צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

באופקים
חצר ענקית-200 מטר מרוצפת ו300 מטר מרחבי דשא נוח, איכותי, (ולא מוריד סיבים)
מטופחת ומאובזרת, פינות ישיבה, נדנדות, ערסל זוגי,ערסל שכיבה, טרמפולינה ענקית(ייבוא מיוחד) 5.5 מטר,2 שולחנות טניס, ומשחקים לקטנים, (נדנדה לפעוטות, בימבות, קורקינטים, ספרי קריאה, ומלא צעצועים) פינת מנגל
בריכת עמודים גדולה 7.2/3.6
מקום שקט ורגוע - להיות בעיר להרגיש בכפר
3 מפלסים
6 חדרים סגורים וממוזגים לזוגות אחד מהם ממ"ד + סלון גדול ומרווח
15 מיטות + אופציה לתוספת מיטות ומזרנים לפי הצורך
3 חדרי רחצה 4 שירותים
פנוי בסופ"ש הקרוב הקודם זוכה!!!
כמה אתם רוצים לשבת?

מחפש דירת נופש\צימר וכד' לזוג בנתניה, כמה שיותר קרוב לחוף.
ליום חמישי-שבת פר' ראה כ"ז - כ"ט אב ל2 לילות.
לא יחידת דיור, אלא דירת נופש מאובזרת ומטופחת.

מחפש להשכיר דירה ענקית בביתר. 5 חדרים. בגבעה א'. 12 מיטות. סלון ענק! פנוי להשכרה משבת זו עד שבת הבאה. אפשרות ללילה אחד. [או החלפה בצפון]

יש לי אחד. תשלחי לי בפרטי ואני אשלח לך מספר

דירה ברוממה בירושלים פנויה מהיום עד רביעי
ניתן לפנות לטלפון 0548527190

אודה מאד למידע על אפשרויות צימר/מלון רצוי עם סעודות .
רוצים לחוות קבלת שבת בכותל .

מחפשים דירת נופש / וילה ל4 משפחות
17 ילדים
לא צפון
יעזור לי מאד!!
לשבת הקרובה
yafas1000-gmail

בעקבות ביטול של צימר בדקה האחרונה
דרושה לנו דירה /צימר במחיר שפוי באיזור הצפון
לזוג עם 7 ילדים (מספיק לנו 5 מיטות) חלק מהילדים ממש קטנים..
ללינה בלבד מחר יום שלישי יוצאים ברביעי על הבוקר

נשמח לכל רעיון או הצעה

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה