קורונה האם נמצא פתרון לקווי הלמידה של התלמודי תורה ובתי הספר???

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים בקו 0765990060, בלי קריסות כלל!!!

ואז מקישים מספר תיבה [שמתאמים בין כל המשתתפים לדוגמה 8496#] (רשמית כל מספר מוקצה לפותח חשבון באתר, אבל בפועל אפשר לבחור באקראיות מספר, (רק קחו בחשבון שמאן דהוא בגלובוס יקבל לדוא"ל שלו את הקלטת השיחת ועידה שלכם, ראה להלן)). להשתקה בזמן הוועידה הקש *6, ולביטול שוב*6.
מי שמעוניין יכול לפתוח חשבון משלו באתר של "פרי קונפערנעס" ולקבל קוד גישה משל עצמו, ואז יקבל את ההקלטה של השידור חי לתיבת האימייל שלו, או בלשונית הקלטות באתר.
להלן הקישור לאתר https://www.freeconferencecall.com/he/il/login

האליה וקוץ בה, שב"גולן טלקום" זה חסום לכשרים, ב"הוט מובייל" זה פתוח, וכמובן בנייח. אין לי מושג מה קורה בשאר החברות, תשתפו אתם באיזה חברה פתוח ובאיזה חסום.
[ייתכן שניתן לחייג למספר אמריקאי של הוועידה מ:"גולן טלקום" למי שיש חבילת חו"ל לעקוף את החסימה, לא בדקתי]
1-712-770-5565+
לחבדניקים אולי כדאי לחייג לזה כי זה 770:)

מלבד המספר הנ"ל, לשם התחברות יש באתר עוד מספרי גישה.
055-966-1136
076-5990100
תודה על המידע.
יצרתי חשבון , אך ההוראות בקו נשמעות באנגלית בלבד. האם ניתן לשנות לעברית? [בהגדרות החשבון באתר הוא מוגדר לעברית, זה לצערי לא משפיע על הטלפון]
את המספר שרשמת למעלה קיבלת לחשבון שאתה יצרת?
אגב, המספר שאני קיבלתי פתוח בכשרים, בניגוד למספר שנתת, שחסום גם לי [רמי לוי].

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
יצרתי חשבון , אך ההוראות בקו נשמעות באנגלית בלבד. האם ניתן לשנות לעברית? [בהגדרות החשבון באתר הוא מוגדר לעברית, זה לצערי לא משפיע על הטלפון]
את המספר שרשמת למעלה קיבלת לחשבון שאתה יצרת?
אגב, המספר שאני קיבלתי פתוח בכשרים, בניגוד למספר שנתת, שחסום גם לי [רמי לוי].
זה תלוי מספר, במספר שפרסמתי 076.... זה בעברית.
עכשיו לראשונה נתקלתי בתופעה מוזרה בהוט מובייל, אצלי המספרים הנ"ל חסומים, ואצל אשתי ג"כ הוט מובייל פתוחים. שניהם כמובן כשרים.

א"כ בבקשה אם תוכל לפרסם את המספר גישה שקיבלת.

• הוסף לסימניות
זה תלוי מספר, במספר שפרסמתי 076.... זה בעברית.
עכשיו לראשונה נתקלתי בתופעה מוזרה בהוט מובייל, אצלי המספרים הנ"ל חסומים, ואצל אשתי ג"כ הוט מובייל פתוחים. שניהם כמובן כשרים.

א"כ בבקשה אם תוכל לפרסם את המספר גישה שקיבלת.
לפי מה שהבנתי כל מי שפותח חשבון מקבל מספר גישה אישי, כך שלא הייתי מעונין לפרסם אותו.
לכן גם שאלתי האם המספר 076... הוא מספר גישה אישי שאתה קיבלת, וא"כ איך?
המספר גישה שלי מתחיל בקידומת 051

• הוסף לסימניות
אני מסיקה מדבריך שהחברות משחקות בהאשמות חסרות הגיון במקום להבין שאם אין בעיה לאף תושב בריכוז חרדי להוציא שיחה לאמא שלו אלא רק לקו התוכן הבעיה היא אצלם .. (מה שיבין כל ילד ..) -
וזה אומר שהן בכלל לא חושבים אפילו לנסות לפתור אצלן באיזו צורה את הבעיה...
לאף אחד?
לנו יש ולעוד הרבה אחרים שאני מכירה , חדש מימי הקורונה!
ואצלינו לפחות כמעט תמיד עובד מהטלפון של הבית חוץ משעות עמוסות ממש שאז צריך להתעקש ומצליחים!

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי כל מי שפותח חשבון מקבל מספר גישה אישי, כך שלא הייתי מעונין לפרסם אותו.
לכן גם שאלתי האם המספר 076... הוא מספר גישה אישי שאתה קיבלת, וא"כ איך?
המספר גישה שלי מתחיל בקידומת 051
אכן אני פתחתי עכשיו חשבון חדש ורואה שהיום מקבלים מספר אישי לקוד שלך.

המספר 076 פתוח לכלל קודי הגישה (אני משתמש בזה כבר שנים רבות כמכשיר בייבי סיטר) ובשעתו לא היה מספר אישי, וזה בעברית

• הוסף לסימניות
זה קובץ שמישהו שלח לי, מעניין לבדוק ולראות אם יש קרן אור ללמידה מרחוק,

קריסת קווי הלמידה מרחוק של התלמודי תורה ובתי ספר

בימים האחרונים נאלצים הורים רבים להעביר את זמנם בבוקר בנסיון נואש להשיג מענה בקווי הלמידה שפירסם התלמוד תורה או הבית ספר של ילדיהם. והדבר מכביד על ההורים והילדים כאחת, בפרט במשפחות ברוכות ילדים.

לאחר בדיקת הנושא מקרוב על ידי טכנאי מומחה, התברר הנתון הבא, הקריסה היא לא ברשתות של חברות הפלאפונים הגדולות, כגון פלאפון, סלקום, פרטנר, מירס וכד', אלא ברשתות של החברות שמפעילות את קווי המידע והתוכן,

והראיה הברורה לכך היא, שסתם שיחות יוצאות, כגון שיחות לשאר בני המשפחה ושאר חברים אפשר להוציא ולקבל בקלות בלי שום קושי.

פתרון אחד הוא, שחברות התוכן יגדילו את השרתים, דבר שדורש הרבה משאבים והשקעה כספית גדולה. והרי אף אחד לא מצפה מחברות התוכן שישקיעו וישדרגו ויגדילו את יכולת הקיבול ברשתות שלהם בשביל תקופה של שבוע עד שבועיים עומס שיחלפו עם פתיחת הלימודים כסדרם.

ולכן הפתרון הכי זמין והכי פשוט הוא כך: שחלק מהמלמדים ובני כיתתם יעברו ללמוד על גבי הרשתות של חברות הסלולר (וכך גם יקטן העומס ברשתות של חברות קווי התוכן).

והביצוע למעשה הוא על ידי 'שיחות ועידה'.

יש לזה כמה דרכים לבצע, או שהרבה יחבר את כולם אליו, או שהמלמד יחבר אליו בשיחת ועידה כמה תלמידים שאליהם יתחברו בשיחת ועידה עוד כמה תלמידים.

(מה שכן עדיף שזה יתבצע בכמה קבוצות ולא בשרשרת ארוכה שאחד מחבר את השני והשני את השלישי וכו', כי אז אם נופל הראשון בשרשור כולם נופלים אחריו)

וכך בעזרת השם יבא הכל על מקומו בשלום. ויתרבה לימוד התורה
כמנהל חברת קווי תוכן שמפעילה אלפי מוסדות אציין שהמאמר הזה (במחילה) הוא לא שטות מוחלטת, אבל ממש לא משקף את המציאות
(אנחנו למשל השקענו בשבוע האחרון מעל 500,000 ש"ח (בהיקף שנתי) להגדלת השרתים...)
ועידה כמעט ולא רלוונטית ללמידה
ויש המוני תקלות בזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה