צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

מחפשת דירה לשבת הזו ל 6-7 נפשות
בצפת העתיקה או ברובע היהודי בירושלים
עד 1200 ₪

מחפש דירה ליחיד לסוף שבוע זה פרשת וישלח באזור שמואל הנביא ארץ חפץ
מיום חמישי וישלח עד ראשון וישב
5712734
1764451698803.png
gmail.com

היי
שלום וברכה אני מחפש צימר ברמה לזוג בצפת כולל גקוזי
מחמישי עד לאחר שבת השבוע הקרוב
אשמח להמלצות

מחפש צימר עבור זוג ללילה באזור קיסריה, עדיפות לגקוזי ובריכה במחיר סביר (עד 800), תודה.

היי
שלום וברכה אני מחפש צימר ברמה לזוג בצפת כולל גקוזי
מחמישי עד לאחר שבת השבוע הקרוב
אשמח להמלצות
אני מכיר משהו קצת יותר גדול מאשר לזוג (5 מיטות כמדומני) בעיר העתיקה ממש צמוד לכיכר שם ולכל הבתי כנסיות, אני לא בטוח במאה אחוז אבל נראה לי שיש שם גקוזי, אם זה מעניין אותך אני יחפש את הפלפון של בעל הדירה.

אני מכיר משהו קצת יותר גדול מאשר לזוג (5 מיטות כמדומני) בעיר העתיקה ממש צמוד לכיכר שם ולכל הבתי כנסיות, אני לא בטוח במאה אחוז אבל נראה לי שיש שם גקוזי, אם זה מעניין אותך אני יחפש את הפלפון של בעל הדירה.
זה קישור לצימר בצפתhttps://hoshenzefat.co.il/

מחפשת צימר מומלץ במירון לזוג פלוס 4
לא צריך מפואר אבל נקי מאוד
אם יש למישהו המלצה אשמח ממש

זליקוביץ מישהו מכיר?

אני מחפש מלון באשדוד חדר עם ג'קוזי לזוג ללילה במחיר שפוי

הייתם בספא הסלע האדום?
או בספא לאקושרי סקיי?
שניהם בהר שמואל
אשמח לשמוע איך שם
תןדה

אני מחפשת יחידה ללינה בלבד לשבת הקרובה בבני ברק אזור סוקולוב/ אבן שיפרוט/ אבן גבירול
אפשרי בתשלום
איך אני יכולה למצוא?

אני מחפשת יחידה ללינה בלבד לשבת הקרובה בבני ברק אזור סוקולוב/ אבן שיפרוט/ אבן גבירול
אפשרי בתשלום
איך אני יכולה למצוא?
תבקשי לפרסם כאן
c0772049392אין לכתוב כתובת מייל
זה המייל של קהילת בית השם, הפרסום חינם

מחפשים וילה נוחה ומאובזרת המתאימה לשבת התאחדות לארבעה חמישה זוגות ,חלקם עם ילדים

דיימונד צימרים וספא בהר שמואל בהרי ירושלים מומלץ מאוד יש להם את ספא יהלום ממש מפנק מצרף לינק לאתר שלהם https://zimmerb.co.il/

אני מחפש דירה לשבת הקרובה במגדל העמק באזור המוסדות מגדל אור עבור זוג + 3 ילדים קטנים
אשמח לכל עזרה בעניין תודה רבה
z0533172474*gmail.com

שלום מחפשים דירה ללינה בלבד לשבת הקרובה לזוג מבוגר בתשלום בבני ברק באיזור זבוטינסקי/דוב גרונר
ניתן לפנות במייל
Ronithalachmi שטרודל ג׳ימייל .
תודה !

מחפשת דירה לשבת הקרובה בבני ברק
דירת מטופחת ונקיה
לכ -8 חברות
תודה מראש!

אני מחפשת דירה בעמנואל לשבת חנוכה
למשפחה של 8 נפשות
צריכים לפחות 3 חדרי שינה (בנוסף לסלון)
אשמח שתפנו אותי אם אתם מכירים

לרגל שמחה משפחתית דרושה דירה לשבת וישב ללינה בלבד ל 7 נפשות בבני ברק
נשמח לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה