- הוסף לסימניות
תודה.כבר אשלח לך קישור...
תודה.כבר אשלח לך קישור...
מה קרה עם הקישור המובטח ?כבר אשלח לך קישור...
בדקתי לפני מספר חודשים עם חברה שמתמקצעת במוצרי אלקטרוניקה בארה"ב,יש מתאם בלוטוס לאורגן ?
תודה על ההסבר המפורטבדקתי לפני מספר חודשים עם חברה שמתמקצעת במוצרי אלקטרוניקה בארה"ב,
והם אמרו שלא מחברים אוזניות בלוטוס לאורגן.
(הסבר: יש דיליי בין המקור לבין האוזניות כאשר מדובר בבלוטוס עם מתאם, ונגינה חלקה לא מתאפשרת עם דיליי.)
תפתח ניהול דיסקים כשזה מחובר למחשב ותעלה צילום מסךבתוכנת NIUMBI רציתי לחלק לשני כוננים את האונקי ובטעות מחקתי את השט איך אני מחזיר את זה?
המחשב קולט אותו אבל לא מופיע בא דיסק איך אני משחזר את זה?
צפה בקובץ המצורף 1532720
רק עשיתי WIPE DISK בטעות בתוכנה אמור להיות דרך לכתוב את זה בחזרהכנראה שהוא ז"ל
רק עשיתי WIPE DISK בטעות בתוכנה אמור להיות דרך לכתוב את זה בחזרה
אונקי חדש בלי שימוש
איזו סדרה?יש גם hp מעבד i7 ב3500₪ אצל אלתר מחשבים באשדוד,
כולל תוכנות ואחריות לשנתיים נראה לי
פרו בוק חזק יותר מכל מה שהצעת מתכתי עם סוללה עוצמתית, קל ונוח גם להטענה - נדירHP קצת לוקים בחסר במה שקשור לאיכות של הפאנלים והם נוטים להישבר במקומות רגישים
רק אמור, בפועל בדר"כ לא פותר. כי אם היה פותר, לא היתה מתחילה הבעיה......כנס למנהל ההתקנים
חפש תחת הקטגוריה כונני דיסקים את ההתקן הבעייתי
לחצן ימני>עדכן מנהל התקן>עיין במחשב>אפשר לי לבחור מתוך רשימה
בחלון הבא בד"כ יש רק אפשרות אחת. צריך ללחוץ על זה והבא.
אמור לפתור את הבעיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים