פנאי האשכול הגדול של חדרי הבריחה >>> שתפו מנסיונכם!

אריסטובלוס 3....
זה דון פבלו, המקרה המוזר ועוד אחד שלא היינו בו (בשידור), אבל לא ראיתי שהיה מומלץ, וגם לא יודעת האם נקי ומתאים לחרדים
אאריסטובלוווס 2
נראה לי המקרה הממוזר
היה מותתאם לחרדים. לטעמי

נקי? מתאים לצוות בוגרות בית יעקב?
עד כמה שאני זוכרת היה נקי ממש
המשחק הוא קבוצה מול קבוצה בשני חדרים זהים במקביל, כאשר מתחרים מי מהקבוצות פותרת את החידות ראשונה ומשאירה לקבוצה השניה סוג של שלט "הקדמנו אתכם"
יש גם חידות שהן לא מול הקבוצה השניה אלא בפני עצמן
בסוף בודקים מי פתר יותר חידות
חדר מקסים, שובב ושמח
(המון חדרים הם עלילה חשוכה כזאת והכל אפל ומדכא. כאן ממש לא- אווירה שמחה של "מטבח" שוקק)
החדר שהכי נהניתי בו מכל מה שהייתי

עד כמה שאני זוכרת היה נקי ממש
המשחק הוא קבוצה מול קבוצה בשני חדרים זהים במקביל, כאשר מתחרים מי מהקבוצות פותרת את החידות ראשונה ומשאירה לקבוצה השניה סוג של שלט "הקדמנו אתכם"
יש גם חידות שהן לא מול הקבוצה השניה אלא בפני עצמן
בסוף בודקים מי פתר יותר חידות
חדר מקסים, שובב ושמח
(המון חדרים הם עלילה חשוכה כזאת והכל אפל ומדכא. כאן ממש לא- אווירה שמחה של "מטבח" שוקק)
החדר שהכי נהניתי בו מכל מה שהייתי
זוכרת אולי אם יש מקום לא רחוק לאכול?

למי יש המלצה לחדר בריחה לזוג באזור ב"ב?
משהו רגוע וברמה גבוהה, מתאים לפעם ראשונה.

מקפיצה
יש למישהו המלצה לחדר בריחה לזוג? מתאים לפעם ראשונה..
תודה

ממלכה במבחן מתאים לזוג? צריך רקע של הספרים? זה מפחיד?

אני מחפש המלצה על חדר בריחה טוב לזוג באזור הרצליה או באזור חדרה, שמעתי שיש אסקייפ רום בהרצליה ובבינימינה מישהו מכיר ויכול להמליץ?

אשמח להמלצות/ דיס
ממלכה במבחן
קרב מטבחים
לזוג, מעניין ומסעיר...

ממליצה על 5959- המקרה המוזר.
היה ממש יפה, מחפשים גיוון..

קרב מטבחים כיפי מאד אבל תשאלו שם אם מתאים לזוג או רק לקבוצה גדולה יותר

אני באופן אישי לא כ"כ נהניתי בממלכה במבחן
אין לי המון נסיון בחדרי בריחה (זה השלישי שהייתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה