האקרים עלו עלי...!

• פותח הנושא תס
  • פורסם בתאריך
אם אני לא מעדכן זה לא יסתדר לי לבד?
שי, אנחנו נואשים מאכט עפעס.

נסגר נפתח
אתרים עושים בעיות.

התקנת עדכון?
נסה גם לכבות המחשב ולהדליק

מישהו הדליק וכיבה וזה עזר לו?
חשוב לי לדעת, אני באמצע דברים כבדים למדי.

נכתב ע"י s_h;1385113:
היה כתוב לך שהעדכון הצליח?
את כעת עם גירסה 3.13.40?

הגרסה אצלי היא A3.13.39 לאחר העדכון. לא תקין. מה עושים

היתה נפילה ובנתיב הודיעו שהעדכון לא טוב יש בו איזה באג, לכן הורו לעשות שוב עדכון = הפעלה לקובץ שהורדתם אמש ולחזור לגרסה הקודמת ולפתור כרגע את הבעיה עם הזזת התאריך כמה ימים אחורה או גלישה באקספלורר.

לא קראתי את כל האשכול, אולי כבר אמרו
לכל מי שלא עזר לו העברת התאריך אחורה (עד לשחרור עדכון יציב מנתיב) -
שינסה אחרי שינוי התאריך - למחוק את כל הקבצים הזמניים של הדפדפן. (ctrl+alt+delete לסמן V על כל האופציות, ולאשר) - אחרי שמקבלים הודעה שהכל נקי - אז שווה לנסות שוב. בינתיים הלך לכל מי שהמלצתי.

לא הצלחתי לבצע את העדכון, למרות ש'השתקתי' את האנטי וירוס. ולא היה לי אינטרנט. פתחתי את תוכנת 'בקשת עזרה מנתיב', כתבתי מה הבעיה. תוך שבריר שנייה, המהירות היתה פשוט מדהימה, מישהו מנתיב 'השתלט' לי על המחשב, סידר את הבעיה, והאינטרנט חזר לעבוד במהירות וביעילות.
ממליצה בחום על פנייה לנתיב דרך התוכנה הזאת, ולא דרך הטלפון. גם להם יותר קל לעזור לנו ככה.

בנתיב סגרו את המרכזיה, אין מה לנסות כרגע.

נתיב הודיעו שבשעה 11:30 הם פרסמו את עידכון 41 שפותר סופית את התקלה.

התקנתי את העדכון של נתיב.
עדיין לא פועל
רק לי???.

החזרתי לתאריך הנכון עם העדכון לתוכנה ועובד מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה