האקרים עלו עלי...!

• פותח הנושא תס
  • פורסם בתאריך
נכתב ע"י נעמי.;1384220:
תחליפו לתאריך א' תשרי
25.9.14
אצלי זה עזר

איך משנים?
נכנסתי ללוח הבקרה - תאריך ושעה - שיניתי ל- 25 - החל - אישור.
כך?
זהו?
כי לי זה לא עזר?
אולי צריך לעשות עוד משהו? כבר שינית שעה קודם וגם מיקום ל- אתונה!

נכתב ע"י נעמי.;1384220:
תחליפו לתאריך א' תשרי
25.9.14
אצלי זה עזר

תודה, הועיל.

מקודם זה לא עזר, כעת כן.

לגבי הצ'ט, אני רואה אצלי נורה ירוקה, אך אין לי מושג אם זה ששאר האנשי קשר מכובים זה כי הם באמת מכובים או שזה תקלה. אשמח עם מישהו ינסה להזמין אותי לצ'ט או להיפך.

אם זה עדיין לא עזר תנסה להפעיל את המחשב מחדש

איפה מחליפים תאריך ואיך?

שימו לב שמי שמשנה את התאריך צריך להגדיר למחשב לא לעדכן את השעון מהאינטרנט אוטומטית אחרת התאריך יחזור לעצמו לאחר זמן מה.

טוב שאתה פה, לא עוזר לי עם אקספלורר

מה זאת אומרת לא עוזר? תפרט בבקשה

נכתב ע"י נוי;1384243:
איפה מחליפים תאריך ואיך?

לוחצים על הסימן של ווינדוס למטה, בצד שמאל יש לוח הבקרה, את נכנסת ולוחצץ על תאריך שעון ו... לא זוכרת נכנסת לתאריך משנה ל-25.
פועל לי.

תודה!
שיניתי את התאריך, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב (לצאת מנתיב לא עזר)

וב"ה זה עובד.

שנה טובה וחפה מכל תקלה!

נכתב ע"י שושיה;1384253:
לוחצים על הסימן של ווינדוס למטה, בצד שמאל יש לוח הבקרה, את נכנסת ולוחצץ על תאריך שעון ו... לא זוכרת נכנסת לתאריך משנה ל-25.
פועל לי.

סוף סוף התעורר!
למה צריך לשנות ל-25?

עשיתי בדיוק לפי הדרכת שושיה. העברתי ל-25, אישרתי ועדיין שגיאת פרטיות.
אין לי מייל מהבוקר וזו תקיעה תקיעתית ביותר:(
נכנסתי דרך כרום. באקספלורר שכחתי את הסיסמה וזה בלגן שלם לנסות להיכנס.

לאו דווקא 25 אלא כל יום שלפני 28/09/2014

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה