השתלמות האשכול הגדול לקרנות השתלמות

אונליין תמיד יצא יותר יקר.
בשביל לקבל את הד"מ הנמוכים צריך ליצור קשר עם פקיד במגדל.
יש כמה כאילו שנותנים 0.35
כולם נותנים כך.
אבל רק במסלול כללי או הלכה. אח"כ כשמניידים זה לא משתנה

העברתי סכום כסף לחשבון החברה לטובת קרן ההשתלמות שלי, לפני כמה ימים, וזה עדיין לא מופיע בחשבון שלי באתר.
כמה זמן זה אמור לקחת בד"כ?

העברתי סכום כסף לחשבון החברה לטובת קרן ההשתלמות שלי, לפני כמה ימים, וזה עדיין לא מופיע בחשבון שלי באתר.
כל חברה זה אחרת.

• תודה
Reactions: shs
כמה ימים זה עדיין בגדר הסביר?

כמה ימים זה עדיין בגדר הסביר?
תלוי באיזה חברה.
ולפעמים גם יכול לקחת חודש ויותר עד שמתעדכן באתר.
וכשזה מתעדכן זה מתעדכן בהתאם ליום שבו הכסף עבר עליהם.

• תודה
כל הגופים בסדר פחות או יותר.
במגדל תקבל דמי ניהול 0.35 במסלול הלכה, זה בד"כ לא ישתנה כשתעבור לS&P
בכל מקרה תזדרז לפתוח באיזה תנאים שקיימים, אח"כ תוכל לשפר תנאים.

אונליין תמיד יצא יותר יקר.
בשביל לקבל את הד"מ הנמוכים צריך ליצור קשר עם פקיד במגדל.
יש כמה כאילו שנותנים 0.35
אם מישהו יודע על מישהו במגדל שנותן לנכון להיום 0.35 אשמח שיעדכן.
מהמידע שלי היום הם נותנים רק 0.4.

מנסיון עם מיטב דש, ממש חשוב לעקוב שם. רוב הפעמים הם שייכו לי רק אחרי שיחת טלפון אליהם. ואפילו ששלחתי להם מראש אסמכתא, ואפילו שיש להם חשבון יעודי לכל אחד.
כמובן אחרי שהם משייכים, זה ליום ההפקדה

• תודה
בגלל עומס של סוף שנה הליך השיוך קצת מתעכב ברוב החברות,
אבל, גם אם הכסף ייקלט ב2025 זה יהיה עם תאריך ערך של 2024.

-----

אני קיבלתי מהסוכן ביטוח שלי שנה שעברה 0.7
אני מבין שיש אפשרות להרבה יותר זול.
האם ניתן השנה לפתוח בחברה אחרת על אותו עסק?
עם דמי ניהול נמוכים יותר

בלת"ק.
האם לאחר פרישה מוקדמת ניתן להעביר את קרן ההשתלמות ל- IRA ולהמשיך להנות מפטור ממס?

אז נמשיך... אם יש לי קרן השתלמות IRA ובעלי עוסק זעיר, האם יוכל להפריש לקרן IRA שלי (שצבור שם סכום יפה) או שחייב לפתוח קרן על שמו?

אז נמשיך... אם יש לי קרן השתלמות IRA ובעלי עוסק זעיר, האם יוכל להפריש לקרן IRA שלי (שצבור שם סכום יפה) או שחייב לפתוח קרן על שמו?
חייב על שמו.

בלת"ק
התפטרות מעבודה (הוראה) לאחר כמעט שלוש שנים
יש אפשרות להוציא קרן השתלמות?
תודה!

בלת"ק
התפטרות מעבודה (הוראה) לאחר כמעט שלוש שנים
יש אפשרות להוציא קרן השתלמות?
תודה!
בקרן השתלמות אין קשר להתפטרות.
וכדי שהיא תהיה נזילה צריך שיעברו 6 שנים מההפקדה הראשונה לקרן.
ובכל מקרה תבדקו טוב טוב אם בכלל שווה לכם למשוך את הכסף מקרן ההשתלמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה