- הוסף לסימניות
- #2,141
כולם נותנים כך.אונליין תמיד יצא יותר יקר.
בשביל לקבל את הד"מ הנמוכים צריך ליצור קשר עם פקיד במגדל.
יש כמה כאילו שנותנים 0.35
אבל רק במסלול כללי או הלכה. אח"כ כשמניידים זה לא משתנה
כולם נותנים כך.אונליין תמיד יצא יותר יקר.
כל חברה זה אחרת.העברתי סכום כסף לחשבון החברה לטובת קרן ההשתלמות שלי, לפני כמה ימים, וזה עדיין לא מופיע בחשבון שלי באתר.
כמה זמן זה אמור לקחת בד"כ?
תלוי באיזה חברה.כמה ימים זה עדיין בגדר הסביר?
מגדלתלוי באיזה חברה.
בשבועות האחרונים, אני וכמה חברים עברנו ישירות לסנופי בד"מ הללו.כולם נותנים כך.
אבל רק במסלול כללי או הלכה. אח"כ כשמניידים זה לא משתנה
כל הגופים בסדר פחות או יותר.
במגדל תקבל דמי ניהול 0.35 במסלול הלכה, זה בד"כ לא ישתנה כשתעבור לS&P
בכל מקרה תזדרז לפתוח באיזה תנאים שקיימים, אח"כ תוכל לשפר תנאים.
אם מישהו יודע על מישהו במגדל שנותן לנכון להיום 0.35 אשמח שיעדכן.אונליין תמיד יצא יותר יקר.
תפני לה. שלמה במייל זה מופיע בחתימה שלו.אם מישהו יודע על מישהו במגדל שנותן לנכון להיום 0.35 אשמח שיעדכן.
מהמידע שלי היום הם נותנים רק 0.4.
אני קיבלתי בחודש האחרון 0.35אם מישהו יודע על מישהו במגדל שנותן לנכון להיום 0.35 אשמח שיעדכן.
מנסיון עם מיטב דש, ממש חשוב לעקוב שם. רוב הפעמים הם שייכו לי רק אחרי שיחת טלפון אליהם. ואפילו ששלחתי להם מראש אסמכתא, ואפילו שיש להם חשבון יעודי לכל אחד.העברתי סכום כסף לחשבון החברה לטובת קרן ההשתלמות שלי, לפני כמה ימים, וזה עדיין לא מופיע בחשבון שלי באתר.
בגלל עומס של סוף שנה הליך השיוך קצת מתעכב ברוב החברות,העברתי סכום כסף לחשבון החברה לטובת קרן ההשתלמות שלי, לפני כמה ימים, וזה עדיין לא מופיע בחשבון שלי באתר.
מצאת מישהו כזה?אם מישהו יודע על מישהו במגדל שנותן לנכון להיום 0.35 אשמח שיעדכן.
בעיקרון כן.בלת"ק.
האם לאחר פרישה מוקדמת ניתן להעביר את קרן ההשתלמות ל- IRA ולהמשיך להנות מפטור ממס?
חייב על שמו.אז נמשיך... אם יש לי קרן השתלמות IRA ובעלי עוסק זעיר, האם יוכל להפריש לקרן IRA שלי (שצבור שם סכום יפה) או שחייב לפתוח קרן על שמו?
בקרן השתלמות אין קשר להתפטרות.בלת"ק
התפטרות מעבודה (הוראה) לאחר כמעט שלוש שנים
יש אפשרות להוציא קרן השתלמות?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים