דרוש מידע האם מעון יכול להכריז על יום חופשה?

• הוסף לסימניות
חברה, הם הכי מפחדים מתלונה לתמ"ת!!!!!
גם אם יש העתק לתמ"ת זה לא אומר שהתמת מאשר הם רק לא מסרבים כל זמן שזה לא מפריע להורים

אם אתן זוכרות בי"ע מוציא את המטפלות לנופש 3 ימים באזור חודש תמוז - פעם הימים האלו ז"א חמישי ושישי המעון היה נסגר, בעקבות כמה תלונות בודדות של הורים לתמ"ת בי"ע צריך להביא ממלאות מקום לימים האלה, ואסור לו לסגור את המעון!

ההנהלה מתדרכת את המנהלות לעשות הכל בשביל שהורים לא יגיעו לתלונה בתמ"ת!
אבל מספיק גם להתלונן בפיקוח של בי"ע מתקשרים למשרדים ומגיעיפ לפיקוח, מספיק רק כמה הורים והכל יסתדר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רשמתי תלונה אנונימית
השתמשתי בשם שתמיד חלמתי לתת לבת שלי
כל הכבוד!
אני בעד, האמת בתחילה מעדיפה לשאול מה החוק בענין בלי "ללכלך" על המעון אח"כ ללכת להנהלה ורק כשאין ברירה להתלונן לתמ"ת

• הוסף לסימניות
מי שירה לעצמו ברגליים זה המעון
אם הם היו כל כך ישרים, ההורים לא היו צריכים להיות מוסריים יתר על המידה

עם נבר תתברר ...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
אני בעד, האמת בתחילה מעדיפה לשאול מה החוק בענין בלי "ללכלך" על המעון אח"כ ללכת להנהלה ורק כשאין ברירה להתלונן לתמ"ת
לא דיווחתי על מעון מסוים אלה על רשת מעונות בית יעקב
אין לי שום עניין להכפיש את מנהלת המעון זו לא החלטה שלה.
והתנסחתי בדיוק כמו שייעצת
משהו כזה:
הודיעו לנו על יום חופשה בתאריכיםXZ שיושלם ב Y
האם זו התנהלות שעומדת בתקנות?

בעבר, כשמנהלת המעון נסתה להתנות את הרישום למעון בתשלום מראש של דמי שיכלול, מעשה בלתי חוקי, דיווחתי לפיקוח בלי להזדהות ובלי שם המעון. אני מניחה שאלו בדרך כלל הוראות מגבוה לכלל המעונות ברשת והמנהלת היא הזרוע המבצעת. היא לא בסדר שהיא מבצעת כשללא ספק היא מודעת לאיסור בחוק אבל השינוי צריך לבוא מגבוה למען ייטב לכולם ולא רק לי

• הוסף לסימניות
לפרגן? למי? לגננות המדהימות? בודאי, מגיע להן גם יותר מיומיים!
אבל כל זמן שהבוס שלי לא מפרגן לי את היומיים הללו, יתכבד הבוס שלהן לפרגן את זה בעצמו ומכיסו. ויביא ממלאות מקום , כמה שידרש, או לחילופין, כמו שכבר הציעו כאן, יוציא את הגננות בשתי קבוצות.
לא הגיוני להשאיר ילד בבית, סתם כך באמצע השנה למשך יום וחצי כשהמעון מעיקרו מיועד לנשים עובדות שימי החופשה שלהן קצובים עד להחריד. (אפילו הגננות לא משלמות את חול המועד מכיסן וגם לא את פורים ותשעה באב....)

• הוסף לסימניות
כתוב במפורש בפתק שאם תהיה דרישה במעון מההורים המעון יהיה פתוח וישיגו מטפלות.
אצלינו במעון המטפלות התחננו להורים שיבקשו לפתוח את המעון ביום שלישי, כי אחרת הן יצטרכו להוסיף יום בסוף השנה-י"ג אב, וכך הן מרוויחות
אני אישית נגד להביא מטפלות שלא מנוסות, שהילדים לא מכירים וכשאין מנהלת ופיקוח בשטח, הילדים שלנו הם לא קרבן שניתן להביא להם ביום אחד מטפלת שלא מכירה אותם ולא מבינה לפעמים את הצרכים שלהם
היה לי שנה שעברה בחנוכה שהביאו לקבוצה של הבת מטפלת שהילדים לא מכירים, כל אותו היום הילדה שלי צרחה והייתה עצבנית, ואח"כ נודע לי מאמהות נוספות שגם הילדים שלהם היו לא רגועים באותו יום,
מה שכן אני מבינה שלא ניתן לקחת את המטפלות בזמן אחר, יש להן כולה 3 שבועות חופש ועבודה לא קלה ומשכורת מינימום (ומי שכתבה שהרשת הנ"ל משלמת יותר - זה ממש לא נכון!!!)

• הוסף לסימניות
כתוב במפורש בפתק שאם תהיה דרישה במעון מההורים המעון יהיה פתוח וישיגו מטפלות.
אצלינו לא כתוב. רק לגבי יום שני שבו יסיימו ב12:00 "יאויש צוות חלופי לפי דרישה"

ויש להן "רק" 3 שבועות אז אי אפשר להוריד? רק?

• הוסף לסימניות
תפרגנו..
המטפלות עובדות כ"כ קשה כמעט ללא חופשים.
נותנים להן השנה פעם ראשונה חופשה בת יומיים (שהיום הראשון הוא אסרו חג)
תנו להן לצבור כוחות!!

אני שולחת למשפחתון ומקבלת 3 ימי חופשה בשנה שעלי לחפש סידור לילד בלי לקבל את היום חזרה ובלי אפשרות לשלוח ולקבל מ"מ נחמדה במעון המוכר!!
תפסקנה לחשוב רק על עצמיכן!!!!!!!!!!!!!!!

בקשר לתשלום המטפלות בבית יעקב-
זו אחת העמותות שמשלמות הכי הרבה למטפלות!!!
כל מטפלת שבאה לעבוד במעון יודעת מראש את התנאים של העבודה ולוקחת בחשבון כמה ימי חופשה יהיו לה וכולי.

הנושא של פרגון למטפלת או לא, ממש לא קשור!
ואני כן יחשוב על עצמי!
אני הולכת לעבודה במשרה מלאה, ושולחת למעון שאמור להיות מתאים לאישה שעובדת במשרה מלאה,
הא, זה לא מעניין את המטפלות?!
הא, הן רוצות לצאת לחופש על חשבוני?!

• הוסף לסימניות
כל מטפלת שבאה לעבוד במעון יודעת מראש את התנאים של העבודה ולוקחת בחשבון כמה ימי חופשה יהיו לה וכולי.

הנושא של פרגון למטפלת או לא, ממש לא קשור!
ואני כן יחשוב על עצמי!
אני הולכת לעבודה במשרה מלאה, ושולחת למעון שאמור להיות מתאים לאישה שעובדת במשרה מלאה,
הא, זה לא מעניין את המטפלות?!
הא, הן רוצות לצאת לחופש על חשבוני?!
תחשבי על עצמך ותתנגדי לכך.
מי שמפחדת שיתיחסו לבן שלה לא יפה בגלל זה - שתבין, שאם המטפלת מעונינת לא לצאת ליום החופשי (כדי שלא תצטרך לעבוד בי"ג אב) שתלחם על כך, ותספר למטפלת. המטפלת תהיה לה אסירת תודה..
וממילא הבן שלה יתפנק :)

• הוסף לסימניות
למה לא חשבתן על המטפלות שלא רוצות את כל הקומבינה???
וגם להם יש ילדים שצריכים סידור???

מכירה מטפלת שלא נוסעת בגלל שיש לה 2 ילדים במעון, ואין לה איפוא להשאיר...
בקשר לתשלום המטפלות בבית יעקב-
זו אחת העמותות שמשלמות הכי הרבה למטפלות!!!
האם שכר מינימום זה "הכי הרבה"???

• הוסף לסימניות
סליחה שאני אומרת אך זה ממש לא יפה התגובות לא כל מי שעובדת במעון זה מרצונה !!!!!
לא בכל מקום מוצאים עבודה
מצטערת לאמר אבל אני גם כששנה לא היה לי עבודה לא הלכתי לעבוד במעון.
לא מתאים לי העבודה הסיזיפית.
וכמו עוד רבות מעלי לא מתאים כל ההתנהלות הזאת של תרחמו על המטפלות וכו', אנחנו עובדות פול טיים והימי חופשה שלנו נגמרים ע"י חול המועד פורים תשעה באב וערבי חג וזהו.
אם אני רוצה לצאת אפילו יום אחד בחופש החשבון בנק שלי יאכל אותה.

מי שעובדת אפילו בדיעבד כמטפלת במעון בחרה זאת במודע גם אם היא לא רצתה מלכתחילה את העבודה הזאת.

• הוסף לסימניות
אגב, שנה שעברה כשיצאו בחמישי שישי שבת, אצלינו במעון- אלו שלא נסעו נשארו, ובמקרה הן היו המטפלות של 2 הבנות שלי, והן נהנו עד הגג מהיחס האישי והפינוק, למרות שמנהלת המעון טירטרה אותי שאמצא להן סידור אחר שבאמת- לא ממש היה לי חוץ מלא לעבוד...

• הוסף לסימניות
מצטערת לאמר אבל אני גם כששנה לא היה לי עבודה לא הלכתי לעבוד במעון.
לא מתאים לי העבודה הסיזיפית.

מי שעובדת אפילו בדיעבד כמטפלת במעון בחרה זאת במודע גם אם היא לא רצתה מלכתחילה את העבודה הזאת.

יש הרבה מטפלות שהולכות לעבוד במעון מרצונן, כי הן אוהבות וזה מתאים להן וממלא אותן בסיפוק, ויכול להיות שזה גם תעסוקה בשבילן והן לא באות לעבוד בשביל הכסף, אבל יש גם את המטפלות שלא היתה להן בכלל ברירה והן הלכו על העבודה הזו כי לא היתה להן עבודה אחרת ובבוקר לא היה מה לשים לילדים בתיק! אז אם את שרדת שנה בלי עבודה כי היה לך איך להסתדר תגידי תודה לה', ואל תזלזלי ותתנשאי על אלו שלא היתה להן ברירה והלכו לעבוד במעון בעבודה 'סזיפית' של טיפול בילדים שלך, וקורעות את עצמן בשביל להביא לחם הביתה כי זו האופציה היחידה שמתאימה להן! בלתי נסבל.

ולא, אני לא עובדת במעון, וילדי היו במעון ועד היום אני אסירת תודה למטפלות שטיפלו באוצרות היקרים שלי במסירות רבה וקיבלו ממני הרבה הרבה הערכה ומתנות על זה שהן בחרו בעבודה הסזיפית הזו! אחרי הכל, אם לא הן איך יכולתי לצאת לעבוד??

• הוסף לסימניות
יש הרבה מטפלות שהולכות לעבוד במעון מרצונן, כי הן אוהבות וזה מתאים להן וממלא אותן בסיפוק, ויכול להיות שזה גם תעסוקה בשבילן והן לא באות לעבוד בשביל הכסף, אבל יש גם את המטפלות שלא היתה להן בכלל ברירה והן הלכו על העבודה הזו כי לא היתה להן עבודה אחרת ובבוקר לא היה מה לשים לילדים בתיק! אז אם את שרדת שנה בלי עבודה כי היה לך איך להסתדר תגידי תודה לה', ואל תזלזלי ותתנשאי על אלו שלא היתה להן ברירה והלכו לעבוד במעון בעבודה 'סזיפית' של טיפול בילדים שלך, וקורעות את עצמן בשביל להביא לחם הביתה כי זו האופציה היחידה שמתאימה להן! בלתי נסבל.

ולא, אני לא עובדת במעון, וילדי היו במעון ועד היום אני אסירת תודה למטפלות שטיפלו באוצרות היקרים שלי במסירות רבה וקיבלו ממני הרבה הרבה הערכה ומתנות על זה שהן בחרו בעבודה הסזיפית הזו! אחרי הכל, אם לא הן איך יכולתי לצאת לעבוד??

אני לא מתנשאת עליהם. ומעריכה מאוד מאוד את העבודה שלהם.
יודעת איך זה שלילד שלך כיף ואת רגועה והוא חוזר מבסוט בזכות המטפלת.
אני אומרת שהם ידעו בדיוק לקראת מה הם הולכות.
למה מי שלא מוצאת עבודה לא הולכת לעבוד כעובדת נקיון? כנגרית? חשמלאית? נפחית?
כי העבודה הזאת לא באה בחשבון מבחינתם ולא משנה אם יצטרכו לפתוח להם קרן.
אבל עובדה שעבודה במעון למרות היותה קשה מאוד ודורשת וסוחטת הן הולכות לעבוד בעבודה הזאת...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני אומרת אך זה ממש לא יפה התגובות לא כל מי שעובדת במעון זה מרצונה !!!!!
לא בכל מקום מוצאים עבודה

מישהו הכריח אותה לעבוד במעון???
גם אם הבחירה שלה היתה בין מעון לבין מנקה והיא בחרה לעבוד במעון- זו בחירה!!!
ואם היא בחרה לצאת לעבוד כדי שבעלה יוכל ללמוד- זו בחירה!!!!
אין מישהי שעובדת בעל כורחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה