אלף - הספרים שהזכרת לא נשמעים מתאימים לגיל שנה וחצי!נכתב ע"י אלף;654721:יש כאן טעימות מספר חדש שנראה מושך מאוד:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=85022
כמו כן "הספר החכם הזה", מוצלח מאוד. הוא הגירסה האחרונה של הספר המתוק הזה והציורים משודרגים יותר.
""שעת סיפור" גם הוא מוצלח מאוד.
רציתי להמליץ עליו, ודפדפתי אם מישהי מקדימה אותי...נכתב ע"י bbr;654742:אני ממליצה על הספר ' אמא, מה זה?'
ספר מתוק!
הילדים שלי מאוד אהבו אותו, והתחברו לרוב הציורים שהיו מתאימים לגיל של פעוטות היותר גדולים פחות מתענינים בספר הזה, (אולי כי שבעו ממנו כשהיו קטנים) גם הכיתובים שמה מתאימים לרמה שלהם ולא מדי מפולספים כמו בהרבה ספרים אחרים.
יש לי את מס' 1 והוא מונח בשעמום בארון....נכתב ע"י קשקוש10;654872:"מה ומי בעולמי"
יש לי את מס' 3, וזה מענין גם קטנטניים, גם גדולים יותר. תמונות מוחשיות ביותר.
הלוויתי את הספר אמא, מה זה?! לאחותי לפני שנה בערך, כי הקטן שלי גדל, והיא רק אמרה לי שכשאצטרך אותו אי"ה היא תקנה לי חדש, כי הגדול שלה - כיום בן שנתיים, ולא מוכן להפרד מהספר.נכתב ע"י מי;654899:רציתי להמליץ עליו, ודפדפתי אם מישהי מקדימה אותי...
מצטרפת בחום.
נכתב ע"י מרור;654672:מדובר בילד בן שנה וחצי.
יש לי את הספר: "הספר הראשון שלי", שהוא מוצלח במיוחד!
חרשנו אותו לכל אורכו ופרטיו הריאליסטיים, ממש מפתח ומומלץ.
איזה עוד ספר מתאים לילד בגיל זה?
ספר עם דמויות אנושיות (ולא רק חיות), תמונות ברורות ויפות.
תודה רבה לכל העוזרים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים