יש סים ללא גלישה כמו טוקמן (שבלי להטעין אותו לא ניתן לגלוש בו )אני זקוקה לצורך העסק שלי סים שייאפשר לי לקבל ווטסאפ על המחשב, עם פלאפון מינימלי כמו C2 שפתוח ל-SMS.
מאידך אני מאד חוששת מסים לא כשר, ואני מעוניינת שלא יהיה מצב להוציא אותו ולחבר לטל' לא כשר ולגלוש, או אפילו בסי-2 - להגיע למצב של גלישה.
יש מצב לעשות את זה?
תודה
יש סים ללא גלישה כמו טוקמן (שבלי להטעין אותו לא ניתן לגלוש בו )
גם וגם.דווקא סמס או רק ווטסאפ?
אם רק ווטסאפ את יכולה להוריד אימולטור אנדרואיד למחשב (בלוסטאקס, נוקס וכו'..) ולהתקין עליו את הווטסאפ
אולי יש חבילות עם גלישה חסומה. היו פעם חבילות עם הודעות ללא הגבלה ב 10 ש"חאכן, אבל אני מעוניינת שאוכל להשיב להודעות SMS, ואם אטעין - שוב ניתן יהיה לגלוש.
אכן, אבל אני מעוניינת שאוכל להשיב להודעות SMS, ואם אטעין - שוב ניתן יהיה לגלוש.
עדיף לפנות לחברת סינון באישור רבני ולרכוש מכשיר מוגן.אני זקוקה לצורך העסק שלי סים שייאפשר לי לקבל ווטסאפ על המחשב, עם פלאפון מינימלי כמו C2 שפתוח ל-SMS.
מאידך אני מאד חוששת מסים לא כשר, ואני מעוניינת שלא יהיה מצב להוציא אותו ולחבר לטל' לא כשר ולגלוש, או אפילו בסי-2 - להגיע למצב של גלישה.
יש מצב לעשות את זה?
תודה
לקחת סים של גולן ובאתר לחסום אפשרות גלישה, ונוכן שתמיד ניתן לשנות באתר אבל אפשר גם לקנות סים חדש....גם וגם.
בוואטסאפ אכן מדובר במחשב.
אני לא מעוניינת במכשיר מוגן. זה סוג של סמארטפון, וזה אצלנו פריצת גדר. עם מכשיר מוגן גם הולכים ומחזיקים ביד וכו'עדיף לפנות לחברת סינון באישור רבני ולרכוש מכשיר מוגן.
אם באמת לא רוצים להגיע לשום אפשרות לגלישה, אז עדיף באמת שהווטסאפ יהיה על המחשב, ואז אפשר לקנות מכשיר כשר בהכשר של חסידות קרלין, חברה בשם SAFE10 ולבקש מהמוכר סים לא כשר, עם חבילת סמס בלבד. זו הדרך היחידה שאני מכיר. או, אם רוצים פלפון יותר זול (ופחות איכותי - לא שה SAFE10 הזה יותר מידי איכותי לעומת המחיר...) בכ100 ש"ח בערך שבו יש רק שיחות, אס אמ אס, ומשחק סודוקו לא נכון - כלומר אין שם אפשרות לכלום, זו גם אפציה, אם אתם מעוניינים בזה, דברו איתי בפרטי.
איזה פלאפון?אם אתם באמת רוצים לדעת ב100000% שאתם מוגנים, אני הייתי עושה כך. קונה טלפון מטומטם - יותר מטומטם מסמסונג אברכים (מזכיר אבל מעט את הצורה והגודל...) רק במחיר הרבה יותר זול (כ100 ש"ח) ושם את הסים עם אס אם אס ושיחות בלבד, וזהו.
אפשר גם טאבלט בגודל של מחשב כך זה לא סמארטפון אבל באמת קטונתי אם עדיף משהו מוגן שנראה כמו סמארטפון או פרוץ שלא נראה סמארטפון.אני לא מעוניינת במכשיר מוגן. זה סוג של סמארטפון, וזה אצלנו פריצת גדר. עם מכשיר מוגן גם הולכים ומחזיקים ביד וכו'
אני מעדיפה את הרע במיעוטו.
תודה, רק שלא הבנתי - מה רע בסי-2 אם ממילא יש דבר כזה סים שלא מאפשר גלישה אלא רק סמס?אם אתם באמת רוצים לדעת ב100000% שאתם מוגנים, אני הייתי עושה כך. קונה טלפון מטומטם - יותר מטומטם מסמסונג אברכים (מזכיר אבל מעט את הצורה והגודל...) רק במחיר הרבה יותר זול (כ100 ש"ח) ושם את הסים עם אס אם אס ושיחות בלבד, וזהו.
אפשר גם טאבלט בגודל של מחשב כך זה לא סמארטפון אבל באמת קטונתי אם עדיף משהו מוגן שנראה כמו סמארטפון או פרוץ שלא נראה סמארטפון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים