דרוש מידע האם קיבלתם לאחרונה פיצוי מאגד?

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר תקופה ארוכה שעל כל תלונה לחברת אגד קיבלתי זיכוי של סכום כסף
זה התחיל בחמישים אחרי תקופה זה ירד לשלשים ואח"ז זה ירד לעשרים ש"ח
ובחודש האחרון הם הפסיקו (כמעט לגמרי) לתת לי זיכויים והם כותבים רק לי כל מיני תירוצים והתנצלויות
האם גם אצלכם זה כך או שפשוט נמאס להם ממני באופן אישי?

מצורף דוגמה של תשובה בלי שום פיצוי:

לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
כשבני התלונן, בפעם הראשונה הוא קיבל 30₪ ובפעם השניה הוא גם קיבל כזה מכתב עם תרוץ בסגנון שהאוטובוס הגיע לבסוף.
בקיצור, אי אפשר להתפרנס מזה ;)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג בזה, הבן שלי התלונן, אברר אצלו בלי נדר

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים הם כותבים שהאוטובוס כן עבר,
כיון שלפי ה- GPS שיש להם מסומן שהוא עבר,
אפילו שמי שהיה בתחנה יודע שבודאי לא עבר שום אוטובוס

לדוגמא מקרה שהיה לי פעם:

לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
אני פונה ישירות למשרד התחבורה מכיוון שהמטרה היא לשפר את השרות, ולא להתפרנס מזה.
משרד התחבורה מטפל בפניות תמיד(לוקח כשנה לפניה להסגר)
וקונס את אגד במידה והיו בעיות(ביותר מ30 שח...)
אני חושבת שזה טיפול יעיל יותר בבעיה.

• הוסף לסימניות
אני פונה ישירות למשרד התחבורה מכיוון שהמטרה היא לשפר את השרות, ולא להתפרנס מזה.
משרד התחבורה מטפל בפניות תמיד(לוקח כשנה לפניה להסגר)
וקונס את אגד במידה והיו בעיות(ביותר מ30 שח...)
אני חושבת שזה טיפול יעיל יותר בבעיה.
יש לך קישור לפניות ציבור של משרד התחבורה? עם כל דילוג אני מבטיחה לעצמי לפנות אליהם, אבל לבסוף לא מגיעה לזה

• הוסף לסימניות
לי שמור 2 הכתובות של אגד ומשרד התחבורה
כל פעם שאחד הילדים חוזר מאוחר עצבני שלא הגיע לו אוטובוס והוא חיכה המון זמן והיה פיצוץ וכו'..
אני אומרת: "חוצפה, ישר תלונה לאגד..." אז קודם כל זה עוזר לי להרגיע את המצב...:p

לי משרד התחבורה אף פעם לא החזיר תשובה לשום תלונה...
אגד עד לפני כמה חודשים פיצו ב-30 ש"ח
גם לי בחודשיים האחרונים שלחו התנצלות וזה הכל.

אגד:
http://www.egged.co.il
בתיקיה של צור קשר, טופס תלונות

משרד התחבורה:
https://motssl5.mot.gov.il/FORMS/he/compl-pbl/plaint-public-transport-form

• הוסף לסימניות
אתמול זומנתי למסור עדות, בעקבות תלונה על התנהגות מחפירה של נהג.
אז מה, אעזוב עבודה וילדים ואסע לי לתל אביב, כדי להתלונן על הנהג שאולי יורשע ויפוטר?

• הוסף לסימניות
לא רק אגד
כל חברה עוקבת אחרי מתלוננים
וכשהם רואים שמתלונן הופך ל-מה שנקרא אצלם
מתלונן סידרתי
הם מפחיתים או מפסיקים במתן הפיצויים.

את יכולה לנסות להגיש תלונה כל פעם ע"ש אחר.
יש מצב שיעזור לך.

• הוסף לסימניות
אתמול זומנתי למסור עדות, בעקבות תלונה על התנהגות מחפירה של נהג.
אז מה, אעזוב עבודה וילדים ואסע לי לתל אביב, כדי להתלונן על הנהג שאולי יורשע ויפוטר?

אני חושבת שכן כי זה יועיל שלא תישנה התנהגות כזו לעוד עשרות יהודים.

• הוסף לסימניות
אני התלוננתי לפני שנים על אוטובוס שהקדים, וקיבלתי פיצוי של 150 ש"ח! ההצלחה הכי מסחררת שלי בנושאי פיצויים למיניהם...

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי שבוע שעבר מכתב התנצלות ללא פיצוי :(

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי שבוע שעבר עם פיצוי של 30₪ , אולי כי זה היה האוטובוס האחרון, אבל מסרבל אותי להגיע עד תחנה מרכזית, למה הם לא שולחים את הזיכוי לבית???

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון הם באמת לא שולחו פיצוי כספי רק תרוצים נחמדים. הפעם שלחתי מכתב עם דרישה להחזר הוצאת המונית נראה מה יצא מזה.

• הוסף לסימניות
לא רק שלא קיבלתי פיצוי, קיבלתי דו"ח :mad:
תיקפתי במכונה בתוך האוטובוס, שכנראה לא הייתה תקינה.
הפקח שעלה לאוטובוס, לא מצא את פרטי התיקוף שלי בפלט שהוציא מהמכונה שליד הנהג, ומיד רשם דוח על 'נסיעה ללא אמצעי תיקוף'.
לא עזרו כל הסבריי על כך שיש לי אמצעי תיקוף תקין ורענן וטעון היטב, ושיבדוק בבקשה אם אחרים שתיקפו במכונה בפנים - כן נקלטו.

100 ש"ח, יהי רצון שילכו לאגד לתשלום פיצויים לנוסעים תמימים.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להסיט את נושא האשכול
אבל, פה מגיע האבל
תזכרו טוב לפקחים אין כמעט סמכויות (אם מדובר בפקח קשוח הוא יעכב את האוטובוס ויקרא למשטרה) אבל בכל אופן זכרו שהפקח על פי חוק חייב להציג תעודת פקח בתוקף ועל פי רוב אין להם!!!
אני מבקש כל פעם, אם חברות התח"צ מזלזלות בנו נזלזל בהם, שהפקחים ידאגו שכל האוטובוסים יצאו בזמן ולא שכולם ישלמו,פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה