דרוש מידע האם נקבל החזר על הימים האלה מהמעון??

• הוסף לסימניות
מטפלות פרטיות לא מבוטחות בשום חברה... לכל הפחות רובן .
כנראה תלוי באזורים ובמודעות של הן של הורים והן של ילדי הגן
גבו לי כבר כמה פעמים על הביטוחים הנ"ל (כהורה כמובן)
כנראה אתם לא מכירים את השוק
מכיר קצת יותר מהבקיאות שהוכחתם למעלה באשכול
ובנוסף- לא דובר פה על תחושות בטן אלא על הגיון.
אמממ...
מסקנה סופית שכל אחד יעשה כפי שיורה לו רבו כמובן
סוף סוף...

• הוסף לסימניות
מכבדת כל מי שלא רוצה לפתוח
פחות מבינה מה הקשר של הטיעון שא''א להספיק להגיע לממ''ד הביתי
טכנית אפשר 'לזרוק' את כולם בממ"ד
אבל השאלה איך
לו יצוייר ויש לאותה מטפלת 3 ילדים בגילאים שונים + לא יודע כמה תינוקות/פעוטות מהמשפחתון ופתאום אזעקה, והדי היא צריכה להכניס את כולם לדאוג להשאר רגועה להרגיע את הילדים שלה + ילדים שלא נמצאים עם ההורים שלהם.
אתם מבינים לאיזו סיטואציה אתם דורשים ממנה (ומהילדים) להכנס?
ואגב, תוסיפו שהממ"ד הזה על פי רוב משמש גם כחדר והוא לא הכי גדול ומרווח מה שמוסיף לאווירה...

• הוסף לסימניות
טכנית אפשר 'לזרוק' את כולם בממ"ד
אבל השאלה איך
לו יצוייר ויש לאותה מטפלת 3 ילדים בגילאים שונים + לא יודע כמה תינוקות/פעוטות מהמשפחתון ופתאום אזעקה, והדי היא צריכה להכניס את כולם לדאוג להשאר רגועה להרגיע את הילדים שלה + ילדים שלא נמצאים עם ההורים שלהם.
אתם מבינים לאיזו סיטואציה אתם דורשים ממנה (ומהילדים) להכנס?
במלחמה הנוכחית אזעקה היא לא פתאום.
יש התראה, שלא מלחיצה ואפשר בנחת להכניס את כולם. [
עד שהאזעקה תגיע כבר כולם בפנים, ואפשר אפילו לסגור את הדלת עוד קודם לעמעם את הרעש...

• הוסף לסימניות
במלחמה הנוכחית אזעקה היא לא פתאום.
יש התראה, שלא מלחיצה ואפשר בנחת להכניס את כולם. [
עד שהאזעקה תגיע כבר כולם בפנים, ואפשר אפילו לסגור את הדלת עוד קודם לעמעם את הרעש...
שוב, לא כולם מקבלים את ההתרעה המוקדמת.
ואז מה?! נחייב אותה להיות עם רדיו פתוח כל הזמן או לקנות מכשיר פלאפון עם הודעות?!
וגם כשמקבלים התראה מוקדמת אז נכון הלחץ נמוך אבל קיים.
ותחשבו רגע עליה באיזה לחץ היא תהיה כל היום ובמיוחד באזעקה שאם חלילה יקרה משהו לילד שלא שלה... באמת, כמה אנחנו ההורים לחוצים על הילדים שלנו, כמה היא תפחד שהיא תצטרך לתת ח"ו דו"ח להורים ולמי יודע מי עוד אם חלילה יקרה משהו.

ובפן הכספי - האם וכמה היא צריכה להתחשב זו שאלה לרב כנ"ל.
אבל בעיני יותר חשוב להעלות מודעות אצל המטפלות שידאגו להסדיר את עצמם חוקית כדי שיוכלו לקבל החזרים ולהחזיר לנו ההורים כשהן מקבלות החזרים אני מכיר כמה סיפורים בנושא שהגיעו לד"ת.

אגב, כמה שידוע לי הלילה והבוקר האזעקות היו ללא התראות מוקדמות אבל אני מסייג שיתכן שאני טועה...

• הוסף לסימניות
בלת"ק

שמעתי שיש מעונות שחזרו לפעילות
זה נכון?
לא יודעת אבל נשמע לי לא אמין
כבר הרבה יותר הגיוני שהפרטיות יחזרו, בניגוד להנחיה הגורפת של פיקוד העורף
מעון זה גוף רשמי- אין מצב

אבל מסייגת כמוהן שאין לי מידע בעניין

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה וכותבת שכאשר הורה רוצה לשלוח למטפלת בניגוד לחוק לטעמי הוא צריך להתחייב לה (וזה כבר עניין של אמון) שאם וכאשר קורה משהו שקשור למלחמה הוא לא תובע אותה ואין לו שום טענות כלפיה.

• הוסף לסימניות
חברים, בחיים אל תשלחו למטפלת שלא לוקחת אחריות על מצבי לחץ.
אפילו שזה אומר שאין פתרון לילדים עכשיו.
תנסו לדמיין את הדיבורים אם יפגע טיל בילד שלכם, כי הגננת לא הספיקה והוא נשאר מחוץ לממ"ד....

• הוסף לסימניות
חברים, בחיים אל תשלחו למטפלת שלא לוקחת אחריות על מצבי לחץ.
אפילו שזה אומר שאין פתרון לילדים עכשיו.
תנסו לדמיין את הדיבורים אם יפגע טיל בילד שלכם, כי הגננת לא הספיקה והוא נשאר מחוץ לממ"ד....
אם אתה מסוגל לחשוב שהמטפלת של הילד שלך מסוגלת לא להכניס אותו לממד, אל תשלח אליה גם לא בזמן מלחמה, כי זה אומר שלא אכפת לה בכלל מהילד שלך
אני לא מדברת על בנינים עם מקלט שצריך לרדת 5 קומות ברגל, שאז וודאי שלא אחראי למטפלת לקבל ילדים שהיא לא תהיה מסוגלת להוריד אותם בנגלה אחת
אלא לבתים עם ממד בבית

• הוסף לסימניות
בלת"ק

שמעתי שיש מעונות שחזרו לפעילות
זה נכון?
היום כל מעונות היום תחת פיקוח משרד החינוך. אלו הוראות משרד החינוך:
אין לקיים שום פעילות חינוכית!
הבהרה בנושא ההחרגה - עמ׳ 23 -
הפעלת מעונות יום עבור ילדים לעובדים חיוניים מוחרגת לפעילות המסגרות *בתוך מיגון תקני*
לגבי כמות המשתתפים-בהתאם לגודל המקלט/ממ"ד והיכולת להתנהל בתוכו.
אם אין מיגון תקני שאפשר לקיים בו פעילות קבועה המעון ישאר סגור.
שימו לב: *פעילות בתוך מיגון תקני בלבד* לא ליד ולא בסמוך. רק בתוך!

• הוסף לסימניות
(למעט מורות וגננות שהמזל שלהן שהן מאוגדות בארגון דורסני, אבל אני לחלוטין חושבת שאמורים להחזיר להורים על חשבון החופש עכשיו ימים מהחופש הגדול, גם ככה אמהות עובדות נותרות עם חוסר מענה במשך חודשיים בשנה, לפחות שיחזירו ימים)
לא כפו על המטפלת חופש, אם יש לה ממד היא לחלוטין יכולה לבחור לעבוד, זה מהבית;)
ממש...
אני מורה ויש לי מערכת מאוד צפופה של שיעורים דרך גוגל מיט או לחילופין משימות
ובתוך כל הבאלגן הזה יש לי כמה ילדים בבית על הראש...
ולפעמים גם ההורים צופים ורואים את השיעור המופתי...
וכן -הייתי מעדיפה להוציא מחלה על הימים הללו וזהו...

• הוסף לסימניות
ממש...
אני מורה ויש לי מערכת מאוד צפופה של שיעורים דרך גוגל מיט או לחילופין משימות
ובתוך כל הבאלגן הזה יש לי כמה ילדים בבית על הראש...
ולפעמים גם ההורים צופים ורואים את השיעור המופתי...
וכן -הייתי מעדיפה להוציא מחלה על הימים הללו וזהו...
התכוונתי למורות\ גננות שה"לימודים" מרחוק מסתכמים ב10 דקות של הקלטה מראש או במקסימום 20 דקות חצי שעה של לייב
עכשיו- שלא תבינו, אני לא מזלזלת. אני חושבת שחצי שעה בטלפון זה די ונותר גם לרב'ה\ מורה, וגם לתלמידים
אבל אני "תקועה " בזום גם 8 שעות ביום.
והילדים פה ברוך השם מסתובבים
לא מתלוננת, ברוך השם שיש עבודה
אבל אני חושבת שעדיף חופש לגמרי לילדים עכשיו, ושיחזירו בחופש הגדול ימים.
אממה, כנראה שאני נאיבית על גבול הנאיבית פרו.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי כמה זמן המצב ימשך, עם כל הערכות עדין מוקדם לדעת

• הוסף לסימניות
התכוונתי למורות\ גננות שה"לימודים" מרחוק מסתכמים ב10 דקות של הקלטה מראש או במקסימום 20 דקות חצי שעה של לייב
עכשיו- שלא תבינו, אני לא מזלזלת. אני חושבת שחצי שעה בטלפון זה די ונותר גם לרב'ה\ מורה, וגם לתלמידים
אבל אני "תקועה " בזום גם 8 שעות ביום.
והילדים פה ברוך השם מסתובבים
לא מתלוננת, ברוך השם שיש עבודה
אבל אני חושבת שעדיף חופש לגמרי לילדים עכשיו, ושיחזירו בחופש הגדול ימים.
אממה, כנראה שאני נאיבית על גבול הנאיבית פרו.
העזתי לדבר עם מורה שהתלוננה על זומים על האופציה הזו.. (שנוותר להם על הזומים ושיחזירו לנו ימים בחופש..)
אבוי! היא אומרת לי: עם ילדים בכל מקרה זה נראה לך חופש? מה פתאום שנקצץ את החופש שלנו עד שיהיה סוף סוף?
בקצור - הן רגילות לתחילת חופש של איזה חודש שקט.. אין סכוי :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת