האם ניקון מנצחת את קנון בקומפקטיות?

• פותח הנושא grid
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית עם יכולות מצויינות
שמעתי על ה- sx170 is של קנון שהיא מצויינת
המוכר ממליץ על ה-sx600 שקטנה יותר ועולה יותר, האם שווה את זה?
אבל בעיקר ממליץ לי דווקא על ניקון coolpix s9400
טוען שהיא מנצחת את קנון בכל פרמטר
האם זה נכון?

אם מישהו יש לו נסיון עם מצלמה קומפקטית מעולה עם ביצועים טובים במיוחד, אשמח לשמוע על דגם (אזור 1000 ש"ח)
תודה!

• הוסף לסימניות
בס"ד,
אני מניח שמחיר הניקון בארץ יקר יותר מהקנון, כמו בחו"ל.
להלן אתר המשווה איכות מצלמות ברמת פרמטרים או ברמת הכותרות. לפי אתר זה, יש לקנון יתרונות מסויימים. שתי המצלמות מאוד דומות בתכונות, אבל ההבדל הוא בכסף. מוכרים ממליצים על המוצר שטוב להם למכור בד"כ (איפה הרווח הגבוה יותר). קנון עולה החל מ-770 ש"ח, לעומתה הניקון עולה החל מ-830 ש"ח (השוואה בזאפ - ואף כאן בחנות בה בניקון הזולה ביותר, שם עולה הקנון בערך אותו המחיר).
נסו להבין מה מתאים לכם יותר, כאמור אין הבדל גדול.

• הוסף לסימניות
על איזה אתר השוואות מדובר?
גם אני יודעת שבארץ הקנון יותר הולכות, ובחו"ל הניקון יותר נחשבות
זה סתם?

• הוסף לסימניות
תשוו דגמים ולא חברות.

החברות מציעות מוצרים די דומים בסה"כ

• הוסף לסימניות
לא בכותרת ולא בחלק מהתגובות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקומפקטיות יש גם את הפנסוניק למשל, שלעניות דעתי לוקחת את
שתי הגדולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה