- הוסף לסימניות
בדיוק נמרץ.בקיצור בשביל מריבה צריך 2 ....
בדיוק נמרץ.בקיצור בשביל מריבה צריך 2 ....
לדחוף מסתבר שלאהייתם מעיזים לבוא לשוטר ולדחוף לו את היד כשהוא באמצע לעשות את תפקידו??
אגב העונש על זה יכול להגיע לשלוש שנים מאסר.
אני הבנתי שלא השליכו, אלא ששניהם נפלו על שברים.לדחוף מסתבר שלא
להוריד -לא ברור מה הכוונה
ובכל מקרה , יש עדי ראיה אמינים שמספרים את כל זה?
אם השוטרים חטפו בקבוק זכוכית לטענתם
למה מדיהם נשארו מצוחצחים ונקיים
ואילו "המשליך" כולו נוטף דם?
זו גרסת המשטרה.אני הבנתי שלא השליכו, אלא ששניהם נפלו על שברים.
טעיתי בהבנה?
לא סותר בכלללפי הסרטונים (ועוד המוןןן סרטונים מהתקופה האחרונה )
זה נראה קבוצת שוטרים בריונים שפועלת בצורה לא אנושית
ומפעילה אלימות אכזרית בלי שום פורפורציה
נו, אז שברי בקבוק על הריצפה נחשבים כנשק קר?אני הבנתי שלא השליכו, אלא ששניהם נפלו על שברים.
טעיתי בהבנה?
עצם כניסת השוטרת לדירה בלי צו חיפוש מנוגדת לחוק.היא לא הזיזה את היד
אלא מייד כשהשוטרת נכנסה היא 'הורידה' לה את היד
לא נעים. אבל זו עבירה על החוק.
קשקושעצם כניסת השוטרת לדירה בלי צו חיפוש מנוגדת לחוק.
בשיעורי אזרחות מלמדים שחתונה מסכנה של 30 אנשים היא אירוע פלילי.קשקוש
חבל שלא לומדים אזרחות בבתי ספר שלנו
אם יש חשד סביר לארוע פלילי, השוטר נכנס
בשיעורי אזרחות מלמדים שעבירה על החוק היא ארוע פליליבשיעורי אזרחות מלמדים שחתונה מסכנה של 30 אנשים היא אירוע פלילי.
אהה.
את זה לימדו אותנו בחצי שנה האחרונה. החיים.בשיעורי אזרחות מלמדים שחתונה מסכנה של 30 אנשים היא אירוע פלילי.
אהה.
המתים...את זה לימדו אותנו בחצי שנה האחרונה. החיים.
ככל הידוע לי לא על כל עבירה פלילית ניתן להיכנס לבית בלי צו שופט!.קשקוש
חבל שלא לומדים אזרחות בבתי ספר שלנו
אם יש חשד סביר לארוע פלילי, השוטר נכנס
אבל על רעש כן נכנסים, לא?ככל הידוע לי לא על כל עבירה פלילית ניתן להיכנס לבית בלי צו שופט!.
רק על חשד מהותי לרצח ודברים חמורים ברמה הזו (וד"ל).
וככל שזכור לי בחוק הקורונה (הגדול) העניין מודגש שבעבירות על התקנות לא יוכלו להיכנס לבית פרטי בלי צו בימ""ש
זה לא כבוד אלא אלימות מול שוטר.הכל ענין של כבוד.
האמא מנעה מהשוטרת לצלם (אולי חטפה לה את הפלאפון או דחפה לה את היד),
השוטרים הגיבו, והכל הידרדר באלימות ראויה.
בכל מקרה שום דבר אינו מצדיק דם על הידיים.
היית במצב של הנהג שאת אומרת לומה לעשות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים