- הוסף לסימניות
- #2,121
אני יוכל להפקיד באופן עצמאי בצורה חד פעמית כדי שיחשב שנת 2024?2025.
אני יוכל להפקיד באופן עצמאי בצורה חד פעמית כדי שיחשב שנת 2024?2025.
לקרן השתלמות במעמד שכיר א"א להפקיד באופן עצמאי.אני יוכל להפקיד באופן עצמאי בצורה חד פעמית כדי שיחשב שנת 2024?
לכאורה לא, אבל אפשר לנסות להתקשר אליהם ולבקש שיוזילו את הדמי ניהול, או לנייד לקרן אחרת בדמי ניהול זולים יותר.שלום יש לי קרן השתלמות באינפינטי שלוקח לי 0.75 דמי ניהול האם כשאפנה לסוכן הוא יוכל להוזיל לי זאת?
על אף שזה כבר קרן פעילה?
זה עוד לא עבר סופית בכנסת.יצא חוק המאפשר משיכת הכספים מקרן ההשתלמות לפני מועד ההפשרה במס נמוך בעקבות מלחמת חרבות ברזל,
בפועל פניתי לקופה והם טוענים שעדיין לא קיבלו הנחיות ממשרד האוצר איך לבצע את זה,
החוק הוא רק עד סוף שנת המס,
מישהו נתקל?
יודע איך ניתן לבצע זאת בכל אופן או הצליח מול קופה אחרת?
תודה,זה עוד לא עבר סופית בכנסת.
א"א לדעת.תודה,
נראה לכם מניסיון שיש סיכוי שיקרא עוד לפני סוף שנת המס או שאין משמעות לחוק זה?
ל2025.כספים המופרשים לקרן השתלמות (לעצמאי) במהלך חודש ינואר 2025 לאיזה שנה הם נחשבים לגבי התקרה השנתית?
זה לא נכון.השאלה היא בגלל שראיתי שאפשר להפריש על שנת 2024 עד סוף ינואר
זה יכול להיות תלוי בדברים ובכספים נוספים מעבר לקרן ההשתלמות.בלת"ק
קרן השתלמות שאמורה להימשך מיד בתום 6 שנים מתחילת ההפקדה.
מהי מדיניות ההשקעה הכדאית והבטוחה?
מדובר בשכיר שהמעסיק שלו מתחיל להפריש לו לקרן השתלמות. והוא מעוניין למשוך את הכסף תוך 6 שנים.לדוגמה אם יש לך 300,000 ש"ח לתקופה זו, ו 100,000 מתוכם בקרן השתלמות, ומבחינת סיבולת הסיכון מתאים לך שליש מניות זה יגרום להעביר את כל הקרן למסלול מנייתי. מכיון שהוא פטור ממס
כל הגופים בסדר פחות או יותר.אני צריך בדחיפות (עד סוף השנה) לפתוח קרן השתלמות לעצמאי
זה צריך להיות מסלול סנפ' (והכי טוב שיהיה יותר גמיש, שאוכל לשנות לנאסדק למשל. לא יודע אם זה קיים)
בבקשה תמליצו לי על גוף ששם כדאי לפתוח. מבחינת גובה עמלות ושקיפות
חשבתי על מיטב. אבל ראיתי ביקורות שליליות רבות, אז לא יודע
תודה רבה!
(בבקשה תצטטו את ההודעה או תתייגו אותי)
במיטב הציעו 0.85%כל הגופים בסדר פחות או יותר.
במגדל תקבל דמי ניהול 0.35 במסלול הלכה, זה בד"כ לא ישתנה כשתעבור לS&P
בכל מקרה תזדרז לפתוח באיזה תנאים שקיימים, אח"כ תוכל לשפר תנאים.
לא יודע איך מקבלים 0.35כל הגופים בסדר פחות או יותר.
במגדל תקבל דמי ניהול 0.35 במסלול הלכה, זה בד"כ לא ישתנה כשתעבור לS&P
בכל מקרה תזדרז לפתוח באיזה תנאים שקיימים, אח"כ תוכל לשפר תנאים.
אונליין תמיד יצא יותר יקר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים