- הוסף לסימניות
ולרגע ברצינותלא כדאי
כמה שנפלו עלי התחרטו....
ייתכן מאוד
שחובה הלכתית על המעשן להרחיק את עצמו אם יש מישהו בסביבה שזה מצער אותו
ולרגע ברצינותלא כדאי
כמה שנפלו עלי התחרטו....
הם כנראה מעשנים.מי זה האחד עשר שבטוחים שסיגריה ריחה כריח גן עדן?
לא מאחלת לאף אחד כזה גן עדן מצחין....
לקחת לי את המילים מהמקלדת,אני הייתי מוסיף אופציה נוספת: מחבב את ריח העשן, נגעל מריח הלוואי.
הריח של העשן עצמו הוא נהדר ופירותי, עם ארומות קלות של קקאו ותבלינים קלויים,
ריח הלוואי שנשאר בחדר, על הבגדים והידים הוא ריח זוועתי ומבאיש, מעורר סלידה ושממון נפש.
יואל, נקי כבר 11 חודשים, כל יום רק להיום.
מי זה האחד עשר שבטוחים שסיגריה ריחה כריח גן עדן?
לא מאחלת לאף אחד כזה גן עדן מצחין....
אני מניחה שאת רוצה תוצאות בשביל הציבור החרדי, כי הציבור הכללי זה נושא אחר, והמדגם פה לא משקף.סיכום ביניים -
בתוך 8 שעות, כ-300 ניקים הצביעו שהריח דוחה אותם, ברמות שבין 'פוי' ל'בואש'.
(מתוך כ-370 משיבים)
@לאה בלוי , זו רמת מובהקות גבוהה מספיק בשביל להסיק מסקנות?
מכתב יפה מאד!סיגריה??
גן עדן???
מה קרה לכם?
מילא - התרגלתם, אבל הלזה גן עדן יקרא?
[מנצנץ לי איזה סיפור על למדן אחד שביקש בגן עדן סטנדר עם סיגריה... אוי, מסכן]
גן עדן למעשנים - גיהנום למעושנים!!!
מריח לי 6/6 בסקר.
איו יותר מגעיל מזה.
אני גבר, גדלתי בבית אפוף עשן, וגם ביתו של חמי לא נגרע חלקו מכך, אבל בכל זאת, או דוקא בשל כך - אני לא סובל את זה!!
תודה רבה לרבנית @רותי קפלר שהעלתה נושא זה שוב לסדר יומינו.
צריך לעשות לזה סוף.
כבר פרסמתי כאן לא מזמן מכתב חריף ["אגרת למחמיר"]
[אולי הרבנית הנ"ל תקצר לנו אותו...]
בברכת "והייתם נקיים".
כבר כתבו לך שמה שזה מכתב מאוד רגשי וממש אישי וקטנוניסיגריה??
גן עדן???
מה קרה לכם?
מילא - התרגלתם, אבל הלזה גן עדן יקרא?
[מנצנץ לי איזה סיפור על למדן אחד שביקש בגן עדן סטנדר עם סיגריה... אוי, מסכן]
גן עדן למעשנים - גיהנום למעושנים!!!
מריח לי 6/6 בסקר.
איו יותר מגעיל מזה.
אני גבר, גדלתי בבית אפוף עשן, וגם ביתו של חמי לא נגרע חלקו מכך, אבל בכל זאת, או דוקא בשל כך - אני לא סובל את זה!!
תודה רבה לרבנית @רותי קפלר שהעלתה נושא זה שוב לסדר יומינו.
צריך לעשות לזה סוף.
כבר פרסמתי כאן לא מזמן מכתב חריף ["אגרת למחמיר"]
[אולי הרבנית הנ"ל תקצר לנו אותו...]
בברכת "והייתם נקיים".
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים