מתאים, אבל המגירה תרטב....האם זה גם מתאים לסקוצים רטובים?
ויתקלקל? או לא?מתאים, אבל המגירה תרטב....
בבית הורי יש כזה דבראיפה /אצל מי ניתן להשיג דבר כזה בישראל: או לחילופין האם יש דרך להוסיף אורור למגירה?
צפה בקובץ המצורף 1040684
איזה יש להם? אשמח מאוד לשמוע למה זה לא מוצלחבבית הורי יש כזה דבר
זה לא כזה מוצלח...
זה בלי קשר אם יהיו או לא יהיו מגירות מתחת לכיור, אבל מאוד מדבר אלי שיש ריק בלי הסקוצים, בחו"ל זה די מקובליקר, מיותר ותופס מקום
תצרו את יחידת הכיור לטובת יחידות המגירות שמשני הצדדים.
אני שמה אותם בצד מייבש הכליםזה בלי קשר אם יהיו או לא יהיו מגירות מתחת לכיור, אבל מאוד מדבר אלי שיש ריק בלי הסקוצים, בחו"ל זה די מקובל
אבל אף פעם אין לי שם מספיק מקום..., ומגעיל אותי שיגע בכליםהמקום הכי נכון לסקוצ', ספוג ומטליות הוא במייבש הכלים. בקופסה יעודית או סתם זרוק בין הכלים המתייבשים
תקני מתקן קטן בשבילו ותתקיני אותו על הדופן של הארון של המייבש מבפנים.אבל אף פעם אין לי שם מספיק מקום..., ומגעיל אותי שיגע בכלים
מחפשת משהו דומה לקרש חיתוך גם.תקני מתקן קטן בשבילו ותתקיני אותו על הדופן של הארון של המייבש מבפנים.
מה הבעיה לייבש אותו כמו צלחת?!מחפשת משהו דומה לקרש חיתוך גם.
גם כשהוא עומד לגובה?כי לפעמים הוא מידי גדול ולא נותן לסגור את הארון
אז כדאי לקנות בגודל שייכנס במייבש, תכל'ס זו הפונקציה הכי חשובה של קרש חיתוך...כי לפעמים הוא מידי גדול ולא נותן לסגור את הארון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים