- הוסף לסימניות
בדקתי עם 2 קרשי חיתוך, ושתיהם לא נכנסיםמה הבעיה לייבש אותו כמו צלחת?!
או שיש לכם קרש חיתוך ממש קטן או מייבש כלים מאוד גבוה...
בדקתי עם 2 קרשי חיתוך, ושתיהם לא נכנסיםמה הבעיה לייבש אותו כמו צלחת?!
אולי אפשר לנסות לייבש את הקרש כשהוא נשען על הקיר הפנימי של מייבש הכלים בדופן שמקבילה לדלתות הפתוחותבדקתי עם 2 קרשי חיתוך, ושתיהם לא נכנסים
או שיש לכם קרש חיתוך ממש קטן או מייבש כלים מאוד גבוה...
מכירה מתקן מתאים?אולי אפשר לנסות לייבש את הקרש כשהוא נשען על הקיר הפנימי של מייבש הכלים בדופן שמקבילה לדלתות הפתוחות
התכוונתי בלי מתקן. בד"כ יש בארון של המייבש לפני החור איזה ס"מ אחד או שניים שעליו את יכולה לשים את הקרשמכירה מתקן מתאים?
ניסיתי, גם שם אין מקום...התכוונתי בלי מתקן. בד"כ יש בארון של המייבש לפני החור איזה ס"מ אחד או שניים שעליו את יכולה לשים את הקרש
מתחת לכיוראו שיש לכם קרש חיתוך ממש קטן או מייבש כלים מאוד גבוה...
מתחת לכיור
אתם מיבשים אותו לפני התליה?ועד אופציה, לקנות קרש ברוחב של דלת הארון (ייבוש כלים)
לתקוע מסמר בדופן הפנימית של הדלת ועליו לתלות את הקרש
עכשיו אני בס"ד עושה מטבח ורוצה לדעת איזה גובה להשאיר, כי כל מה שניסיתי להכניס היה מידי גדולטוב,
אני אישית לא משתמשת מאד הרבה עם קרש חיתוך.
פעם היה באושר עד גליל של קרש חיתוך חד פעמי.
נראה לי שזה גם הרבה יותר בריא.
בכל מקרה,
הייתי אומרת שתבדקי איזה גודל נכנס לך בארון של ייבוש הכלים
וממליצה לך לקנות קרש חדש לפי הגודל הזה.
קרש זה פריט שצריך מבחינה בריאותית להחליף מדי פעם.
הוא צובר המון חיידקים בחריצים
שם זה מתייבש,אתם מיבשים אותו לפני התליה?
אם רלוונטי לכם ברז יוקרתי עם חריטות רק ב 350 ש''ח.התקשרו ל 0527195065.יש גם לכיור רחצה ב 180 ש''ח מביתר עליתעכשיו אני בס"ד עושה מטבח ורוצה לדעת איזה גובה להשאיר, כי כל מה שניסיתי להכניס היה מידי גדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים