- הוסף לסימניות
מעולה. אם יש כזה דבר - זה בדיוק מה שאני צריכה. רק ב-019 יש את זה?אפשר לרכוש קו ב019 ולבקש בלי גלישה אלא רק SMS ןשיחות, אך ווטסאפ יהיה אפשר רק דרך תוכנת בלוסטקס או נוקס.
מעולה. אם יש כזה דבר - זה בדיוק מה שאני צריכה. רק ב-019 יש את זה?אפשר לרכוש קו ב019 ולבקש בלי גלישה אלא רק SMS ןשיחות, אך ווטסאפ יהיה אפשר רק דרך תוכנת בלוסטקס או נוקס.
לא יודע, אבל יש להם חבילה של 20 שח שכולל 5000 דקות עם 5000 SMS ו 3 גיגה גלישה, ואפשר לבקש שלא יפעילו כלל את הגלישה.מעולה. אם יש כזה דבר - זה בדיוק מה שאני צריכה. רק ב-019 יש את זה?
תודה.אפשר לרכוש קו ב019 ולבקש בלי גלישה אלא רק SMS ןשיחות, אך ווטסאפ יהיה אפשר רק דרך תוכנת בלוסטקס או נוקס.
ואם מתקשרים למחרת ומבקשים להפעיל את הגלישה הם פותחים?תודה.
אכן עכשיו יצרתי קשר עם נציג שלהם ומדובר בחבילה שעולה 19.8 ש"ח, והיא כוללת 12 ג"ב גלישה אותם החברה תחסום מאצלה, + 5.000 דקות שיחה + 5.000 סמס. את הוואטסאפ אעשה על המחשב.
תודה לכל העוזרים המסייעים והמגיבים!
איני יודעת, אבל בכל אופן מי שרוצה ללא אפשרות כזו כלל - יש להם תוכנית אחרת ב-15 ש"ח -ואם מתקשרים למחרת ומבקשים להפעיל את הגלישה הם פותחים?
ובשביל הווטסאפ במחשב צריך חבילת גלישה על הסים הנ"ל?איני יודעת, אבל בכל אופן מי שרוצה ללא אפשרות כזו כלל - יש להם תוכנית אחרת ב-15 ש"ח -
1000 דקות שיחה, 1000 סמס, ללא גלישה כלל.
לא, אם יש לך גם כך אינטרנט ממקור אחר [חוטי, אלחוטי].ובשביל הווטסאפ במחשב צריך חבילת גלישה על הסים הנ"ל?
לדעתי כן, אבל במקום להמתין על הקו חצי שעה יותר מהר ללכת לקנות סים חדש + אייפון + טלוויזיה.ואם מתקשרים למחרת ומבקשים להפעיל את הגלישה הם פותחים?
אני זקוקה לצורך העסק שלי סים שייאפשר לי לקבל ווטסאפ על המחשב, עם פלאפון מינימלי כמו C2 שפתוח ל-SMS.
מאידך אני מאד חוששת מסים לא כשר, ואני מעוניינת שלא יהיה מצב להוציא אותו ולחבר לטל' לא כשר ולגלוש, או אפילו בסי-2 - להגיע למצב של גלישה.
יש מצב לעשות את זה?
תודה
אפשר גם טאבלט בגודל של מחשב כך זה לא סמארטפון אבל באמת קטונתי אם עדיף משהו מוגן שנראה כמו סמארטפון או פרוץ שלא נראה סמארטפון.
חסום גם. דיברתי על מוגן!ומה עם wi fi? זו לא בעיה?
הטל' הפרטי שלי כולל מספר אחד, ואני מעוניינת במספר נוסף, לעסק.ומה עם wi fi? זו לא בעיה? וחוץ מזה, לכאורה יש לך טלפון כבר - שלך פרטי, אז למה לשלם על C2 לפחות 200 ש"ח כשפשוט אפשר לשלם 100 ש"ח על טלפון פשוט יותר וזהו?
א"א ווטסאפ ללא חבילת גלישה. אם הובן אחרת, אני מתנצלובשביל הווטסאפ במחשב צריך חבילת גלישה על הסים הנ"ל?
גם אם הגלישה היא במחשב - דרך אינטרנט קוי, ללא קשר לסים?א"א ווטסאפ ללא חבילת גלישה. אם הובן אחרת, אני מתנצל
אכן, במחשב עצמו צריך חיבור אינטרנט, ולא משנה איזה. ובטלפון אין צורךגם אם הגלישה היא במחשב - דרך אינטרנט קוי, ללא קשר לסים?
הרי בטל' מנגו ודומיו [שיחה וגלישה פר תשלום / הטענה] אפשר להתחבר לוואטסאפ במחשב גם אם אין לך דקות גלישה כלל, כאן זה שונה?
מצוין, כך אכן הבנתי וכתבתי לעיל. https://www.prog.co.il/threads/האם-...המחשב-אך-ללא-אפשרות-גלישה.633833/post-8785396אכן, במחשב עצמו צריך חיבור אינטרנט, ולא משנה איזה. ובטלפון אין צורך
גם אני הבנתי שמספיק רק חבילה גלישה על הסים שבמחשב ולא על הסים שבטלפוןאכן, במחשב עצמו צריך חיבור אינטרנט, ולא משנה איזה. ובטלפון אין צורך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים