דרוש מידע האם ניתן להפעיל סים ל-SMS ווטסאפ על המחשב, אך ללא אפשרות גלישה?

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני זקוקה לצורך העסק שלי סים שייאפשר לי לקבל ווטסאפ על המחשב, עם פלאפון מינימלי כמו C2 שפתוח ל-SMS.
מאידך אני מאד חוששת מסים לא כשר, ואני מעוניינת שלא יהיה מצב להוציא אותו ולחבר לטל' לא כשר ולגלוש, או אפילו בסי-2 - להגיע למצב של גלישה.
יש מצב לעשות את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לצורך העסק שלי סים שייאפשר לי לקבל ווטסאפ על המחשב, עם פלאפון מינימלי כמו C2 שפתוח ל-SMS.
מאידך אני מאד חוששת מסים לא כשר, ואני מעוניינת שלא יהיה מצב להוציא אותו ולחבר לטל' לא כשר ולגלוש, או אפילו בסי-2 - להגיע למצב של גלישה.
יש מצב לעשות את זה?
תודה
יש סים ללא גלישה כמו טוקמן (שבלי להטעין אותו לא ניתן לגלוש בו )

• הוסף לסימניות
דווקא סמס או רק ווטסאפ?
אם רק ווטסאפ את יכולה להוריד אימולטור אנדרואיד למחשב (בלוסטאקס, נוקס וכו'..) ולהתקין עליו את הווטסאפ

• הוסף לסימניות
אכן, אבל אני מעוניינת שאוכל להשיב להודעות SMS, ואם אטעין - שוב ניתן יהיה לגלוש.
אולי יש חבילות עם גלישה חסומה. היו פעם חבילות עם הודעות ללא הגבלה ב 10 ש"ח
ורק לידיעה - בנוקיה סי2 ראיתי במו-עיני שניתן לגלוש כמעט לכל מקום! (כולל פייסבוק, יוטיוב ואפילו בנק פועלים!!)
אכן, אבל אני מעוניינת שאוכל להשיב להודעות SMS, ואם אטעין - שוב ניתן יהיה לגלוש.

• הוסף לסימניות
יש מצב לעשות את זה?
תודה
עדיף לפנות לחברת סינון באישור רבני ולרכוש מכשיר מוגן.

• הוסף לסימניות
גם וגם.
בוואטסאפ אכן מדובר במחשב.
לקחת סים של גולן ובאתר לחסום אפשרות גלישה, ונוכן שתמיד ניתן לשנות באתר אבל אפשר גם לקנות סים חדש....
וזה יהיה ל sms בתוך c2, או לקנות נטסטיק שישמש רק לsms
וואטסאפ לעשות על אימולטור אנדרואיד כמו BlueStacks וזהו.

• הוסף לסימניות
אם באמת לא רוצים להגיע לשום אפשרות לגלישה, אז עדיף באמת שהווטסאפ יהיה על המחשב, ואז אפשר לקנות מכשיר כשר בהכשר של חסידות קרלין, חברה בשם SAFE10 ולבקש מהמוכר סים לא כשר, עם חבילת סמס בלבד. זו הדרך היחידה שאני מכיר. או, אם רוצים פלפון יותר זול (ופחות איכותי - לא שה SAFE10 הזה יותר מידי איכותי לעומת המחיר...) בכ100 ש"ח בערך שבו יש רק שיחות, אס אמ אס, ומשחק סודוקו לא נכון - כלומר אין שם אפשרות לכלום, זו גם אפציה, אם אתם מעוניינים בזה, דברו איתי בפרטי.

• הוסף לסימניות
עדיף לפנות לחברת סינון באישור רבני ולרכוש מכשיר מוגן.
אני לא מעוניינת במכשיר מוגן. זה סוג של סמארטפון, וזה אצלנו פריצת גדר. עם מכשיר מוגן גם הולכים ומחזיקים ביד וכו'
אני מעדיפה את הרע במיעוטו.

• הוסף לסימניות
אם באמת לא רוצים להגיע לשום אפשרות לגלישה, אז עדיף באמת שהווטסאפ יהיה על המחשב, ואז אפשר לקנות מכשיר כשר בהכשר של חסידות קרלין, חברה בשם SAFE10 ולבקש מהמוכר סים לא כשר, עם חבילת סמס בלבד. זו הדרך היחידה שאני מכיר. או, אם רוצים פלפון יותר זול (ופחות איכותי - לא שה SAFE10 הזה יותר מידי איכותי לעומת המחיר...) בכ100 ש"ח בערך שבו יש רק שיחות, אס אמ אס, ומשחק סודוקו לא נכון - כלומר אין שם אפשרות לכלום, זו גם אפציה, אם אתם מעוניינים בזה, דברו איתי בפרטי.

האם לא ניתן להסתפק רק בסים עם חבילת סמס? יש כזה סים? זה לא פותר לגמרי את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אם אתם באמת רוצים לדעת ב100000% שאתם מוגנים, אני הייתי עושה כך. קונה טלפון מטומטם - יותר מטומטם מסמסונג אברכים (מזכיר אבל מעט את הצורה והגודל...) רק במחיר הרבה יותר זול (כ100 ש"ח) ושם את הסים עם אס אם אס ושיחות בלבד, וזהו.

• הוסף לסימניות
אם אתם באמת רוצים לדעת ב100000% שאתם מוגנים, אני הייתי עושה כך. קונה טלפון מטומטם - יותר מטומטם מסמסונג אברכים (מזכיר אבל מעט את הצורה והגודל...) רק במחיר הרבה יותר זול (כ100 ש"ח) ושם את הסים עם אס אם אס ושיחות בלבד, וזהו.
איזה פלאפון?

• הוסף לסימניות
יש כמה סוגים. אגב במאמר המוסגר, אני חושב שזה שלחרדים יש פלפונים דפוקים ולא איכותיים, זה בגלל שזה מלאי הישן של כל חברות הטלפונים, רק שממחזרים טלפון( שלא השתמשו בו), שמים עליו אישור של ועד הרבנים, וזהו. דברו איתי בפרטי, ובע"ה אנסה לעזור.

• הוסף לסימניות
אני לא מעוניינת במכשיר מוגן. זה סוג של סמארטפון, וזה אצלנו פריצת גדר. עם מכשיר מוגן גם הולכים ומחזיקים ביד וכו'
אני מעדיפה את הרע במיעוטו.
אפשר גם טאבלט בגודל של מחשב כך זה לא סמארטפון אבל באמת קטונתי אם עדיף משהו מוגן שנראה כמו סמארטפון או פרוץ שלא נראה סמארטפון.

• הוסף לסימניות
תודה, רק שלא הבנתי - מה רע בסי-2 אם ממילא יש דבר כזה סים שלא מאפשר גלישה אלא רק סמס?

• הוסף לסימניות
אפשר גם טאבלט בגודל של מחשב כך זה לא סמארטפון אבל באמת קטונתי אם עדיף משהו מוגן שנראה כמו סמארטפון או פרוץ שלא נראה סמארטפון.

אכן כפי שכתבתי - פרוץ איני מוכנה בשום אופן, גם אם הוא לא נראה כסמארטפון. וזה מה שביקשתי כאן. משהו שלא יהיה כלל פרוץ לגלישה בשום צורה ועל שום מכשיר.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד.
לצערי מכיר כמה שברגע שהיו צריכים איזה שהוא צורך קטנטן למשהו שאין בכשר, כבר למחרת רכשו סמארטפון מוגן ודומיו.

• הוסף לסימניות
אפשר לרכוש קו ב019 ולבקש בלי גלישה אלא רק SMS ןשיחות, אך ווטסאפ יהיה אפשר רק דרך תוכנת בלוסטקס או נוקס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה