטפלות?!
הא, הן רוצות לצאת לחופש על חשבוני?!
האם שכר מינימום זה "הכי הרבה"???בקשר לתשלום המטפלות בבית יעקב-
זו אחת העמותות שמשלמות הכי הרבה למטפלות!!!
מצטערת לאמר אבל אני גם כששנה לא היה לי עבודה לא הלכתי לעבוד במעון.סליחה שאני אומרת אך זה ממש לא יפה התגובות לא כל מי שעובדת במעון זה מרצונה !!!!!
לא בכל מקום מוצאים עבודה
מצטערת לאמר אבל אני גם כששנה לא היה לי עבודה לא הלכתי לעבוד במעון.
לא מתאים לי העבודה הסיזיפית.
מי שעובדת אפילו בדיעבד כמטפלת במעון בחרה זאת במודע גם אם היא לא רצתה מלכתחילה את העבודה הזאת.
יש הרבה מטפלות שהולכות לעבוד במעון מרצונן, כי הן אוהבות וזה מתאים להן וממלא אותן בסיפוק, ויכול להיות שזה גם תעסוקה בשבילן והן לא באות לעבוד בשביל הכסף, אבל יש גם את המטפלות שלא היתה להן בכלל ברירה והן הלכו על העבודה הזו כי לא היתה להן עבודה אחרת ובבוקר לא היה מה לשים לילדים בתיק! אז אם את שרדת שנה בלי עבודה כי היה לך איך להסתדר תגידי תודה לה', ואל תזלזלי ותתנשאי על אלו שלא היתה להן ברירה והלכו לעבוד במעון בעבודה 'סזיפית' של טיפול בילדים שלך, וקורעות את עצמן בשביל להביא לחם הביתה כי זו האופציה היחידה שמתאימה להן! בלתי נסבל.
ולא, אני לא עובדת במעון, וילדי היו במעון ועד היום אני אסירת תודה למטפלות שטיפלו באוצרות היקרים שלי במסירות רבה וקיבלו ממני הרבה הרבה הערכה ומתנות על זה שהן בחרו בעבודה הסזיפית הזו! אחרי הכל, אם לא הן איך יכולתי לצאת לעבוד??
סליחה שאני אומרת אך זה ממש לא יפה התגובות לא כל מי שעובדת במעון זה מרצונה !!!!!
לא בכל מקום מוצאים עבודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים