האקרים עלו עלי...!

• פותח הנושא תס
  • פורסם בתאריך
המעניין הוא, שכל אתר דורש תאריך אחר: לג'ימייל הספיק להקדים קצת, אבל הבנק לא נרגע עד שהקדמתי עוד ועוד!

ואם אני מקדים יותר מדי - הג'ימייל לא מרוצה...

נכתב ע"י יוסניו;1384577:
ב"ה עכשיו שיניתי התאריך ל26/09 והסתדר לי

גם הבנק?
ועוד חזון למועד... גם לי הסתדר עד להודעה חדשה.... כך כל 5 דקות

אויש.
פתאום זה כבר לא עובד. מה קרה? :rolleyes:

נכתב ע"י חצי;1384585:
גם הבנק?
ועוד חזון למועד... גם לי הסתדר עד להודעה חדשה.... כך כל 5 דקות
אוויי אל תייאש אותי:cool:
עד שהסתדר לי כבר :mad:

כאשר מנסים להיכנס מאתר אחר לחשבון גוגל מופיעה ההודעה,
אני באתרוג, ושאלה לאתרוגים , זה הסתדר? יש כאן רק את שי מנתיב ולא אחד מאתרוג, חבל..

נכתב ע"י מנדי שלום;1384660:
כאשר מנסים להיכנס מאתר אחר לחשבון גוגל מופיעה ההודעה,
אני באתרוג, ושאלה לאתרוגים , זה הסתדר? יש כאן רק את שי מנתיב ולא אחד מאתרוג, חבל..

זה בעיה במערכת של נתיב, לאתרוגים לא אמורה להיות בעיה.

עכשיו תהיו רציניים, עדיין הבעיה קימת
הזזתי את התאריך לא עוזר!
נראה לכם הגיוני שכבר יותר מ24 שעות התקלה עדין לא תוקנה?!

הזזתי שבוע אחורה, כבר כמה שעות וזה עובד תקין, ב"ה (לא בדקתי בנק אלא רק מייל)
אבל עד מתי זה יצטרך להיות ככה?
שונאת שהתאריך לא מעודכן!

עדכנתי כמו שנתיב אמרו, לאחר מכן החזרתי את התאריך למקומו הנוכחי, והתקלה לא הסתדרה.
החזרתי את התאריך אחורה, וכעת התקלה חזרה עם התאריך המוקדם.
מה עושים???

היה כתוב לך שהעדכון הצליח?
את כעת עם גירסה 3.13.40?

הצלחתי!!!!!!!!!!
תודה רבה!:)

אכן הכל היה כתוב כמו שצריך, והבעיה ממשיכה.
והתאריך שלי הוא על 25/9

העדכון הצליח
ועכשיו הכל קרס שוב
להמשיך להמתין בסבלנות.

עדכנתי והכל נראה ב"ה בסדר! תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה