כללי האם צריך לקנות נסיון בכסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;636221:
עכשיו לעשות סוויץ'.

בהרבה משרדי הנה"ח וכד' משלמים אודות הזכות לצבור נסיון,

נכתב ע"י naamah;636529:
סטאז'רים (לרפואה למשל), אגב, מקבלים שכר. שכר מינימום אמנם, אבל בכל זאת שכר.

מיג, ממש לא, כמו שאמרה נעמה, גם סטאז'רים לראיית חשבון מקבלים שכר על הסטאז' לא שמעתי שסטאז'רים משלמים על עבודה שהם עושים....

גם בחברות הסולולר למשל, (ואפילו עובדי בנק מסויימים) כשמקבלים עובדים חדשים, עושים להם חודש קורס ומשלמים להם על זה.

זה קצת הזוי לעבוד ולשלם על העבודה?? יש גבול לכל תעלול....

• הוסף לסימניות
יש דברים שיכולים פשוט להוציא מהדעת...

• הוסף לסימניות
לדעתי הנהלת חשבונות שונה ממקצוע של גרפיקה
בהנהלת חשבונות מישהי חדשה יכולה לעשות טעות שתצריך עבודה של שעות רבות למזער נזקים וכו' לפעמים יכולה להיות טעות שהיא הפסד כספי ללקוח
בגרפיקה את לא יכולה להזיק מקסימום מדובר בעבודה אחת ספיציפית. ורק השעות שאדם עבד הולכות לאיבוד.

• הוסף לסימניות
האמת שזה נשמע ניצול נוראי ביותר!!

אבל מצד שני אני חושבת, ניקח לדוגמא שהייתי מעצבת פנים מתחילה, בלי הרבה ידע וניסיון, והייתה לי הזדמנות לעבוד עם המעצבת הכי הכי ידועה/מבוקשת וכו' לתקופה מסויימת, יכול להיות שכן הייתי משלמת...

אבל ממש לא הייתי משלמת לכל אחד, אלא ממש למישהו שהוא גורו בתחומו

• הוסף לסימניות
אולי זאת אחת שלא עושה כסף מגרפיקה אז היא מנסה לעשות כסף בצורה כזאת...
אולי הסטודיו לא מספיק רווחי אז זה רעיון לעשות ככה הכנסה צדדית לא רעה....

אז אם מסתובבות כאן כאלה שאין להן מספיק עבודה מוזמנות פשוט להושיב לידן את אחת הניקיות הסמוכות שגם כן אין לה עבודה ולעשות כסף... מה רע:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה