האם משהו התנסה עם המגירה הזאת?

• הוסף לסימניות
בדקתי עם 2 קרשי חיתוך, ושתיהם לא נכנסים
או שיש לכם קרש חיתוך ממש קטן או מייבש כלים מאוד גבוה...
אולי אפשר לנסות לייבש את הקרש כשהוא נשען על הקיר הפנימי של מייבש הכלים בדופן שמקבילה לדלתות הפתוחות

• הוסף לסימניות
טוב,
אני אישית לא משתמשת מאד הרבה עם קרש חיתוך.
פעם היה באושר עד גליל של קרש חיתוך חד פעמי.
נראה לי שזה גם הרבה יותר בריא.
בכל מקרה,
הייתי אומרת שתבדקי איזה גודל נכנס לך בארון של ייבוש הכלים
וממליצה לך לקנות קרש חדש לפי הגודל הזה.
קרש זה פריט שצריך מבחינה בריאותית להחליף מדי פעם.
הוא צובר המון חיידקים בחריצים

• הוסף לסימניות
ועד אופציה, לקנות קרש ברוחב של דלת הארון (ייבוש כלים)
לתקוע מסמר בדופן הפנימית של הדלת ועליו לתלות את הקרש

• הוסף לסימניות
טוב,
אני אישית לא משתמשת מאד הרבה עם קרש חיתוך.
פעם היה באושר עד גליל של קרש חיתוך חד פעמי.
נראה לי שזה גם הרבה יותר בריא.
בכל מקרה,
הייתי אומרת שתבדקי איזה גודל נכנס לך בארון של ייבוש הכלים
וממליצה לך לקנות קרש חדש לפי הגודל הזה.
קרש זה פריט שצריך מבחינה בריאותית להחליף מדי פעם.
הוא צובר המון חיידקים בחריצים
עכשיו אני בס"ד עושה מטבח ורוצה לדעת איזה גובה להשאיר, כי כל מה שניסיתי להכניס היה מידי גדול

• הוסף לסימניות
עכשיו אני בס"ד עושה מטבח ורוצה לדעת איזה גובה להשאיר, כי כל מה שניסיתי להכניס היה מידי גדול
אם רלוונטי לכם ברז יוקרתי עם חריטות רק ב 350 ש''ח.התקשרו ל 0527195065.יש גם לכיור רחצה ב 180 ש''ח מביתר עלית

קבצים מצורפים

• IMG_20220124_133149.jpg
    IMG_20220124_133149.jpg
    KB 94 · צפיות: 28
  • IMG_20211228_231515.jpg
    IMG_20211228_231515.jpg
    KB 107.1 · צפיות: 25
  • IMG_20220117_235342.jpg
    IMG_20220117_235342.jpg
    KB 810.7 · צפיות: 23
  • IMG_20220117_234711.jpg
    IMG_20220117_234711.jpg
    KB 629.1 · צפיות: 24
  • IMG_20220118_002559.jpg
    IMG_20220118_002559.jpg
    KB 82.9 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה