- הוסף לסימניות
לא הבנתי את ההקשראני לא בטוח שכדאי לכם, תראי מה כתבו כאן.
שם מדובר על מכירת דירה והשקעה בכספים שנועדו למגרים
ופה בסך הכל מדובר על בחירה באיזה מסלול המעביד יפריש לי קרן השתלמות
לא הבנתי את ההקשראני לא בטוח שכדאי לכם, תראי מה כתבו כאן.
פשוט אם שוק ההון הוא כל כך מסוכן כמו שנכתב שם,לא הבנתי את ההקשר
שם מדובר על מכירת דירה והשקעה בכספים שנועדו למגרים
ופה בסך הכל מדובר על בחירה באיזה מסלול המעביד יפריש לי קרן השתלמות
מי הסוכן שלך?יש לי כמה קופות ודווקא העברתי את הקופה הקטנה שיש בה כ40K (אולי הם בונים שאעביר בסוף את כל התיק הפנסיוני...)
או שמי שכתב לא מביןפשוט אם שוק ההון הוא כל כך מסוכן כמו שנכתב שם,
אז כדאי שתחפשי את הקרן השתלמות שמשקיעה אולי רק באג"ח ובמזומן.
הוא ציטט לו את עצמו...או שמי שכתב לא מבין
לא כל מה שמשהו כתב הוא גם נכון
אז תודה לכולם ובפרט ל@מקצועי בלבד ול@ארי בכרמים על הייעוץ [אמממ... סליחה, על ההכוונה], פתחתי בסוף באלטשולר שחם מסלול הלכה.אז החישוב הזה לא נכון.
זה תלוי באיזה מסלול בוחרים, אבל גם אם בוחרים במסלול סולידי אז גם בפחות שנים קרן השתלמות רגילה יוצאת עדיפה.
לא הבנתי, זה מדבר על אחוזים לא על מספריםתשואה ל3 חודשים 2.45%?
זה גבוה מאד!
אם זה ימשיך ככה בסוף השנה זה יהיה כ10%!!
תודה לךאז תודה לכולם ובפרט ל@מקצועי בלבד ול@ארי בכרמים על הייעוץ [אמממ... סליחה, על ההכוונה], פתחתי בסוף באלטשולר שחם מסלול הלכה.
זה מצוין כמו שאומר @A052עכשיו כתוב לי במצב חשבון ותשואות שהתשואה מתחילת השנה היא 2.45 אחוז.
זה בסדר? זה אמור לעלות בהמשך?
זה תלוי בטווח ההשקעה שאתם מכוונים אליו.שלום
אשמח לכל מידע איפה הכי שווה עכשיו לפתוח קרן השתלמות שכיר
תודה מראש
זה תלוי בטווח ההשקעה שאתם מכוונים אליו.
וכן ברמת הסיכון שאתם מעוניינים בה.
א. אני ממליצה להבין בנושא.אין לי מושג
חדשה בתחום, עבודה חדשה
וממחלקת שכר שאלו אותי לאיזה קרן להפריש
לא נראה לי שאני רוצה רמת סיכון גבוהה
והשקעה מינימלית מבחינתי
זה לא שכר גבוה במיוחד..
תודה על המענה
א. אני ממליצה להבין בנושא.
את יכולה לקרוא במאמרים שלי בנושא שוק ההון.
ב. כרגע במקרה שלך הייתי הולכת על חברת "אלטשולר שחם" מסלול "הלכה".
בבקשהתודה על התגובה המהירה
יש לך אולי קישור למאמרים הרלוונטים?
תודה רבה
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
כפי שאת מציינת יש 3 קרנות השתלמות כשרות ל'גלאט הון'.כי עד היום השקעתי בהלכה של גלאט הון בהראל , מיטב דש או פסגות, לא אטרקטיבי מידי (למרות שלא יצא גרוע, משכתי חלק בשביל ההשקעות האחרות, ואל תכתבו לי כאן אם היה חכם או לא, כבר קרה...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים