- הוסף לסימניות
מי שענה לך לא יודע.שוב, שאלתי את תשואה כהלכה.
ואמרו לי שאין שום הבדל בין המסלולים באינפיניטי שבכשרותם.
וכולם מחזיקים ויחזיקו רק בחוזים ואופציות, וע"כ כשרים גם לדעת גלאט הון.
ואין לי שום צורך בבירורים נוספים.
מי שענה לך לא יודע.שוב, שאלתי את תשואה כהלכה.
לא רק שהוא כן יודע.מי שענה לך לא יודע.
הרב אברהם לבקוביץ.רק מעניין אותי למה אתה מתעקש שזה לא נכון?
מי אמר לך אחרת?
מסלול ללא הכשר רשמי, יש בו בדר"כ עוד כמה בעיות חוץ מעניין החזקת המניות.יש גם מסלול חדש בכמה חברות שנקרא S&P יש כמה מבינים שאני יודעת שהעבירו לשם את ההשתלמות והגמל שלהם.
מדובר על השקעות מניות בחול ואז ע"פ מה שהבנתי אין שום בעיה הלכתית אבל עדיף לשאול דעת תורה בנושא.
תודה
- אני לא יודעת מה קראת, אבל זה לא נכון. [אמנם זה נכון שיש להם כמה מסלולים כשרים ולא רק אחד.
- אין להם כלל קרן פנסיה.
- גם בקרן השתלמות יש להם כמה מסלולים כשרים.
יש גם מח' בעניין מניות.1. האם גלאט הון לא יתנו הכשר למסלולים האלה בגלל ההיתר עסקה כללי (שרוב הציבור סומך עליו) או שיש ביניהם לבד"ץ גם מחלוקת על כשרות של מניות?
למינימום 15 שנים.2. לפי התשואות נראה שרק המסלול מחקה מדד s&p 500 הוא עושה הרבה מעבר לשאר מסלולי ההלכה שעושים סביב 25% ב-5 שנים והשנה סביב 13.5% . לכמה זמן זה נחשב בטוח להשקיע במסלול הזה?
אין בהם כלל מניות.וכמה חשיפה למניות יש בשאר מסלולי ההלכה (אני בכלל) שבהם זה לא יחשב סיכון לטווח של 7 שנים?
המסלול חדש בכמה חברותיש גם מסלול חדש בכמה חברות שנקרא S&P יש כמה מבינים שאני יודעת שהעבירו לשם את ההשתלמות והגמל שלהם.
מדובר על השקעות מניות בחול ואז ע"פ מה שהבנתי אין שום בעיה הלכתית אבל עדיף לשאול דעת תורה בנושא.
סליחה על הבורותיש גם מח' בעניין מניות.
למינימום 15 שנים.
[גם מסלול מחקה מדד תל אביב 35 הוא מסלול מנייתי]
אין בהם כלל מניות.
על איזה קרן השתלמות מדובר ?אבל איך בלי מניות קרן השתלמות של מסלולי הלכה עושה סביב 25%.
לגבי מור זה נראה שהם נצמדים למדד תל אביב 35.ודווקא המסלול מניות ת"א של מור עשה הרבה פחות.
על איזה קרן השתלמות מדובר ?
מי אמר בלי מניות ?
ובכמה זמן היא עשתה את התשואה המדוברת ?
![]()
אין קשר.שאלה;
בקרן השתלמות לעצמאי
האם יש קשר בין גובה ההכנסה מהעסק לגבי תקרת הסכום להפקדה שפטורה ממס רווחי הון?
או שהתקרה אחידה?
לפי הדו"ח בגמל נט של אינפיניטי הלכה חסכון לכל ילד לסוף מאי 21 החשיפה היא לא דרך חוזים ואופציות אלא דרך קרנות סלשוב, שאלתי את תשואה כהלכה.
מה לגבי איחוד קרנות פנסיה לא פעילות לקרן פנסיה חדשה שנפתחת ?לכאורה כן.
מתי תפסיקו להאמין לכל מה שסוכני הביטוח/ פנסיה אומרים לכם?
בקיצור, ככל הנראה, היא פשוט דואגת למשכורת שלה.
אז אם הבנתי נכון לטווח של 20 שנה ובהתחשב בכך שאני מבינה את הסיכונים והמשמעות של שוק ההון קרן ההשתלמות המומלצת ביותר היא של הלמן אלדובי מחקה מדד S&P 500יש גם מח' בעניין מניות.
למינימום 15 שנים.
[גם מסלול מחקה מדד תל אביב 35 הוא מסלול מנייתי]
אין בהם כלל מניות.
בדר"כ זה הכי טוב.מה לגבי איחוד קרנות פנסיה לא פעילות לקרן פנסיה חדשה שנפתחת ?
יש בהלמן גם מסלול מדדי חו"ל שהוא גם טוב, ומסלול טוב באינפיניטי, וגם בחברת מור.אז אם הבנתי נכון לטווח של 20 שנה ובהתחשב בכך שאני מבינה את הסיכונים והמשמעות של שוק ההון קרן ההשתלמות המומלצת ביותר היא של הלמן אלדובי מחקה מדד S&P 500
חברת מור לא חשופה למניות (כ95%) כמו הלמן אלדובי (כ99%) ולכן התשואה בהתאם.וגם בחברת מור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים