האם תוכלו להמליץ לי ספר ילדים/פעוטות מוצלח?

• הוסף לסימניות
מדובר בילד בן שנה וחצי.
יש לי את הספר: "הספר הראשון שלי", שהוא מוצלח במיוחד!
חרשנו אותו לכל אורכו ופרטיו הריאליסטיים, ממש מפתח ומומלץ.

איזה עוד ספר מתאים לילד בגיל זה?
ספר עם דמויות אנושיות (ולא רק חיות), תמונות ברורות ויפות.

תודה רבה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
הספר 1000 מושגים ראשונים
ספר מדהים עשיר במושגים עם תמונות ברורות וצבעוניות
הילד שלי לא גומר להסתכל בו

• הוסף לסימניות
היתה לי בדיוק אותה התלבטות לפני כמה חודשים הבת שלי בת שנה ועשרה ,
חרשנו את הספר המדובר לכל אורכו ורוחבו וממש חיפשתי בנרות ספר טוב שהיא תאהב.
קניתי משהו שלא אהבנו ולצערי הרב הוא נשאר מיותם במדף, לא אני ולא הבת שלי התחברנו אליו...
לארונה לפני שלושה שבועות קבלתי במתנה את הספר המתוק שלי ספר נהדר אמנם די עתיק (אני זוכרת אותו עוד מאז שהייתי קטנה) אך ממש מוצלח ! קליט וברור ! אמנם לדעתי הציורים צריכים קצת חידוש וליטוש אבל הבת שלי אוהבת אותו ומבקשת שוב ושוב שאני אספר לה ממנו , וזה ההעיקר.

• הוסף לסימניות
יש כאן טעימות מספר חדש שנראה מושך מאוד:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=85022
כמו כן "הספר החכם הזה", מוצלח מאוד. הוא הגירסה האחרונה של הספר המתוק הזה והציורים משודרגים יותר.
""שעת סיפור" גם הוא מוצלח מאוד.

• הוסף לסימניות
הספר המתוק הזה, הספר החמוד הזה, הספר החכם הזה, פונפון חמודון - 9 ספרונים בסדרה.

• הוסף לסימניות
"יש לי מצווה" עם ציורים של גדי פולק
יש לנו אותו והוא מוצלח הן מבחינת התוכן(כתיבה מצויינת) והן מבחינת הציורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;654721:
יש כאן טעימות מספר חדש שנראה מושך מאוד:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=85022
כמו כן "הספר החכם הזה", מוצלח מאוד. הוא הגירסה האחרונה של הספר המתוק הזה והציורים משודרגים יותר.
""שעת סיפור" גם הוא מוצלח מאוד.
אלף - הספרים שהזכרת לא נשמעים מתאימים לגיל שנה וחצי!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על הספר ' אמא, מה זה?'
ספר מתוק!
הילדים שלי מאוד אהבו אותו, והתחברו לרוב הציורים שהיו מתאימים לגיל של פעוטות היותר גדולים פחות מתענינים בספר הזה, (אולי כי שבעו ממנו כשהיו קטנים) גם הכיתובים שמה מתאימים לרמה שלהם ולא מדי מפולספים כמו בהרבה ספרים אחרים.

• הוסף לסימניות
הספר אמא מה זה - מוצלח במיוחד!
ממש מתאים לגיל הזה...
הספר שעת סיפור - לגיל 3+

• הוסף לסימניות
הספר החמוד הזה, והספר המתוק הזה!
תמיד אהבנו לקרוא (ולשיר) את זה שוב ושוב......

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על הספר המתוק הזה.
ספר מרתק לילדי, שגם בלי הספר אנחנו חוזרים יחד עם הילדים על הסיפורים, והם מאוד אוהבים את זה.
ראיתי באחד החנויות את הספר 'יש לי מצוה' ומאוד התלהבתי, כנראה הוא הבא בתור...

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע קניתי את "הספר המתוק הזה" לביתי בת השנתיים וחצי - היא כבר מכירה אותו מבית הורי והעדיפה אותו על משחק חדש, כשאני מספרת בו לביתי גם הקטן בן השנה נהנה מאד. מומולץ

• הוסף לסימניות
"מה ומי בעולמי"
יש לי את מס' 3, וזה מענין גם קטנטניים, גם גדולים יותר. תמונות מוחשיות ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;654742:
אני ממליצה על הספר ' אמא, מה זה?'
ספר מתוק!
הילדים שלי מאוד אהבו אותו, והתחברו לרוב הציורים שהיו מתאימים לגיל של פעוטות היותר גדולים פחות מתענינים בספר הזה, (אולי כי שבעו ממנו כשהיו קטנים) גם הכיתובים שמה מתאימים לרמה שלהם ולא מדי מפולספים כמו בהרבה ספרים אחרים.
רציתי להמליץ עליו, ודפדפתי אם מישהי מקדימה אותי...
מצטרפת בחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;654872:
"מה ומי בעולמי"
יש לי את מס' 3, וזה מענין גם קטנטניים, גם גדולים יותר. תמונות מוחשיות ביותר.
יש לי את מס' 1 והוא מונח בשעמום בארון....
צריך להיות עם דמיון מאוד מפותח, בכדי לייצר שם סיפור.
ומי שאין לה יותר מידי דמיון בסיפורי ילדים, שתחשוב פעמיים לפני שהיא משקיעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;654899:
רציתי להמליץ עליו, ודפדפתי אם מישהי מקדימה אותי...
מצטרפת בחום.
הלוויתי את הספר אמא, מה זה?! לאחותי לפני שנה בערך, כי הקטן שלי גדל, והיא רק אמרה לי שכשאצטרך אותו אי"ה היא תקנה לי חדש, כי הגדול שלה - כיום בן שנתיים, ולא מוכן להפרד מהספר.

• הוסף לסימניות
אכן, מה ומי בעולמי, לילדים יותר גדולים יש לי את 1 ו-2 והילדים ממש ממש אהבו כי זה מאוד קרוב לליבם בעיקר הנושאים של תחבורה וחיות ועל בעלי מלאכה הם מאוד נהנו ללמוד. אבל כמובן שצריך להכיר את הילד ולהתאים לפי הגיל והסגנון.

• הוסף לסימניות
גם אצלי אוהבים את הספר המתוק הזה והספר החמוד הזה מגיל שיודעים לשבת ולהקשיב לסיפור מתוך ספר
גם הספר מילים מרגישות הוא ספר מצוין, לדעתי

• הוסף לסימניות
מילים מרגישות היה הספר הראשון של בתנו!(היום בת 12)
מומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;654672:
מדובר בילד בן שנה וחצי.
יש לי את הספר: "הספר הראשון שלי", שהוא מוצלח במיוחד!
חרשנו אותו לכל אורכו ופרטיו הריאליסטיים, ממש מפתח ומומלץ.

איזה עוד ספר מתאים לילד בגיל זה?
ספר עם דמויות אנושיות (ולא רק חיות), תמונות ברורות ויפות.

תודה רבה לכל העוזרים!

בכזה גיל אין צורך לגוון לו את הסיפור מקסימום שני ספרים להפך צריך לחזור עליו כמה שיותר פעמים כך יש לו ביטחון שאין זה משהו חדש אלא במה שהוא יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה